Бъчваров

Подфорум към Факултета по математика и информатика

Модератори: Methuselah, thegirl

bobatumba
В началото бе словото

Бъчваров

Мнение от bobatumba »

pi4aga li e g-d bu4varov :D lesno li se izbutva up-to pri nego?
Pisobella
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: g-d Buchvarov pi4 li e ?

Мнение от Pisobella »

Колега, моля пишете на кирилица. Писането на латиница е забранено.
Изображение
"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

лол, от к'во е съкращение г-д :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Колкото за Бъчваров...
Лекциите се диктуват буквално. Изпитът представлява 2 въпроса от конспекта, които трябва да са написани почти еднакво на това, което е четено на лекции. Have fun!

Предупреждението за латиница не ти е първо. При следващо нарушение трия директно.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Re: Бъчваров

Мнение от allshallperish »

И гледайте да не влизате на лекции след него,чеее :mrgreen: гони и помни! Уж изпитът щеше да е псевдо, а скъса сума народ.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
chun_hai
В началото бе словото

Мнение от chun_hai »

Да знаеш ,че изпита при "БЪЧ" е егати тъпотията.Трябва да си назубрил неговите лекции и идеално да знаеш примерните програми,които е дал за да вземеш изпита.Мен лично ми се паднаха лесни теми,но забравих примере който беше дал и написах свой и той като проверяваше(прави го пред теб) го задраска и каза че не е вярно,а аз съм сигурна че беше вярно тъй като това ни беше показал асистента.Така че ти пожелавам голям успех!
Между другото гледай да си направиш писмения по-добре,защото там ако имаш 6 или 5 няма как да те скъса,дори и да не си написал идеално темите!!!
tonk@ta
В началото бе словото

Мнение от tonk@ta »

chun_hai написа:Да знаеш ,че изпита при "БЪЧ" е егати тъпотията.Трябва да си назубрил неговите лекции и идеално да знаеш примерните програми,които е дал за да вземеш изпита.Мен лично ми се паднаха лесни теми,но забравих примере който беше дал и написах свой и той като проверяваше(прави го пред теб) го задраска и каза че не е вярно,а аз съм сигурна че беше вярно тъй като това ни беше показал асистента.Така че ти пожелавам голям успех!
Между другото гледай да си направиш писмения по-добре,защото там ако имаш 6 или 5 няма как да те скъса,дори и да не си написал идеално темите!!!
Хаха :) зимният семестър по СДП имах от 2 те контролни + домашни ,средно 5,8,бях се освободил от писмения.
Научих му 30-то теми ,които са взети и систематизирани от книги на Хърбърт Шилд,за 1 седмица и на устинят ,който всъщност е писмен,ми направи забележка ,че в една примерна програма вместо статично задален масив използвам динамично заделен масив :reindeer: Вика "Колега,тази примерна програма не е с динамично зададен масив,примерната програма от другата тема е такава" :mrgreen: И затова ми писа 5 :flower:
Като цяло мога да направя заключението ,че ако наистина разбираш материала през семестъра ,можеш да му научиш темите добре за 1 седмица,ако не го разбираш обаче ще видиш доста зор.
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Сиреч, bobatumba, you're screwed :mrgreen:
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Methuselah написа:Лекциите се диктуват буквално. Изпитът представлява 2 въпроса от конспекта, които трябва да са написани почти еднакво на това, което е четено на лекции. Have fun!
Айде, айде.

Днес развалих тази традиция, датираща от края на Втората Световна - периода на Студената война :lol: :lol: :lol:

Писах си каквото знам от джавата и ми писа 5. 8)

Няма такива неща като дословно от лекции и подобни.

Или си разбираш Java или C#, или просто не пробваш да заговаряш Бъч на тази тема. :lol:

Пич е.

