не но само ти го тръбиш из форумаKristo написа:![]()
Шокиран съм! Само аз ли мисля за нейния кеф преди моя личен?
НОВОТО Кошче за душевни отпадъци
Re: НОВОТО Кошче за душевни отпадъци
-
dexteriti
- Да живей словото
- Специалност: Economics with Journalism
Oт торбата с шегите, а КрисенцеKristo написа:![]()
Шокиран съм! Само аз ли мисля за нейния кеф преди моя личен? А си мислех, че всички мъже са така... Пуу, големи сте егоисти значи... или пък си плащате, за да не искат задоволяване...![]()
пс: Декстерити - ти кои от двамата на снимката си? Хм, объркал си темата, Снимки на потребилите е в друг раздел, моля ти се...
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Това не е самореклама - рекламиране е ако кажа, как се справям и колко издържам и прочее... Аз просто казвам, какви са ми възгледите и философията. Да си видял нещо за сантиметри, времетраене... ?issoax написа:не но само ти го тръбиш из форумаKristo написа:![]()
Шокиран съм! Само аз ли мисля за нейния кеф преди моя личен?.. старай се повечко и нуждата от "самореклама" ще изчезне
Но виж пък от друга страна - не мисля, че има нужда някой у форума да се рекламира. Недоклатени жени има за всички...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- SheAndHerDarkness
- Да живей словото
- Специалност: Индология
Гледах Отечествен фронт...за малкия Йовко. Смазана съм. Деветгодишно момченце, което вече е толкова изстрадало и трепери от страх всеки път, щом чуе за майка си... Писна ми всеки път, когато си пусна телевизора, или чета новини в нета, да виждам поредната статия за тормозено дете...изнасилвани, бити, психически тормозени...По дяволите, къде живея?!? Какво им става на хората? Защо всеки път, когато решат да си отмъщават, родителите въвличат децата си? Който и да е виновен, никой няма право да съсипва по този начин психиката на тези крехки цветя...Полудявам от тези работи
И защо никой от Агенцията за закрила на детето не прави нищо? Едно, че са прекалено малко хора, отговарящи за прекалено много деца...Но за съжаление, на повечето изобщо не им пука.
Когато преди години почина баща ми, с брат ми трябваше да ни разпитват от същата тази Агенция, дали майка ни се грижи добре за нас. Срещата се състоя точно за 5 минути...в присъствие на майка ни. "Майка ви добре ли се грижи за вас?" "Да." "Добре, подпишете се тук, хубав ден." Това беше. Слава богу, че майка ми е прекрасна жена. А ако не беше? Кой щеше да разбере? Или трябва, както обикновено се случва в България, детето да бъде с опасност за живота, с увредена психика или дори убито, за да се сети някой, че "ама то наистина ние нещо подозирахме..."
Писна ми да чувам само такива новини, писна ми! Та това е нашето бъдеще! А ние отглеждаме малтретирани и нещастни деца, вместо да ги правим щастливи...Страхотна стратегия за бъдещето. Нещастна съм от факта, че в момента, някъде там, някой тормози детето си без никаква причина...И искам да променя това.
http://www.telemaniac.com/of-6310
И защо никой от Агенцията за закрила на детето не прави нищо? Едно, че са прекалено малко хора, отговарящи за прекалено много деца...Но за съжаление, на повечето изобщо не им пука.
Писна ми да чувам само такива новини, писна ми! Та това е нашето бъдеще! А ние отглеждаме малтретирани и нещастни деца, вместо да ги правим щастливи...Страхотна стратегия за бъдещето. Нещастна съм от факта, че в момента, някъде там, някой тормози детето си без никаква причина...И искам да променя това.
http://www.telemaniac.com/of-6310
What is our flesh for,
if not to feel our mortal shell!
What is our soul for,
if not to know we never die!
if not to feel our mortal shell!
What is our soul for,
if not to know we never die!
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Споко, това са единични случаи. Винаги ги е имало, но по време на криза, истеризирано общество като нашето, търси и се вторачва точно в такива случаи.
Да ти припомня ли, че все още си нямаме масови убийци, които да вземат голямо пушкало, каквото иначе им липсва на едно място
, да влезнат и да изпозастрелят поне един клас деца, които след това да умират седмици в адски мъки? Други си имат и това! Това също е елемент на модернизацията, глобализацията и правата на личността (да носи и употребява по свободната си воля оръжие). Нооо, модернизираме се и натам вървим. С ужас прочетох, че през 2009 г. имало няколко човека по-малко от 2008 г., загинали при катастрофи
Това не е добре, изоставаме от модернизацинните и глобализационни процеси в тази сфера.... 
Да ти припомня ли, че все още си нямаме масови убийци, които да вземат голямо пушкало, каквото иначе им липсва на едно място
Into the endless we ride... 
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Днес въздушните ми кули се сриват..
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Трябва до другия понеделник да си платя наемите.....
как бе...
как бе...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Нови се строят бързо и лесно. Това им е най-голямото преимущество.Etiainen написа:Днес въздушните ми кули се сриват..
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
На 23 съм аааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааааа
Егати филтъра за брой знаци, аман...
Егати филтъра за брой знаци, аман...
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ - КРИСТО, ЧЕКИЯТА НЕ Е СЕКС!!!Kristo написа:Ти ако слушаш Бавария за любов и интимности, ще си умреш стара мома...MidwinterSun написа:Леле, леле, леле, колко си всеотдаен само. Чак вече започнах да обмислям съвета на Бавария и да взема да те "намеря"...
пс: ти него и за други неща не го слушай, той говори, колкото да си намира работа...
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- ники
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: пети
Чувствам се като на 12 години. Настроението ми се мени не за часове, а за минути.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Обратна връзка:
Странно е, че ти го казваш...Бавария написа:ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ - КРИСТО, ЧЕКИЯТА НЕ Е СЕКС!!!Kristo написа: Ти ако слушаш Бавария за любов и интимности, ще си умреш стара мома...
пс: ти него и за други неща не го слушай, той говори, колкото да си намира работа...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Или може би си жена, като ония по филмите - дето им откриват яйчници и вагина вътре в тялото като станат на по 20.ники написа:Чувствам се като на 12 години. Настроението ми се мени не за часове, а за минути.
medicate, medicate
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Много умно.phoebe написа:Или може би си жена, като ония по филмите - дето им откриват яйчници и вагина вътре в тялото като станат на по 20.ники написа:Чувствам се като на 12 години. Настроението ми се мени не за часове, а за минути.
Пък мен ми писна да превеждам.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.