Идея нямам как съм го пропуснала, при условие, че става дума за филм с участието на Колин Фърт, а пък "я го дебнем", така да се каже.
Та! Филмът се казва Easy Virtue, ако сте гледали и сте харесали Being Julia и A Good Woman (други 2 във въпросния ми Топ 5), непременно го вижте. Изключителен малък брилянт е. Дори и само заради Колин Фърт, който прави ролята на живота си и е просто възхитителен. Знаех, че е добър актьор, но определено и категорично успя да ме изненада. Не го бях виждала такъв. А съм сигурна, че ще оцените присъствието и на принц Каспиан в другата главна мъжка роля.
Ето и трейлъра, направили са го що-годе добър: http://www.youtube.com/watch?v=g0SomEMVvO8
Честно, филмът е прекрасен, а финалната сцена ме отнесе, същинско съвършенство. Достойно конкурира финала на Being Julia, а за мен той е най-изумителният и ... абе.... най! финалът на филм, който съм виждала. Изкушавам се да пусна линк, но не искам да разваля удоволствието на (предполагам) малкото хора, които биха се трогнали от подобно мое: "Леле, не, хора, влюбена съм, прекрасен е!" - квичене.
Ако не се влюбите в Easy Virtue, със сигурност поне няма да останете разочаровани. А аз "срещнах" още един мъж, когото бих предпочела пред Дарси, така че тройката придоби нов вид. Гледайте ииии... ще видите. Доста близо е до Тапи от A Good Woman, а това си е постижение дори и "на кино".
Абе, има ли такива мъже в реалния живот?