Кръвосмешение

Тук можете да дискутирате по актуални проблеми свързани с вътрешната и външна политика на България и Европейския съюз, както и по проблеми от геополитическо значение за съвременния свят.

Модератори: Don Horhe, Lord

За или против

За
5
10%
Против
44
90%

Общо гласове: 49

Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър
Специалност: Връзки с обществеността

Re: Кръвосмешение

Мнение от Дичоу »

camel ви тласка до границата на вашата либералност и толерантност за да я изведе като аргумент в спора за педеразите i suppose :)
Кууул :rr:
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
Markov
Танцуващия с клавиатури
Курс: завършил

Мнение от Markov »

Kой е вторият, който е гласувал за кръвосмешението? :mrgreen:
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Дичоу написа:camel ви тласка до границата на вашата либералност и толерантност за да я изведе като аргумент в спора за педеразите i suppose :)
Ам, темите за кръвосмешението, за хомосексуализма и за аборите нямат нищо общо помежду си. Ако и за зоофилията пусне и тя няма да има нищо общо. Може да си за кръсосмешението, за хомосексуализма и за аборите, но да си против зоофилията - както съм аз...

А либералност и толерантност не се изчерпват с 4-5 наболели въпроса...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Kristo написа:
Дичоу написа:camel ви тласка до границата на вашата либералност и толерантност за да я изведе като аргумент в спора за педеразите i suppose :)
Ам, темите за кръвосмешението, за хомосексуализма и за аборите нямат нищо общо помежду си. Ако и за зоофилията пусне и тя няма да има нищо общо. Може да си за кръсосмешението, за хомосексуализма и за аборите, но да си против зоофилията - както съм аз...

А либералност и толерантност не се изчерпват с 4-5 наболели въпроса...
За кръвмосмешението и хомусексуализма има...както и за педофилията и разни такива...
Защото основния аргумент е: "Ми щом се обичат...всичко е ОК"
Затова ти казвам, че Камел ви тласка към момента, в който този аргумент ще е валиден, но въпреки това ще сте против :)
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Специалност: Право - редовно
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Е, поне... разкажете как е?
Don't look back, 'cause you know what you might see
Изображение
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени."
Of Mice and Men
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Дичоу написа: За кръвмосмешението и хомусексуализма има...както и за педофилията и разни такива...
Затова ти казвам, че Камел ви тласка към момента, в който този аргумент ще е валиден, но въпреки това ще сте против :)
Този аргумент никога не съм го ползвал. Ето ти например - зоофилия - как да кажеш че "Овчаря и неговото куче се обичат" - няма как да е вярно.

Просто си има скала на либералност - да речем почва от -10 и стига до 10, като 0 е неутралността, а -10 е суперконсервативизъм, а 10 е суперлибералност.

Ще я кръстя скалата на Кристо:
Ако сте За следните неща, си добявате 1т. почвайки от 0, ако сте против си вадите 1т.
1. Равни права на хомосексуалисти и хетеросексуалисти и изобщо - всички видове ориентация
2. Абортите - без значение причини и мотиви
3. Зоофилия
4. Кръвосмесителен секс / инцест
5. Изневяра - без значение причини и мотиви
6. Свободата на словото
7. Толератност и зачитане правата на хора от други етноси - цигани, турци, виетнамци...
8. Признаване на националните недостатъци и отричане на шовинизма
9. Допускане на хората да имат различен вкус от вас за филми, музика и литература и да него приемате за грешен.
10. Педофилията
Markov
Танцуващия с клавиатури
Курс: завършил

Мнение от Markov »

Бавария написа:Е, поне... разкажете как е?
Когато опитам, обещавам да ти кажа. :wink:

Иначе по темата - твърдо не съм против, и проявявам учудваща либералност по въпроса , ако целта е сексуално удоволствие. :mrgreen:
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Ураган написа:
Markov написа:Kой е вторият, който е гласувал за кръвосмешението? :mrgreen:
Аз,
кой е третият? :rofl:s
И аз това се питам. Щото, изглежда, съм четвъртият... :mrgreen:

Напоследък проявявам учудваща тенденция към изпростяване във всякакви онлайн анкети.
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

Markov написа:
Бавария написа:Е, поне... разкажете как е?
Когато опитам, обещавам да ти кажа. :wink:

