Академия на МВР vol. 2
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
-
ashkadarma
- В началото бе словото
Re: Академия на МВР vol. 2
По-нисък бал от 15 няма как да имаш.За това от 30 не можеш да вадиш 20.
20 и нещо стотни .. вие логиката си я имате ама дано поне ви научат да четете в академията 
-
Firestarter_f
- В началото бе словото
issoax, мерси за оточнението, явно само ти ми разбра мисълта 
хм само немога да разбера (по-скоро не искам да си вадя изводи) какво ще да означава "чл. 60. от Наредба № Iз-367" и защо е само на мъжете....
хм само немога да разбера (по-скоро не искам да си вадя изводи) какво ще да означава "чл. 60. от Наредба № Iз-367" и защо е само на мъжете....
Уточнениеее 
ако ми дадеш линк към наредбата мога и да прочета какво пише в чл. 60
иначе броят на бирите расте експоненциално

ако ми дадеш линк към наредбата мога и да прочета какво пише в чл. 60
иначе броят на бирите расте експоненциално
-
Firestarter_f
- В началото бе словото
Хубаво е да задаваш въпроси ама не е много хубаво като започнеш сам да си отговаряш
Май току що точно това направих ... "чл. 60. от Наредба № Iз-367" означава: "Чл. 60. Броят на местата за прием на курсанти, студенти и докторанти през 2010 г. за обучение в Академията на МВР по специалности, образователно-квалификационни (образователни и научни) степени и форми на обучение се определя със заповед на министъра на вътрешните работи." , което означава, че все още чакаме заповед на г-н Николай Младенов да издаде заповед... но остава въпроса, защо написаното е само в раздела "мъже"... Може би и аз вече доста се филмирвам, но ще видим...
issoax, за бирите ще се разберем
issoax, за бирите ще се разберем
-
ashkadarma
- В началото бе словото
issoax,извинявай,че не мога така лесно да разгадая супер разбираемото мнение на онзи като теб.Извинявам ти се за втори път,дано да ги броиш!Имаш право на още един път.
-
ashkadarma
- В началото бе словото
Разбира се.Някой път може да се видим да ти купя да изпиеш една "Стела", а после ако не ме накефиш може и да ти разбия главата,щото незнам дали ще ме научат да чета,но да те посиня със сигурност знам как.
не си забравяй и чувството за хумор че като те гледам ще трябва да показваш знанията си 
-
ashkadarma
- В началото бе словото
А навит ли си да ми дадеш скайпа си да те питам някои неща?
-
Firestarter_f
- В началото бе словото
ashkadarma,
"issoax,извинявай,че не мога така лесно да разгадая супер разбираемото мнение на онзи"...
ако под "онзи" имаш предвид за мен, значи и на тебе трябва да ти се внесе едно Уточнение, защото най-малкото е "онази"...то не, че не си го пишеше, ама знаем, че не ти е лесно с четенето... както и да е
а иначе ... ashkadarma, ти си кандидат-курсант така ли?
"issoax,извинявай,че не мога така лесно да разгадая супер разбираемото мнение на онзи"...
ако под "онзи" имаш предвид за мен, значи и на тебе трябва да ти се внесе едно Уточнение, защото най-малкото е "онази"...то не, че не си го пишеше, ама знаем, че не ти е лесно с четенето... както и да е
а иначе ... ashkadarma, ти си кандидат-курсант така ли?
не той е вътре вече и след 1 година курсантстване е стигнал до извода че може да насини и разбие главата на всеки от който и да е форум

-
ashkadarma
- В началото бе словото
Не бе,ти просто си напиши скайпа да не занимаваме другите,а пък ако не искаш да ти го знаят да си напиша моя.
-
Firestarter_f
- В началото бе словото
issoax, еми браво радвам се за него тогава
и му завиждам, че има 1 година вътре...
ashkadarma, значи чакай ме!!! тази година идвам и аз, да ми показваш как да насинявам глави... стига да не ни прецакат жените...
ashkadarma, значи чакай ме!!! тази година идвам и аз, да ми показваш как да насинявам глави... стига да не ни прецакат жените...
горе има едно линкче нови съобщения .. би трябвало да се мъдри една единица пред него
там може да ме занимаваш само мене