Щом и явортомов се появи, остана да се покаже и донангелито...
Кой уби Кенеди?
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: Кой уби Кенеди?
Ще ме извинявате, ама тази тема логично води до поста на Баваристанеца!
Into the endless we ride... 
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Курс: четвърти
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
alter ego написа:Ще ме извинявате, ама тази тема логично води до поста на Баваристанеца!![]()
Oчаквай скоро тлъст пост от мен за убийството. Ще има снимки, видео, лични разсъждения, мнения на очевидци.
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
- alter ego
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
I am really sorry, but I don`t give a shit, who killed JFK! 
Into the endless we ride... 
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Така...да опиша с две думи някои странни и подозрителни моменти от стрелбата, които ме карат да защитавам конспирационната теория. Всяко странно нещо ще отбелязвам като "странно събитие" и ще го номерирам.
Осуалд не стреля,когато е имал страхотна възможност да го направи, а именно преди лимузината да завие. Вместо това той избира да стреля, когато изгледът му е "помрачен" от дървета, а да не говорим, че самата мишена вече е била значително по-неудобна (СС1). Според комисията "Уорън" са изстреляни три куршума, като единият е предизвикал седемте рани в губернатора и президента, но според ФБР и Сикрет Сървис те са били ударени от различни куршуми. (СС2) Веднага, след като президентът е откаран в местната болница докторите смятат, че ранаъта наврата му е входна, но после странно променят мнението си след катоизлиза доклада от аутопсията, където се казва, че раната на врата е презюмабли рана на ексит, а на гърба пак "презюмабли" рана на ентранс. (СС3) Самата аутопсия е извършена не в Тексас, където е трябвало, а във Вашингтон, при това от доста неопитни доктори (СС4). Така...Осуалд стреля, първият изстрел пропуска, след това стреля още веднъж, като ранява президента вЪВ ВРАТА и губернатора в гърба, гърдите, китката и левия тайт. Само че според губернатора и жена му той е бил улучен от различен куршум (СС5). Според комисията Уорън губернаторът е изпитал delayed reaction to his wounds, което е почти напълно невъзможно, имайки предвид характера на раните му и фактът, че жена му казва, че още преди да е чула изстрел мъжът и се е свлякал, кървящ като животно. (СС6) Друго нещо е, че Конали е седял само на около 15 см. в ляво от Кенеди, което означава, че за да е улучил двамата, куршумът е трявало да се движи по абсолютно права линия, което е невъзможно (СС7). (ПРАВИЛ СЪМ опит с един приятел. Сложихме два стола, единият 15 см. в ляво и достигнбахме до извода, че можем да бъдем улучени по такъв начин, само ако някой стреля непосредствено зад нас). Куршумт излиза в доста добро състояние, което е крайно подозрително (СС8). След изстрела главата на Кенеди залита назад и наляво (СС9). Самата скица на комисията Уорън, показваща къде са били раните на президента не е напълно вярна. Всеки човек може да види снимката от аутопсията на Кенеди и най-вече раната на гърба и да проумее, че е на различно място. (СС10) Ако е вярно, че Осуалд е убил президента, за да стане велик, то тогава защо отрича. (СС11) Осуалд е убит от мафиот, фен не Кенеди
, който е болен от рак
(СС12) 5 години по-късно Боби Кенеди е убит пак от "случаен" луд. (СС13).
Осуалд не стреля,когато е имал страхотна възможност да го направи, а именно преди лимузината да завие. Вместо това той избира да стреля, когато изгледът му е "помрачен" от дървета, а да не говорим, че самата мишена вече е била значително по-неудобна (СС1). Според комисията "Уорън" са изстреляни три куршума, като единият е предизвикал седемте рани в губернатора и президента, но според ФБР и Сикрет Сървис те са били ударени от различни куршуми. (СС2) Веднага, след като президентът е откаран в местната болница докторите смятат, че ранаъта наврата му е входна, но после странно променят мнението си след катоизлиза доклада от аутопсията, където се казва, че раната на врата е презюмабли рана на ексит, а на гърба пак "презюмабли" рана на ентранс. (СС3) Самата аутопсия е извършена не в Тексас, където е трябвало, а във Вашингтон, при това от доста неопитни доктори (СС4). Така...Осуалд стреля, първият изстрел пропуска, след това стреля още веднъж, като ранява президента вЪВ ВРАТА и губернатора в гърба, гърдите, китката и левия тайт. Само че според губернатора и жена му той е бил улучен от различен куршум (СС5). Според комисията Уорън губернаторът е изпитал delayed reaction to his wounds, което е почти напълно невъзможно, имайки предвид характера на раните му и фактът, че жена му казва, че още преди да е чула изстрел мъжът и се е свлякал, кървящ като животно. (СС6) Друго нещо е, че Конали е седял само на около 15 см. в ляво от Кенеди, което означава, че за да е улучил двамата, куршумът е трявало да се движи по абсолютно права линия, което е невъзможно (СС7). (ПРАВИЛ СЪМ опит с един приятел. Сложихме два стола, единият 15 см. в ляво и достигнбахме до извода, че можем да бъдем улучени по такъв начин, само ако някой стреля непосредствено зад нас). Куршумт излиза в доста добро състояние, което е крайно подозрително (СС8). След изстрела главата на Кенеди залита назад и наляво (СС9). Самата скица на комисията Уорън, показваща къде са били раните на президента не е напълно вярна. Всеки човек може да види снимката от аутопсията на Кенеди и най-вече раната на гърба и да проумее, че е на различно място. (СС10) Ако е вярно, че Осуалд е убил президента, за да стане велик, то тогава защо отрича. (СС11) Осуалд е убит от мафиот, фен не Кенеди
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- Of course not!