Иначе по темата - твърдо не съм против, и проявявам учудваща либералност по въпроса , ако целта е сексуално удоволствие. :mrgreen:
е, тогава израза - вчера мама ме напляска, защото бях непослушно момче,
добива доста интересен оттенък
Изображение
Of Mice and Men
Аватар
Дичоу
Легендарен флуудър

Мнение от Дичоу »

Kristo написа:
Дичоу написа: За кръвмосмешението и хомусексуализма има...както и за педофилията и разни такива...
Този аргумент никога не съм го ползвал. Ето ти например - зоофилия - как да кажеш че "Овчаря и неговото куче се обичат" - няма как да е вярно.

Просто си има скала на либералност - да речем почва от -10 и стига до 10, като 0 е неутралността, а -10 е суперконсервативизъм, а 10 е суперлибералност.

Ще я кръстя скалата на Кристо:
Ако сте За следните неща, си добявате 1т. почвайки от 0, ако сте против си вадите 1т.
1. Равни права на хомосексуалисти и хетеросексуалисти и изобщо - всички видове ориентация
2. Абортите - без значение причини и мотиви
3. Зоофилия
4. Кръвосмесителен секс / инцест
5. Изневяра - без значение причини и мотиви
6. Свободата на словото
7. Толератност и зачитане правата на хора от други етноси - цигани, турци, виетнамци...
8. Признаване на националните недостатъци и отричане на шовинизма
9. Допускане на хората да имат различен вкус от вас за филми, музика и литература и да него приемате за грешен.
10. Педофилията
Това, че си измисляш разни скали може да е интересно и забавно (предимно за теб), но трудно може да се приеме като аргумент в спор...дон'т ю тинк соу ?!
Поемам ангажимента...когато имам повечко време да се разровя в хомосексуалната тема и да разровя "про" аргументите, които могат да са валидни тук...
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Мога да ти спестя време като ти кажа общ аргумент за всички такива теми - правото на свободна воля... :cheers:
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Не мога да разбера за кво точно спорите, честно казано.

Мисля, че няма нормален човек, който да е ЗА кръвосмешението. Така или иначе кръвосмешението се прави тайно, явно, че у тия хора все още има някаква доза срам. Иначе, аз лично съм чувала за случаи в които в семейството се женят братовчедите (някакъв стар обичай или метод за сватосване, не знам), и то май първите. И това не е било рядко срещано, ами като например в Русия (и не само) през 19 век са се избирали мъжете, които да се оженят за девойките от родителите. Обаче това за братовчедите добре че е отпаднало...
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
DanielaNT
В началото бе словото
Специалност: БФ
Курс: четвърти

Мнение от DanielaNT »

Накъде върви светът? ЕСТЕСТВЕНО,ЧЕ СЪМ ПРОТИВ!!!Това е извратено, биологически и генетически грешно (само да спомена, че ако не се родят уродчета, то се раждат в поколенията), тоест няма измъкване. Освен това ще сме като животните- щом е мъжко- знача всички женски стават.... Къде остава етиката? Самият въпрос е безумен!.. Коя психически здрава майка ще обича сина си като мъж? (в смисъл еротично) Такива хора трябва да се лекуват...Достаъчно болни мозъци се навъдиха, дайте сега да приеме с отворено сърце и педофилията, щото татакото "обичал" малката си щерка и я насилвал...
"The leaders are not born, leaders are made and they are made by effort and hard work!"
Аватар
Бавария
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Бавария »

allshallperish написа:Не мога да разбера за кво точно спорите, честно казано.

Мисля, че няма нормален човек, който да е ЗА кръвосмешението. Така или иначе кръвосмешението се прави тайно, явно, че у тия хора все още има някаква доза срам. Иначе, аз лично съм чувала за случаи в които в семейството се женят братовчедите (някакъв стар обичай или метод за сватосване, не знам), и то май първите. И това не е било рядко срещано, ами като например в Русия (и не само) през 19 век са се избирали мъжете, които да се оженят за девойките от родителите. Обаче това за братовчедите добре че е отпаднало...
Преди време и педерастията беше нещо срамно и го правеха тайно... сега даже май е тъпо ако не си...
Та след време туковиж и това да стане модерно.
Изображение
Of Mice and Men
Публикувай отговор

Обратно към “Мнения”