Журналисти 2010

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
mravke
В началото бе словото
Курс: кандидат-студент

Re: Журналисти 2010

Мнение от mravke »

^^^

да, дано наистина с повечето поне да си викаме "колега" през октомври (хаха въпреки, че колега е малко смешно, ама айде ;) )

а за миналите теми си има цяла тема 8) ето - http://forum.uni-sofia.bg/forum/viewtop ... 158&t=6565
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

да бе колега :doh:s .. друго си е копелеее :cheers: :lol:
Изображение
Аватар
Ghost____rider
В началото бе словото

Мнение от Ghost____rider »

Eех темите 2009 та бяха много яки - предварителен "Боклуци" , редовен "Братя" ........ на мен ми допаднаха и двете а сега как мислите Октопод , Наглите, Стенограма ............ знае ли човек :lol:
Доброто може да надделее злото САМО със средствата на самото зло и САМО в неговата среда.
mravke
В началото бе словото

Мнение от mravke »

^^^

Определено това са част от най-актуалните теми, но си мисля, че може да е малко по-общо дадена каквата и да ни е темата, поне съдейки по предходните години. Може би всичко това може да бъде обобщето в тема от рода на "Акция" , а това със стенограмата и скандала Първанов-Дянков (и не само този скандал в политиката) на мен все ми звучи като "Политика = Цирк" :joker:
Но каквото и да си гадаем със сигурна, че накрая ще ни изненадат с темата :cyclops:
Аватар
NikTa
Да живей словото
Специалност: Журналистика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от NikTa »

Абе няма как чак толкова да ви изненадат... Те актуалните неща са си ясни.
По-скоро със самата формулировка биха могли да се заиграят, ама то в това е тръпката. ;)
Oh my darling, oh my darling, оh my darling, Clementine!

"Предупредих те. Не можеш да се намесваш в живота на хората дори с едно махване на ръка. Понякога, без да искаш, се превръщаш в съдбата им."
(Г. Г.)
Аватар
magusha
В началото бе словото
Специалност: Биология
Курс: първи

Мнение от magusha »

теми:
2004г- Можем ли да успеем(резервни теми - Терористи от телевизионния екран, Лесни пари)
2005г-Времето на кандидатите(резервни-Къде е скрита камерата,Пуснете слънчевата светлина)
2006г- Игра на оцеляване

А тези, които са кандидатствали могат ли да кажат как са се надъхвали преди изпита, за да не им пука и да могат да покажат евентуално най-доброто от себе си ?
Аватар
kinda like you crazy
От дъжд на вятър
Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
Обратна връзка:

Мнение от kinda like you crazy »

Искам да ни дадат "Няма дим без огън" xD Тъкмо за забраната за тютюнопушенето чета.
Everyone is king when there's no one left to pawn
Аватар
Варненец
Пишеща машина
Специалност: журналистика
Курс: първи

Мнение от Варненец »

magusha написа:теми:
2004г- Можем ли да успеем(резервни теми - Терористи от телевизионния екран, Лесни пари)
2005г-Времето на кандидатите(резервни-Къде е скрита камерата,Пуснете слънчевата светлина)
2006г- Игра на оцеляване

А тези, които са кандидатствали могат ли да кажат как са се надъхвали преди изпита, за да не им пука и да могат да покажат евентуално най-доброто от себе си ?
Напих се като свиня, нагълтах се с валидол, заколихме прасето на село, хапнах бахурец, ходих при Алена да ми прави хороскоп и при леля Цеце да ми лее куршум и да ми гледа на леща и така отидох на изпита...... :scratch:
Мале,Мале цело лето мале... Мале,мале на морето мале,евалата на туризма,да живей нудизма.......
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

Във връзка с напиването. :) Не мисля, че ще ни е от някаква полза да се напием, както казвате ''като свине''. Най-малкото, защото проверяващите едва ли са учили арабски...а ако някой се напие много много :roll: жестоко може и на китайски да пропише. :lol: :lol:
You can never go too far...
misho_c
В началото бе словото
Специалност: -

Мнение от misho_c »

Абе зависи колко си пил, че може да пишеш една дума на няколко листа :D
pdc
В началото бе словото

Мнение от pdc »

Искам да попитам дали за балообразуването ще се взима оценката от дипломата, тази от матурата, или по-високата от двете ?
Аватар
steli
От дъжд на вятър

Мнение от steli »

По последни данни справочникът за кандидат-студенти съобщи :) : В балообразуването влизат оценките от БЕЛ и История. :D Поне аз толкова знам, а по принцип следя актуалните събития. :wink:
You can never go too far...
Аватар
ssk
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от ssk »

Относно дискусията за вестниците - не видях името на в. Сега. Според мен е по-добър от в. Дневник като формат, но и двата са сред малкото качествени вестници в България. Капитал засега си остава най-добрият български седмичник. Хубаво е да се четат и някои блогове, да се гледат "На 4 очи", "Челюсти", "Сеизмограф" и някои от кабеларките с нелоши политически анализи.

П.п. Освен, че някой беше хвалил ВАЦовете, видях и положително мнение за вестник Класа, който не е лош като формат, но често демонстрира неморално поведение и липса на колегиалност.

Колкото до балообразуването - важно е да знам дали се взема оценката от матурата или от училище. Защото може да ми се наложи спешно да сменям матурата си.

И да попитам какво стана с пролетният курс? Ще се проведе ли, докато се приемат записвания, колко пари е...
http:\\bsskg.wordpress.com
Аватар
kinda like you crazy
От дъжд на вятър
Местоположение: I was born and raised on Venus but I may be here awhile
Обратна връзка:

Мнение от kinda like you crazy »

Като каза за блогове - този на Иво Инджев. Бие на лична позиция, но този човек може да пише.
Everyone is king when there's no one left to pawn
Аватар
ssk
От дъжд на вятър
Обратна връзка:

Мнение от ssk »

Известно време го следях и после спрях. Нещо не ме привлече. Чета доста други обаче. :)
http:\\bsskg.wordpress.com
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”