предварителен изпит по история 2006
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- Kristinche
- В началото бе словото
здравейте. Имам въпрос относно предварителния изпит по история - освен в Ректората къде другаде се разпределят кандидат-студентите? И дали се почва от първите места в Ректората?
Аз не съм от София и се оправям горе-долу как да стигна и да се ориентирам в Ректората.....но съм 03910 номер.
Аз не съм от София и се оправям горе-долу как да стигна и да се ориентирам в Ректората.....но съм 03910 номер.
Но щом простре ръка душата ти да вземе,
тя в миг ще се смути:
Всевластникът Живот преварил я навреме –
и ти... отдавна без душа си ти!
Хр.Смирненски
тя в миг ще се смути:
Хр.Смирненски
- Berserker
- Легендарен флуудър
- Специалност: MO, Master
- Курс: завършил
ако ви разпределят в биологическия не се плашете, строен е за затвор едно време.....Паган написа:Може навсякъде да те разпределят.Аз миналата година бях във
факултета по социална педагогика...или нещо от тоя род май беше.
Важното е, че беше на майната си
но на практика могат да ви разпрделят навсякъде, мен преди УНСС ме пратиха в ТУ!!!
СУ поне толкова приличие си има и не праща по други унита, та споко! и Успех!
п.с.
ами ти ще разбереш още преди изпита надявам се, пиши тука къде си разпределена и ще те ориентираме, в общи линии във форума пишат хора от почти всички факултетиKristinche написа:здравейте. Имам въпрос относно предварителния изпит по история - освен в Ректората къде другаде се разпределят кандидат-студентите? И дали се почва от първите места в Ректората?
- ra4e^f
- Форумно зомби
Ъъъъъъ! Лутах се лутах се питах питах и пак питах и се оказах в едно паркче най-накрая;)И докато се разхождах съзрях УНСС в далечината.На т;ва,ако не му се вика Късмет!:)Berserker написа:то ако беше лабиринт значи има изходи....а то.....ra4e^f написа:Най-много да се загубя..както стана в Студентски град...е бати лабиринта!![]()
![]()
Berserker написа:ако ви разпределят в биологическия не се плашете, строен е за затвор едно време.....
но на практика могат да ви разпрделят навсякъде, мен преди УНСС ме пратиха в ТУ!!!
СУ поне толкова приличие си има и не праща по други унита, та споко! и Успех!
- Kristinche
- В началото бе словото
благодаря за отговорите
като се записвах ми казаха, че ще разбера предния ден къде съм разпределена, а сега видях в сайта на СУ, че вече са изкарали някакво разпределение за изпита по география, който е чак в неделя? И с историята ли ще е така? Понеже ни изпращат от училище на 19 май, на 20 май ми е бала и няма да имам мн време за реакция
като се записвах ми казаха, че ще разбера предния ден къде съм разпределена, а сега видях в сайта на СУ, че вече са изкарали някакво разпределение за изпита по география, който е чак в неделя? И с историята ли ще е така? Понеже ни изпращат от училище на 19 май, на 20 май ми е бала и няма да имам мн време за реакция
Но щом простре ръка душата ти да вземе,
тя в миг ще се смути:
Хр.Смирненски
тя в миг ще се смути:
Хр.Смирненски
- Proksimona
- В началото бе словото