Преписване на изпита :)

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
yMeH
В началото бе словото

Мнение от yMeH »

Не не са злобарчета. Те са за истината. Идеално!
Е благодарение на тия ти постове аз откровено се заяждам с теб! Толкова елементарни, тезисно неиздържани и без някакъв вид "доказателствена част" постинги от твоя страна, че само ме насъскваш. На такива като тебе им се вика (f)lamers. Празнословенето го остави за женския пазар, сега си тук...

Каква е работата на квестора? Да следи за реда на занятието/изпита и съответно да гони преписвачите. Та какъв си ти, Илиянчо, дето ще ходиш да доносничиш на квестора? Твойта работа е да пишеш по темата, не да се оглеждаш кой около теб кво пише и дали преписва. Айде моля ти се, всеки със задълженията си. Ама такива като тебе все искат да се натегнат пред някого и в най-честите случай биват декласирани от обществото. Направо си жалък!

Offtopic: Подписът ти и по-специално флаша в него е умопомрачително тъп! И ако София е столица сега, то това се дължи на стеклите се обстоятелства. Забелязвам фриволният, "ефирно скрит" комплекс за малоценност, провокиран (както казах в предишния ми постинг) от личностното ти неусъвършенстване и слабост. Ако за теб Софийски Университет и присъствието ти там е най-голямото постижение в живота, то ще ти кажа, че ти си сигурно милионния човек, завършил там, така че се върни на земята. Виждам, че мислите ти и постингите ти перманентно спектрално гравитират около това, че учиш там, е браво! Някой пък вече са го завършили :lol:
Така, че вътрешното ти самодоволство в подписа е един фалш, прикриващ душевната ти борба и опит за самоосъзнаване. Само не го разпръсквай между толкова много хора, толкова шарено и с такава НАГЛОСТ!

П.С. Не парадирай, остави това на циганите и журналистите!
П.П.С. Истината е изключително абстрактна! Понятийният ти апарат куца!
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Ти сега с какво се занимаваш, освен да флудиш темата?
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
И дали ще завърша. Отговорът е ДА. На бас да се хванем, няма проблем. И сумичката да е по-голяма. Със 100 евро не ми се играе.
После не можах да хвана смисъла, че ще съм милионния завършил :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Ами само си представи по-предния век и настоящия. Доста време разлика, а?
И дай по темата:
Та кое му е хубавото на измамата? Ти една добра страна не можеш да изтъкнеш, а си за нечестните методи. Ами явно не си добър човек.
yMeH
В началото бе словото

Мнение от yMeH »

Измамата е част от живота, това е един от начините. Не си ти човека, който ще дава определения на хора, решили да си служат с такава, та дори и с най-малката. За какъв се мислиш?
Дали ще извадя пищов на изпит или ще привлека клиент към фирмата ми, предлагайки му със стотинки по-ниска оферта от конкуренцията, няма разлика. Това е борбата, "човек за човека е вълк" казва Томас Хобс. Това е алтернативата. Тук е въпрос до личен избор, намесата в който трябва да е наказуема, както и евентуалното прегрешение. Т.е. доносниците не трябва да бъдат поощрявани, а наказвани!
Ще ти обясня нещичко, най-важна е работата в колектив. Ако ти си предател и натегач на един изпит, то ще си такъв и в работата си. Представи си, че сте екип и създавате проект - при несполука всички трябва да го отнесат, но ти, разбира се, ще си измиеш ръцете с останалите, ще се надупиш на шефа си с изути гащи и ще плюеш на достойнсвото си, надявайки да свърши бързо. 8)
"Човек за човека е вълк", но вълк не се става с предателство, а с много труд. Ако ти си учил стабилно и мисленето ти е оригинално при всички случаи ще си проличи и в оценката ти, която ще е по-висока от тази на обикновения преписвач. За това не обвинявай преписвачите за несполуките ти в живота...
А за добри страни в правенето и използването на пищов съм писал в по-предишния си постинг. Най-малкото е трудът, с който ще си го оформиш и препрочетеш найсет пъти, креативизмът, който ще проявиш, за да ги създадеш все по-неоткриваем... Абе това си е чисто изкуство. Лошото е, че ти цял живот си бил мишка, а на една мишка трудно можеш да и обясниш какво му е хубавото на лова на мишки...

