Въпрос относно матурата по БЕЛ
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir
-
Ivan Stanchev
- В началото бе словото
- Специалност: Право
Re: Въпрос относно матурата по БЕЛ
Така е !Има хора с 6.00 успех, които правят по 200+ ''извинени'' отсъствия.Да не говорим колко са тези с 5.50.Воабще, нормална ли е държавата, в която 77% от тези, които миналата година получиха дипломи, имат отличен успех ?
- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
казваш, че 77% от държалите матура по бел миналата година имат шестици?
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Не, завършили са с отлична диплома.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- Verka
- Драскач
Можеш да изкараш 6.00.Имам 2-3 познати, които го постигнаха.Аз се явих без никаква специална подготовка и имах 5.78, предполагам, че ако бях почела преди това можех и повече
Само не спичай излишно..
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Не че се хваля, ама вчера на пробната матура по мат. иам 6.00. Така че е възможно.
Компютърни науки 1 курс
- Кристиян
- Легендарен флуудър
- Специалност: Българска филология
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Възможно е в по-малките градове като Плевен или Пловдив, където квесторите дават да се преписва масово, даже и самите те им подсказват. Лично, братовчедка ми, която е от Монтана е изкарала на матурата по Биология оценка от 5.90 (въпреки че е учила), но с подсказвания също от всички страни
Така че навсякъде в София в абсолютно всички училища е невъзможно да се изкара 6.00, дори самия кандидат да е учил стабилно! 
- morfei
- Форумно зомби
Айде по-леко с "по-малките градове като Плевен и Пловдив". Вчера съм отишъл на пробна матура. Ще ми кажеш ли за къв *** ми е да преписвам на пробна матура? За да се кефя във некви форуми ли? Възможно е да се преписва във всеки град или село. Като не знаеш какво е положението в моето училище не давай такива компетенти мнения.
Компютърни науки 1 курс
-
The Darkness Within
- От дъжд на вятър
ЛОЛ откога Пловдив е малък град?
Иначе навсякъде се преписва, да не мислиш, че в София квесторите ще са по-строги, защото сте в голямата столица? Всичко си е до квестор - на матурата по математика гък не се каза в стаята, в която бях. На матурата по БЕЛ имаше преписване, но хората преписваха от мен
Така че и двете 6.00 съм си ги изкарала честно и почтено с лични знания, изобщо не е невъзможно.
Иначе навсякъде се преписва, да не мислиш, че в София квесторите ще са по-строги, защото сте в голямата столица? Всичко си е до квестор - на матурата по математика гък не се каза в стаята, в която бях. На матурата по БЕЛ имаше преписване, но хората преписваха от мен
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Курс: четвърти
Било невъзможно!!!
За матурата по БЕЛ не се изисква абсолютни никакви допълнителни знания, освен тези, които получавате в училище. Всичко, което се иска от вас е да знаете заглавията на произведенията и гооре-долу за какво иде реч в тях. А, и да можете да напишете грамотно две странички смислен текст. Не смятам, че е някаква непосилна задача, а още повече "абсолютно невъзможно". Такива изказвания са направо смешни!
И да, преписване повечето пъти има. Без значение къде се намираш. По селата навярно и учителите помагат, което не смятам въобще да коментирам, но пък да си свериш теста с другарчето е напълно възможно дори и да ти дишат във врата квесторите ( а всички знаем, че двама учители на 30 ученика са меко казано недостатъчни, за да огреят навсякъде
)
С една дума, да изкараш 6.00 на матурата без да преписваш е абсолютно реално и то без дори да си някакъв мега-гига-хипер умен ( или зубар - наречете си го както си искате
) И мисля, че доста хора го доказваме 
И да, преписване повечето пъти има. Без значение къде се намираш. По селата навярно и учителите помагат, което не смятам въобще да коментирам, но пък да си свериш теста с другарчето е напълно възможно дори и да ти дишат във врата квесторите ( а всички знаем, че двама учители на 30 ученика са меко казано недостатъчни, за да огреят навсякъде
С една дума, да изкараш 6.00 на матурата без да преписваш е абсолютно реално и то без дори да си някакъв мега-гига-хипер умен ( или зубар - наречете си го както си искате
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Tова, че ти не можеш, не значи, че никой не може (независимо от местоположението).IcebreakerR написа:Възможно е в по-малките градове като Плевен или Пловдив, където квесторите дават да се преписва масово, даже и самите те им подсказват. Лично, братовчедка ми, която е от Монтана е изкарала на матурата по Биология оценка от 5.90 (въпреки че е учила), но с подсказвания също от всички страниТака че навсякъде в София в абсолютно всички училища е невъзможно да се изкара 6.00, дори самия кандидат да е учил стабилно!
For a moment your eyes open and you know
- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Публична администрация
Как се наливаме
Значи ако досега на някой му е било кофти, че преписва - вече сме на нов етап
Значи ако досега на някой му е било кофти, че преписва - вече сме на нов етап
вземиииIcebreakerR написа:Възможно е в по-малките градове като Плевен или Пловдив, където квесторите дават да се преписва масово, даже и самите те им подсказват. Лично, братовчедка ми, която е от Монтана е изкарала на матурата по Биология оценка от 5.90 (въпреки че е учила), но с подсказвания също от всички страниТака че навсякъде в София в абсолютно всички училища е невъзможно да се изкара 6.00, дори самия кандидат да е учил стабилно!
- WickedWitch
- Форумозавър Рекс
- Курс: трети
Какво наскочихте, все едно е обидил майка ви? Естествено, че в по-малките градове се преписва много повече. Моя колежка е споменавала как учителите от нейния град ги наплашвали, че в СУ, Право влизали само софиянци. Нормално при това положение да оставят учениците да правят, каквото поискат по време на матурите, както и самите те да им подсказват, че да имат поне 6-ци в сравнение с лошите, гадни софиянци.
И да, Плевен е малък град. Какво толкова? И Пловдив не е особено голямо населено място. Остава и от такива неща да се обиждате..
И да, Плевен е малък град. Какво толкова? И Пловдив не е особено голямо населено място. Остава и от такива неща да се обиждате..
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
- DuDuTy
- В началото бе словото
- Специалност: Икономика с английски език
Че София е център на света всички знаем, но Пловдив не е чак толкова малъкWickedWitch написа: И Пловдив не е особено голямо населено място. Остава и от такива неща да се обиждате..
Икономика с английски език II курс
What gets us into trouble
is not what we don't know,
It's what we know for sure,
that just ain't so.
What gets us into trouble
is not what we don't know,
It's what we know for sure,
that just ain't so.
плевен може да е малък и пловдив да не е голям ама в сф не е по различно споко
а колегата говори за
което е абсолютно напълно невярно
имаше едни бтв репортери няма начин да не сте ги гледали със скритата камера в едно софийско даскало не знам как ще ме убедиш че на олигофрените там няма да им подскажат за разлика от на учениците в мг то в пловдив примерно
пп не се обиждаме от какво да се обиждаме .. че някакъв комплексиран колега "софиянец" тръгва да дели кандидатстудентите на софия и провинцията ли
някои отдавна сме минали тийнеджърските години 
в София в абсолютно всички училища е невъзможно да се изкара 6.00
имаше едни бтв репортери няма начин да не сте ги гледали със скритата камера в едно софийско даскало не знам как ще ме убедиш че на олигофрените там няма да им подскажат за разлика от на учениците в мг то в пловдив примерно
пп не се обиждаме от какво да се обиждаме .. че някакъв комплексиран колега "софиянец" тръгва да дели кандидатстудентите на софия и провинцията ли