Е благодарение на тия ти постове аз откровено се заяждам с теб! Толкова елементарни, тезисно неиздържани и без някакъв вид "доказателствена част" постинги от твоя страна, че само ме насъскваш. На такива като тебе им се вика (f)lamers. Празнословенето го остави за женския пазар, сега си тук...Не не са злобарчета. Те са за истината. Идеално!
Каква е работата на квестора? Да следи за реда на занятието/изпита и съответно да гони преписвачите. Та какъв си ти, Илиянчо, дето ще ходиш да доносничиш на квестора? Твойта работа е да пишеш по темата, не да се оглеждаш кой около теб кво пише и дали преписва. Айде моля ти се, всеки със задълженията си. Ама такива като тебе все искат да се натегнат пред някого и в най-честите случай биват декласирани от обществото. Направо си жалък!
Offtopic: Подписът ти и по-специално флаша в него е умопомрачително тъп! И ако София е столица сега, то това се дължи на стеклите се обстоятелства. Забелязвам фриволният, "ефирно скрит" комплекс за малоценност, провокиран (както казах в предишния ми постинг) от личностното ти неусъвършенстване и слабост. Ако за теб Софийски Университет и присъствието ти там е най-голямото постижение в живота, то ще ти кажа, че ти си сигурно милионния човек, завършил там, така че се върни на земята. Виждам, че мислите ти и постингите ти перманентно спектрално гравитират около това, че учиш там, е браво! Някой пък вече са го завършили
Така, че вътрешното ти самодоволство в подписа е един фалш, прикриващ душевната ти борба и опит за самоосъзнаване. Само не го разпръсквай между толкова много хора, толкова шарено и с такава НАГЛОСТ!
П.С. Не парадирай, остави това на циганите и журналистите!
П.П.С. Истината е изключително абстрактна! Понятийният ти апарат куца!