П.С. Ако пак не ме разбереш или не вземеш под въпрос това, което пиша (най-малкото да поразсъждаваш върху нещо) ще остана с впечатление, че си пълен дебил и ще спра да си правя монолози. :)

П.П.С. Евала на Ицо! Явно има "the balls" да свърши нещо като хората, а ти имаш ли?
Аватар
Nazi
В началото бе словото

Мнение от Nazi »

yMeH написа: Лошото е, че ти цял живот си бил мишка, а на една мишка трудно можеш да и обясниш какво му е хубавото на лова на мишки...
Ха-ха...много искам да кажа тези думи на един човек. Надявам се няма да се сърдиш ако поплагиатствам. До сега никога не се бях сещала за по-подходящ израз :wink:
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Това с измамите не мога да го понасям!!! :evil: Хора, които си служат с измама в България - дал Бог - и резултатът е налице! И на такива екземпляри утре това ще им е стил на работа... :cry: Още много мога да напиша, ама се въздържам, щото ще трябва цензура...Аман от такива хора - всичко на черно и всичко по втория начин...Заради такива като вас стойностни хора губят надежда и се махат от БГ...Нямам думи, но подкрепям с две ръце да има строги и безкомпромисни наказания :!: за хора, които мамят...Само така ще има светлина в тунела...Иначе ще потъне държавата!
yMeH
В началото бе словото

Мнение от yMeH »

got написа:Това с измамите не мога да го понасям!!! :evil: Хора, които си служат с измама в България - дал Бог - и резултатът е налице! И на такива екземпляри утре това ще им е стил на работа... :cry: Още много мога да напиша, ама се въздържам, щото ще трябва цензура...Аман от такива хора - всичко на черно и всичко по втория начин...Заради такива като вас стойностни хора губят надежда и се махат от БГ...Нямам думи, но подкрепям с две ръце да има строги и безкомпромисни наказания :!: за хора, които мамят...Само така ще има светлина в тунела...Иначе ще потъне държавата!
Да... и апокалипсисът ще настъпи! Ти какво си мислиш, че ние откриваме Америка с преписване? Oh my. Ние винаги сме били жалки имитатори, това ни е проблема. А това да обвиняваш "някого си" в собствените си неуспехи е чисто и просто загубенящина. В България има поле за изява, важното е да можеш да се изявиш... Когато човек оправдава себе си с някой друг и все някой му е виновен (дори и най-обикновения преписвач, на който сложихте дяволски рога и присъда затвор), то значи, че въпросния е просто некадърен. Знаете ли на кой социум все някой му е виновен (държавата, институциите в нея, правителството, умрелият комунизъм, съседа) - на ЦИГАНИТЕ! За да се разграничим от тях трябва да спрем да се оплакваме от дребните неща и да се вземем в ръце и вместо скъпи ми got да буйстваш срещу измамите и да обвиняваш малкия, нищо и никакъв преписвач, вземи да градиш кариера, работи за пари, работи и над себе си, усъвършенствай се като личност пък да видим дали няма да се издигнеш. Бъди пръв сред равни...

А и относно преписването като "причина за разрухата и упадъка в България". Гледай филмите "Cheaters" и "How High". Е там не става дума за колежи и университети в България, повярвай ми... Ще кажеш -"това са само филми" - е да, ама не са взели сценария от наблюдения върху изпитите в СУ, нали?

П.С. Nazi, радвам се, че ти е харесало... дойде ми на момента actually. Кажи му го на човека, дано схване... :twisted:
Аватар
Nazi
В началото бе словото

Мнение от Nazi »

