Бъчваров
Модератори: Methuselah, thegirl
Бъчваров
pi4aga li e g-d bu4varov
lesno li se izbutva up-to pri nego?
-
Pisobella
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Re: g-d Buchvarov pi4 li e ?
Колега, моля пишете на кирилица. Писането на латиница е забранено.

"Искам да мога да накарам светлината да разказва истории в тъмното."
click me !! ---> http://z0r.de/63
- Methuselah
- Легендарен флуудър
лол, от к'во е съкращение г-д
Колкото за Бъчваров...
Лекциите се диктуват буквално. Изпитът представлява 2 въпроса от конспекта, които трябва да са написани почти еднакво на това, което е четено на лекции. Have fun!
Предупреждението за латиница не ти е първо. При следващо нарушение трия директно.
Колкото за Бъчваров...
Лекциите се диктуват буквално. Изпитът представлява 2 въпроса от конспекта, които трябва да са написани почти еднакво на това, което е четено на лекции. Have fun!
Предупреждението за латиница не ти е първо. При следващо нарушение трия директно.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Re: Бъчваров
И гледайте да не влизате на лекции след него,чеее
гони и помни! Уж изпитът щеше да е псевдо, а скъса сума народ.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Да знаеш ,че изпита при "БЪЧ" е егати тъпотията.Трябва да си назубрил неговите лекции и идеално да знаеш примерните програми,които е дал за да вземеш изпита.Мен лично ми се паднаха лесни теми,но забравих примере който беше дал и написах свой и той като проверяваше(прави го пред теб) го задраска и каза че не е вярно,а аз съм сигурна че беше вярно тъй като това ни беше показал асистента.Така че ти пожелавам голям успех!
Между другото гледай да си направиш писмения по-добре,защото там ако имаш 6 или 5 няма как да те скъса,дори и да не си написал идеално темите!!!
Между другото гледай да си направиш писмения по-добре,защото там ако имаш 6 или 5 няма как да те скъса,дори и да не си написал идеално темите!!!
Хахаchun_hai написа:Да знаеш ,че изпита при "БЪЧ" е егати тъпотията.Трябва да си назубрил неговите лекции и идеално да знаеш примерните програми,които е дал за да вземеш изпита.Мен лично ми се паднаха лесни теми,но забравих примере който беше дал и написах свой и той като проверяваше(прави го пред теб) го задраска и каза че не е вярно,а аз съм сигурна че беше вярно тъй като това ни беше показал асистента.Така че ти пожелавам голям успех!
Научих му 30-то теми ,които са взети и систематизирани от книги на Хърбърт Шилд,за 1 седмица и на устинят ,който всъщност е писмен,ми направи забележка ,че в една примерна програма вместо статично задален масив използвам динамично заделен масив
Като цяло мога да направя заключението ,че ако наистина разбираш материала през семестъра ,можеш да му научиш темите добре за 1 седмица,ако не го разбираш обаче ще видиш доста зор.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Айде, айде.Methuselah написа:Лекциите се диктуват буквално. Изпитът представлява 2 въпроса от конспекта, които трябва да са написани почти еднакво на това, което е четено на лекции. Have fun!
Днес развалих тази традиция, датираща от края на Втората Световна - периода на Студената война
Писах си каквото знам от джавата и ми писа 5.
Няма такива неща като дословно от лекции и подобни.
Или си разбираш Java или C#, или просто не пробваш да заговаряш Бъч на тази тема.
Пич е.
C++ е страшно бъгав език.

- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ние догодина имаме C при БЪЧ.
Малко в обратния ред го караме - почваме стабилно Java, СДиООП на Java, а след това чисто C и функционално програмиране ( което си е готино ).
Ама след Java-та няма да възприемам C-то по същия начин
.
Но предполагам, че после ДАА, кода ще се пише главно на C, тъй че ще е от полза.
Малко в обратния ред го караме - почваме стабилно Java, СДиООП на Java, а след това чисто C и функционално програмиране ( което си е готино ).
Ама след Java-та няма да възприемам C-то по същия начин
Но предполагам, че после ДАА, кода ще се пише главно на C, тъй че ще е от полза.
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
- DayDream
- От дъжд на вятър
- Специалност: Информатика
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Писал ти е 5 и си доволен?Бeтон написа:Айде, айде.Methuselah написа:Лекциите се диктуват буквално. Изпитът представлява 2 въпроса от конспекта, които трябва да са написани почти еднакво на това, което е четено на лекции. Have fun!
Днес развалих тази традиция, датираща от края на Втората Световна - периода на Студената война![]()
![]()
![]()
Писах си каквото знам от джавата и ми писа 5.![]()
Няма такива неща като дословно от лекции и подобни.
Или си разбираш Java или C#, или просто не пробваш да заговаряш Бъч на тази тема.![]()
Пич е.
C++ е страшно бъгав език.
Аз имах изпит скоро при него, и пак си искаше от неговите лекции, със свободни съчинения 6 нямаше.
В началото ще отидете повечето, след 1-вата седмица, максимум 2 ще останат 10-тина, а след това и на тях ще им пресъхне ентусиазма xDRadoRado написа:Ние догодина имаме C при БЪЧ.
Ама след Java-та няма да възприемам C-то по същия начин.
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Интересно ми е какво става, ако си писал по темата вярни и хубави неща, но не са неговите.
Казва, че ще ти пише 5 - ако му се дръпнеш ? Как приема споренето със студенти ?
Казва, че ще ти пише 5 - ако му се дръпнеш ? Как приема споренето със студенти ?
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
- DayDream
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Спорене...изобщо във ФМИ спориш ли нещата отиват на по-лошо за теб, в случая много лошо. Каквото и да ти казва, се съгласяваш. За да няма заяждания му отиваш с над 6 на контролните + домашните( по СДП например имах 6.10 ), на устния пишеш по темите неща от неговите лекции и няма да имаш проблеми.RadoRado написа:Как приема споренето със студенти ?
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.
- Methuselah
- Легендарен флуудър
хахахБeтон написа:C++ е страшно бъгав език.
1во - да имаш 5 при Бъчваров е абсолютен fail
2ро - бъгав език не знам какво означава... Както и да е. Чудесно, че си научил Java за петица... Сега ако и на програмиране се научиш, цена няма да имаш.
Бeтон написа:Нормалните хора сме малко.
-
dorianna
- В началото бе словото
- Курс: втори
Хахаха, тотален фейл... защото ако не си му нарисувал еди-каква си картинка(която той е рисувал на лекции) той как ще разбере кода, дето си го нахвърлял там... И те ти петица... добре, че не се загледа много в кода, щото можеше и по-малко да пише - защото си го измислих, не защото не работи...
Fairy tales, the stuff like dreaming. The problem is, fairy tales don't come true.
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Питай го. На мен лично ми е забавно и извличам 2%, не повече полезни неща от дървените му философии, като се вглъби в някой спор.RadoRado написа:Интересно ми е какво става, ако си писал по темата вярни и хубави неща, но не са неговите.
Иначе другия семестър може да седна да прочета нещо и да ми пише 6, навремето СДП-то го бях сцепил тотал.
А че е абсолютно малоумно устен изпит по програмиране... няма какво да кажа по въпроса. Или можеш да решаваш задачите със средствата на езика, или не можеш.