-
L'Inspecteur
- Форумно зомби
The NWO killed him!
End of discussion.
End of discussion.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ам, аз си обяснявам стрелбата от по-кофти позиция със следното: Като ще убиваш президента, първо ще мислиш, как да не те хванат, нали?
Когато колата е идвала срещу склада, преди завоя, ако го гръмнеш фронтално, всички ще знаят че куршума идва от склада, които е пред колата. Това ще ускори времето за което полицията ще тръгне да търси убиеца. Ако го гръмнеш от друг ъгъл и по-трудна позиция, те ше се чудят откъде е дошло. И човек ще може да се изпари за нула време.
Аз ако бях убиеца, дори и да ми е по-лесно да го убия в лице, щях да изчакам момента, да маскирам изстрелите си. Най-малкото, защото се стремя да не ме хванат.
Има и още 1 момент: има теория, че са целили Джаки...
Когато колата е идвала срещу склада, преди завоя, ако го гръмнеш фронтално, всички ще знаят че куршума идва от склада, които е пред колата. Това ще ускори времето за което полицията ще тръгне да търси убиеца. Ако го гръмнеш от друг ъгъл и по-трудна позиция, те ше се чудят откъде е дошло. И човек ще може да се изпари за нула време.
Аз ако бях убиеца, дори и да ми е по-лесно да го убия в лице, щях да изчакам момента, да маскирам изстрелите си. Най-малкото, защото се стремя да не ме хванат.
Има и още 1 момент: има теория, че са целили Джаки...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Това, което казваш е логично. Само че тук има един момент. Осуалд е убил Кенеди, за да види светът колко е велик (поне според теориите на защитниците на случайното убийство).
От друга страна ако си самотен стрелец откъдето и да стреляш, убиеш ли президента на САЩ няма да ти се размине. Предполагам ако Осуалд е стрелял това му е било ясно.
Иначе и твоето обяснение е логично, не отричам.
От друга страна ако си самотен стрелец откъдето и да стреляш, убиеш ли президента на САЩ няма да ти се размине. Предполагам ако Осуалд е стрелял това му е било ясно.
- Of course not!
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
При положение, че има толкова много хора, които искат смъртта на Кенеди, ми се струва адски нелогично да го убие някои случаен, преди тях. Ако е търсил слава пък, няма да стреля от покрива и да бърза да бяга, или да отрича или да го убие така, че да не го хванат. Ако искаш слава, ще го направиш по-показно, а не скрит някъде далече...camel написа:Това, което казваш е логично. Само че тук има един момент. Осуалд е убил Кенеди, за да види светът колко е велик (поне според теориите на защитниците на случайното убийство).
Друг по-логичен вариант е да е бил наемник, достатъчно луд, че да не го свържат с поръчителя. Просто наели откачалка, която да го убие. Или може би професионалист, който да се опита да се прикрие, но да бъде пожертван - изкупителна жертва, за да им се размине на поръчителите, като в комиксите за XIII. Там имаше подобна конспирация, но главния герой оцеля все пак.
Според мен са поръчали убийството негови политически и икономичски врагове. Едва ли са имали изгода неговите външни врагове той да бъде сменен с Джонсън и после с Никсън...
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
- Бавария
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право - редовно
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Костов има нещо общо...
Don't look back, 'cause you know what you might see
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
"И най-добре скроените мечти на мишките и хората
остават често неосъществени." Of Mice and Men
- the_oppressed
- В началото бе словото
- Курс: втори
-
camel
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Разгадахте ли конспирацията?

Сега си припомних някои моменти от филма на Оливър Стоун (джей еф кей). МНОГО добър. Препоръчвам горещо.
Сега си припомних някои моменти от филма на Оливър Стоун (джей еф кей). МНОГО добър. Препоръчвам горещо.
- Of course not!