got написа:Това с измамите не мога да го понасям!!! :evil: Хора, които си служат с измама в България - дал Бог - и резултатът е налице! И на такива екземпляри утре това ще им е стил на работа... :cry: Още много мога да напиша, ама се въздържам, щото ще трябва цензура...Аман от такива хора - всичко на черно и всичко по втория начин...Заради такива като вас стойностни хора губят надежда и се махат от БГ...Нямам думи, но подкрепям с две ръце да има строги и безкомпромисни наказания :!: за хора, които мамят...Само така ще има светлина в тунела...Иначе ще потъне държавата!
Аз едно не разбирам...защо толкова се преувеличава това преписване. Не знам за другите предмети,но конкретно по история е сложно да запомниш всички тези имена и години. Само в една тема за новобългарска просвета и култура има сумати и имена...защо пък ако ти стиска не погледнеш едно. На такива изпити напрежението е голямо и понякога едно малко подсещане,може да те накара да изпишеш страници без да ти трябва никакво поглеждане повече.
И не смятам това за измама,нито пък считам,че ако го направя (още не знам дали ще ми стиска да рискувам) ще съм безхарактерна преписвачка,със слаба воля,която нищо не е научила през учебната година. Всеки сам си знае колко труд и усилия е хвърлил по кандидатстидентската си подготовка,както и всеки сам решава до каква степен да рискува. Аз така като слушам колко "честни" души има тук,май няма да ми стиска да погледна в листчетата,които мислех да си сложа в джоба,но пък знам един друг трик,който не мисля да споделям,именно поради наличието на хипер феновете на "честността"!
А иначе на всички историци успех,че изпита вече чука на врата и Умната (каквото и да означава това) :wink:
yMeH
В началото бе словото

Мнение от yMeH »

Хвала тебе Nazi! Писали сме по едно и също време и то общо взето сходни неща. Браво... някой трябва да им обясни на светците тук, че преписването не е толкова черно и пагубно колкото си мислят. Жалки теоретици :lol:
Ако някой не успее да влезе, защото някой друг е преписал както трябва и е заел мястото му, то нека първия биде провъзгласен за 41-я мъченик и светец. :twisted: Казах... :D :D
Аватар
Joyride
Пишеща машина

Мнение от Joyride »

да се ненагледа човек на мнения :) против преписването съм. вярно е,че ми се е налагало много пъти. но това за мен не е гордост. всеки си избира пътя. но ми е смешно защитата на преписвачите и се сещам за изказването на познат на мой приятел "влезнах медицина с преписване и ще излезна с преписване" (по памет) - хвала на такива (бъдещи) лекари и успех на пациентите им !!
The sun is gonna keep on shining.On brighter days,on the horizon.My love for you will always keep on rising
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

:shock:
Аз лично бих преписала. :thefinger: Главно за някои години /особено за Йоан асен 2/. Сигурно трябва да тренирам от сега, че да мога да си отнеса кръста до някой хълм и да ме разпнат 'светите води ненапити' :angel12:
Изображение
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Ами да - с история е трудно,който иска лесно- мястото му не е в СУ! :)
Тва за поглеждането в листчета...простено е, всеки може да се подсети...не че и аз не съм преписвала... :oops: НО...не подкрепям наглото преписване и постигането на всичко по заобиколен начин....защото е за сметка на друг... :cry: Всички искат да влезат- а вие сте по-умни от балъците, нали? :lol: Я не ме разсмивайте...Като искаш да влезнеш някъде - зачитай правилата и се напъвай -това е.И естествено, че ще гледам какво става окло мен...Защото когато един използва измама, измества някой като мен примерно...Как да не те е яд, като си положил усилия...
Аватар
Nazi
В началото бе словото

Мнение от Nazi »

POWER написа:Честно да си кажа, въобще не ме интересуват преписвачите. От много отдавна съм стигнал до един извод за себе си, а той гласи следното: "Първо гледай себе си, а след това останалите." В този случай е същото. Тоест...който си знае темите и е сигурен в себе си, то едва ли ще го интересува дали някой друг ще преписва.
Предпочитам на изпита да си пиша моята тема, а не да си губя времето да ходя да обяснявам на квесторите кой преписвал и кой не.
Който може, нека да преписва. И особено пък с история това е доста трудничко и ако не си чел темите и не знаеш 90% от тях и сто пищова да имаш в себе си, то пак нищо няма да направиш.
Спорът е излишен в този случай. :wink:
За това става въпрос :lol:
Паган
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Паган »

От прочетеното до тук си правя следния извод:
yMeH е влязъл в уни точно с незнание и преписване.
И аз поздрави!
Животът е онйал. Да го настъпим заедно!

Аз - По-груб и по-брутален от преди!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

POWER написа: Който може, нека да преписва. И особено пък с история това е доста трудничко и ако не си чел темите и не знаеш 90% от тях и сто пищова да имаш в себе си, то пак нищо няма да направиш. :wink:
А ако човека е чел темите и знае 90% от тях може да се подсети,така ли да разбираме :) :twisted: :lol:
Изображение
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”