само центъра на универсума - ямбооол ги бие по точкиDuDuTy написа: Че София е център на света всички знаем
Въпрос относно матурата по БЕЛ
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
Re: Въпрос относно матурата по БЕЛ
- DuDuTy
- В началото бе словото
- Специалност: Икономика с английски език
- Курс: втори
Щом казвашissoax написа:само центъра на универсума - Ямбооол ги бие по точки![]()
Икономика с английски език II курс
What gets us into trouble
is not what we don't know,
It's what we know for sure,
that just ain't so.
What gets us into trouble
is not what we don't know,
It's what we know for sure,
that just ain't so.
- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Публична администрация
Ямбооол е града 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Не зависи нито от раз\мера на града, нито от ранга на училището, а от квесторите, които са се паднали. Може да се от село Горно нанадолнище, ама ако баш на матурата ти тупнат единственият съвестен преподавател (колкото и малко да са). И обратното, в София има предостатъчно некадърни учители, които не си вършат работата и като квестори.IcebreakerR написа:Възможно е в по-малките градове като Плевен или Пловдив, където квесторите дават да се преписва масово, даже и самите те им подсказват. Лично, братовчедка ми, която е от Монтана е изкарала на матурата по Биология оценка от 5.90 (въпреки че е учила), но с подсказвания също от всички страниТака че навсякъде в София в абсолютно всички училища е невъзможно да се изкара 6.00, дори самия кандидат да е учил стабилно!
ПП: Абе я кажете какви са тея критерии, според които преценявате София като голям, а Пловдив като малък град. Ако гледаме за мащабите на България, Пловдив хич не е малък, а ако гледаме в световен мащаб, София е малко селце в сравнение истински големите градове с света и европа.
- Verka
- Драскач
за разлика от на учениците в мг то в пловдив примерно
вземи ми.. клавишите от пръститепп не се обиждаме от какво да се обиждаме .. че някакъв комплексиран колега "софиянец" тръгва да дели кандидатстудентите на софия и провинцията линякои отдавна сме минали тийнеджърските години
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
А какво да кажем за кандидат-студентите дето от София отиват да учат в провинцията 
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Че какво им е .... аз ако имах добър университет във Варна въобще нямаше да мърдам до София.То пък не че и СУ е нормален университет де 
The names of the future are stamping of impatience.
-
Ivan Stanchev
- В началото бе словото
Как може някой да е толкова тъп да напише, че Пловдив е малък град ?Спрямо стандартите на България ли ?Да, по-малък, но МАЛЪК изобщо ?И то сравнението с Плевен прави нещата още по смешни.
П.С
Пробната матура кога ще е, и резултатът, ако ме удовлетворява, освобождава ли ме от същинската матура ?
П.С 2
Вие разбрахте ли, че се обсъжда закон, който да премахне членуването в българската граматика, защото много журналисти и учители бъркат правилото ?
П.С
Пробната матура кога ще е, и резултатът, ако ме удовлетворява, освобождава ли ме от същинската матура ?
П.С 2
Вие разбрахте ли, че се обсъжда закон, който да премахне членуването в българската граматика, защото много журналисти и учители бъркат правилото ?
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Няма да те освободи. Иначе не знам кога е.Ivan Stanchev написа: П.С
Не вярвам.Ivan Stanchev написа: П.С 2
Компютърни науки 1 курс
- Verka
- Драскач
Как можеш да казваш нещо изобщо , при полежение, че не можеш да си формулираш ясно мисълта.Ivan Stanchev написа:Как може някой да е толкова тъп да напише, че Пловдив е малък град ?Спрямо стандартите на България ли ?Да, по-малък, но МАЛЪК изобщо ?И то сравнението с Плевен прави нещата още по смешни.
-
silvety
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Ето каккво говори статистиката :
София 1 267 098 души (официално регистрирани) , докато в Пловдив 376 911 , така че в сравнение със София ,е малък град , но ако ще се сравнява с Мелник примерно 380 души , то Пловдив е голям град

София 1 267 098 души (официално регистрирани) , докато в Пловдив 376 911 , така че в сравнение със София ,е малък град , но ако ще се сравнява с Мелник примерно 380 души , то Пловдив е голям град
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
По мое време пробните си бяха самостоятелни за различните училища (в различни дни демек).morfei написа:Няма да те освободи. Иначе не знам кога е.Ivan Stanchev написа: П.С
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Във Плевен се прави в 1 ден за целия град.
Компютърни науки 1 курс
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Ама това по чия инициатива се провежда тая предварителна матура, че такъв синхрон?morfei написа:Във Плевен се прави в 1 ден за целия град.
мани ги тея в Плевен те са толко малки 2 3 училища имат ли изобщо