Мила написа:Дойдоха ми билетите! До Раммщайн остават 108 дни
Не очаквай обаче твърде много. Едно е самостоятелен концерт, друго е участие в подобно събитие.
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
Мила написа:Дойдоха ми билетите! До Раммщайн остават 108 дни
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Камел, кво значи "не очаквайте много"? Аз не съм чувала за кофти концерт или участие на Рамщайнcamel написа:Мила написа:Дойдоха ми билетите! До Раммщайн остават 108 дни
Не очаквай обаче твърде много. Едно е самостоятелен концерт, друго е участие в подобно събитие.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
Фронтстейдж дето са по 120ли?Мила написа:Фронтстейдж, само за втория ден засега. Ако реша да ходя на първия сигурно, ще си взема от по-евтините, че само заради Металика... Ама мисля, че ще ги пропусна.
Не бе, дано да има. Дано да си изкарате супер, а Мила да не спи после поне 1 вечер от кеф.allshallperish написа:Фронтстейдж дето са по 120ли?Мила написа:Фронтстейдж, само за втория ден засега. Ако реша да ходя на първия сигурно, ще си взема от по-евтините, че само заради Металика... Ама мисля, че ще ги пропусна.
Кемъл, аз не оспорвам, че ако Р. дойдат самостоятелно ще е супер голяма лудница. Казвам ти да не ги подценяваш, със сигурност ще има някакво "шоу". Последният концерт, на който имаше такова и на който присъствах, май беше на М.Менсън. Беше уникално
Не бих казал, че съм ФЕН на Рамщайн, ама определено ме кефят. Луди са. По принцип ако можех да остана в България щях да отида на концерта им.allshallperish написа:Е, ако не си фен или няма да отидеш, нормално е да се пробваш да натрапиш песимистично мнение. Обаче ние понеже се кефиме дори и да е най-ужасният концерт в историята на Рамщайн ще си изкараме яко, защото не сме отишли там като видни критици да следиме кво ще направят. Концертът на Корн (най-якият в живота ми) всички го оплюха, а аз се счупих, направо се размазах. Всичко е субективно.
ъъъ, даallshallperish написа:Фронтстейдж дето са по 120ли?Мила написа:Фронтстейдж, само за втория ден засега. Ако реша да ходя на първия сигурно, ще си взема от по-евтините, че само заради Металика... Ама мисля, че ще ги пропусна.
Брендън Пери от Dead Can Dance?Nattevandrer написа:Nej, tack. Все някой трябва да види Брендън Пери...
Не знам, ама както е тръгнало. Като ходихме до На тъмно да си взимаме, просто със самото влизане им беше ясно, че сме за товаEtiainen написа:За да има елемент на изненада и в един момент да каже "ОП! Няма билети вече, оправяйте се"
Той, тойpora_e_priqtel написа:Брендън Пери от Dead Can Dance?Nattevandrer написа:Nej, tack. Все някой трябва да види Брендън Пери...