C++ е страшно бъгав език.
Изображение
Аватар
RadoRado
Пишеща машина
Специалност: КН
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от RadoRado »

Ние догодина имаме C при БЪЧ.
Малко в обратния ред го караме - почваме стабилно Java, СДиООП на Java, а след това чисто C и функционално програмиране ( което си е готино ).
Ама след Java-та няма да възприемам C-то по същия начин :) .
Но предполагам, че после ДАА, кода ще се пише главно на C, тъй че ще е от полза.
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация :) - http://game-craft.com/blog/
Аватар
DayDream
От дъжд на вятър
Специалност: Информатика
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от DayDream »

Бeтон написа:
Methuselah написа:Лекциите се диктуват буквално. Изпитът представлява 2 въпроса от конспекта, които трябва да са написани почти еднакво на това, което е четено на лекции. Have fun!
Айде, айде.

Днес развалих тази традиция, датираща от края на Втората Световна - периода на Студената война :lol: :lol: :lol:

Писах си каквото знам от джавата и ми писа 5. 8)

Няма такива неща като дословно от лекции и подобни.

Или си разбираш Java или C#, или просто не пробваш да заговаряш Бъч на тази тема. :lol:

Пич е.

C++ е страшно бъгав език.
Писал ти е 5 и си доволен?
Аз имах изпит скоро при него, и пак си искаше от неговите лекции, със свободни съчинения 6 нямаше.
RadoRado написа:Ние догодина имаме C при БЪЧ.
Малко в обратния ред го караме - почваме стабилно Java, СДиООП на Java, а след това чисто C и функционално програмиране ( което си е готино ).
Ама след Java-та няма да възприемам C-то по същия начин :) .
Но предполагам, че после ДАА, кода ще се пише главно на C, тъй че ще е от полза.
В началото ще отидете повечето, след 1-вата седмица, максимум 2 ще останат 10-тина, а след това и на тях ще им пресъхне ентусиазма xD
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
Аватар
RadoRado
Пишеща машина
Специалност: КН
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от RadoRado »

Интересно ми е какво става, ако си писал по темата вярни и хубави неща, но не са неговите.
Казва, че ще ти пише 5 - ако му се дръпнеш ? Как приема споренето със студенти ?
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация :) - http://game-craft.com/blog/
Аватар
DayDream
От дъжд на вятър
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от DayDream »

RadoRado написа:Как приема споренето със студенти ?
Спорене...изобщо във ФМИ спориш ли нещата отиват на по-лошо за теб, в случая много лошо. Каквото и да ти казва, се съгласяваш. За да няма заяждания му отиваш с над 6 на контролните + домашните( по СДП например имах 6.10 ), на устния пишеш по темите неща от неговите лекции и няма да имаш проблеми.
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
Аватар
Methuselah
Легендарен флуудър

Мнение от Methuselah »

Бeтон написа:C++ е страшно бъгав език.
хахах
1во - да имаш 5 при Бъчваров е абсолютен fail
2ро - бъгав език не знам какво означава... Както и да е. Чудесно, че си научил Java за петица... Сега ако и на програмиране се научиш, цена няма да имаш.
dorianna
В началото бе словото
Курс: втори

Мнение от dorianna »

Хахаха, тотален фейл... защото ако не си му нарисувал еди-каква си картинка(която той е рисувал на лекции) той как ще разбере кода, дето си го нахвърлял там... И те ти петица... добре, че не се загледа много в кода, щото можеше и по-малко да пише - защото си го измислих, не защото не работи...
Fairy tales, the stuff like dreaming. The problem is, fairy tales don't come true.
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

RadoRado написа:Интересно ми е какво става, ако си писал по темата вярни и хубави неща, но не са неговите.
Казва, че ще ти пише 5 - ако му се дръпнеш ? Как приема споренето със студенти ?
Питай го. На мен лично ми е забавно и извличам 2%, не повече полезни неща от дървените му философии, като се вглъби в някой спор.

Иначе другия семестър може да седна да прочета нещо и да ми пише 6, навремето СДП-то го бях сцепил тотал. 8)

А че е абсолютно малоумно устен изпит по програмиране... няма какво да кажа по въпроса. Или можеш да решаваш задачите със средствата на езика, или не можеш.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “ФМИ”