Въпрос относно матурата по БЕЛ

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir

Публикувай отговор
Ivan Stanchev
В началото бе словото
Специалност: Право

Re: Въпрос относно матурата по БЕЛ

Мнение от Ivan Stanchev »

Така е !Има хора с 6.00 успех, които правят по 200+ ''извинени'' отсъствия.Да не говорим колко са тези с 5.50.Воабще, нормална ли е държавата, в която 77% от тези, които миналата година получиха дипломи, имат отличен успех ?
Аватар
VelinaShine
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от VelinaShine »

казваш, че 77% от държалите матура по бел миналата година имат шестици?
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Не, завършили са с отлична диплома.
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
Verka
Драскач

Мнение от Verka »

Можеш да изкараш 6.00.Имам 2-3 познати, които го постигнаха.Аз се явих без никаква специална подготовка и имах 5.78, предполагам, че ако бях почела преди това можех и повече :| Само не спичай излишно..
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Не че се хваля, ама вчера на пробната матура по мат. иам 6.00. Така че е възможно.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Кристиян
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от Кристиян »

Възможно е в по-малките градове като Плевен или Пловдив, където квесторите дават да се преписва масово, даже и самите те им подсказват. Лично, братовчедка ми, която е от Монтана е изкарала на матурата по Биология оценка от 5.90 (въпреки че е учила), но с подсказвания също от всички страни :) Така че навсякъде в София в абсолютно всички училища е невъзможно да се изкара 6.00, дори самия кандидат да е учил стабилно! :)
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Айде по-леко с "по-малките градове като Плевен и Пловдив". Вчера съм отишъл на пробна матура. Ще ми кажеш ли за къв *** ми е да преписвам на пробна матура? За да се кефя във некви форуми ли? Възможно е да се преписва във всеки град или село. Като не знаеш какво е положението в моето училище не давай такива компетенти мнения.
Компютърни науки 1 курс
The Darkness Within
От дъжд на вятър

Мнение от The Darkness Within »

ЛОЛ откога Пловдив е малък град? :lol:
Иначе навсякъде се преписва, да не мислиш, че в София квесторите ще са по-строги, защото сте в голямата столица? Всичко си е до квестор - на матурата по математика гък не се каза в стаята, в която бях. На матурата по БЕЛ имаше преписване, но хората преписваха от мен :roll: Така че и двете 6.00 съм си ги изкарала честно и почтено с лични знания, изобщо не е невъзможно.
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Било невъзможно!!! :lol: :lol: За матурата по БЕЛ не се изисква абсолютни никакви допълнителни знания, освен тези, които получавате в училище. Всичко, което се иска от вас е да знаете заглавията на произведенията и гооре-долу за какво иде реч в тях. А, и да можете да напишете грамотно две странички смислен текст. Не смятам, че е някаква непосилна задача, а още повече "абсолютно невъзможно". Такива изказвания са направо смешни!
И да, преписване повечето пъти има. Без значение къде се намираш. По селата навярно и учителите помагат, което не смятам въобще да коментирам, но пък да си свериш теста с другарчето е напълно възможно дори и да ти дишат във врата квесторите ( а всички знаем, че двама учители на 30 ученика са меко казано недостатъчни, за да огреят навсякъде ;) )
С една дума, да изкараш 6.00 на матурата без да преписваш е абсолютно реално и то без дори да си някакъв мега-гига-хипер умен ( или зубар - наречете си го както си искате :mrgreen: ) И мисля, че доста хора го доказваме ;)
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

IcebreakerR написа:Възможно е в по-малките градове като Плевен или Пловдив, където квесторите дават да се преписва масово, даже и самите те им подсказват. Лично, братовчедка ми, която е от Монтана е изкарала на матурата по Биология оценка от 5.90 (въпреки че е учила), но с подсказвания също от всички страни :) Така че навсякъде в София в абсолютно всички училища е невъзможно да се изкара 6.00, дори самия кандидат да е учил стабилно! :)
Tова, че ти не можеш, не значи, че никой не може (независимо от местоположението).
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
VelinaShine
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Публична администрация

Мнение от VelinaShine »

Как се наливаме :lol:
Значи ако досега на някой му е било кофти, че преписва - вече сме на нов етап :bounce:
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

IcebreakerR написа:Възможно е в по-малките градове като Плевен или Пловдив, където квесторите дават да се преписва масово, даже и самите те им подсказват. Лично, братовчедка ми, която е от Монтана е изкарала на матурата по Биология оценка от 5.90 (въпреки че е учила), но с подсказвания също от всички страни :) Така че навсякъде в София в абсолютно всички училища е невъзможно да се изкара 6.00, дори самия кандидат да е учил стабилно! :)
вземиии :mrgreen: хахаха ее човек остави правата лопата че нищо живо не остана :lol:
Изображение
Аватар
WickedWitch
Форумозавър Рекс
Курс: трети

Мнение от WickedWitch »

Какво наскочихте, все едно е обидил майка ви? Естествено, че в по-малките градове се преписва много повече. Моя колежка е споменавала как учителите от нейния град ги наплашвали, че в СУ, Право влизали само софиянци. Нормално при това положение да оставят учениците да правят, каквото поискат по време на матурите, както и самите те да им подсказват, че да имат поне 6-ци в сравнение с лошите, гадни софиянци.
И да, Плевен е малък град. Какво толкова? И Пловдив не е особено голямо населено място. Остава и от такива неща да се обиждате..
Don't worry, I can be a bitch enough for both of us.
Аватар
DuDuTy
В началото бе словото
Специалност: Икономика с английски език

Мнение от DuDuTy »

WickedWitch написа: И Пловдив не е особено голямо населено място. Остава и от такива неща да се обиждате..
Че София е център на света всички знаем, но Пловдив не е чак толкова малък :wink:
Икономика с английски език II курс
What gets us into trouble
is not what we don't know,
It's what we know for sure,
that just ain't so.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

плевен може да е малък и пловдив да не е голям ама в сф не е по различно споко ;) а колегата говори за
в София в абсолютно всички училища е невъзможно да се изкара 6.00
:lol: :mrgreen: което е абсолютно напълно невярно
имаше едни бтв репортери няма начин да не сте ги гледали със скритата камера в едно софийско даскало не знам как ще ме убедиш че на олигофрените там няма да им подскажат за разлика от на учениците в мг то в пловдив примерно :)
пп не се обиждаме от какво да се обиждаме .. че някакъв комплексиран колега "софиянец" тръгва да дели кандидатстудентите на софия и провинцията ли :lol: някои отдавна сме минали тийнеджърските години :roll:
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Матури”