Въпрос за спорт
Модератори: Methuselah, thegirl
Въпрос относно спорта
Какво ще стане ако до края на семестъра нямам нужните посещения в избрания от мен спорт? ( или какво ще стане ако нямам изобщо посещения
)
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Re: Въпрос относно спорта
Въпросът е какво си записал ?
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
-
dorianna
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
- Курс: втори
Ходиш пет пъти в пет дена, обикновено когато контролните ти са по две на ден(накрая на семестъра, нали...) и ако си голям "късметлия", си пипнал здрав вирус с температура, както бях азHate написа:Какво ще стане ако до края на семестъра нямам нужните посещения в избрания от мен спорт? ( или какво ще стане ако нямам изобщо посещения)
Fairy tales, the stuff like dreaming. The problem is, fairy tales don't come true.
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Зависи от преподавателят. Някои държат много на присъствия, други не чак толкова. Трябва да говориш с човека, който ти води спорта. В краен случай се налага да наваксваш присъствия с хора от други групи.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

Всъщност почти като при истинските хора.

-
kisoso
- В началото бе словото
- Специалност: Информатика
Въпрос за спорт
Уча във ФМИ, специалност Информатика, и съм записал тенис първия семестър.
Първите дни ходих редовно и стоях по повечко часове и се питам:
Какво става, ако не съм ходил последните 2 месеца и съответно не съм заверил, каквото трябва?
//в суси системата го нямам записан като ИД, пък и специалността ми не задължава да ходя на спорт.
Първите дни ходих редовно и стоях по повечко часове и се питам:
Какво става, ако не съм ходил последните 2 месеца и съответно не съм заверил, каквото трябва?
//в суси системата го нямам записан като ИД, пък и специалността ми не задължава да ходя на спорт.