Ванкувър 2010

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Re: Ванкувър 2010

Мнение от Norwegian Wood »

Не се шегуваш, как да се шегуваш.
На едно-две състезания финишира.
На още едно мина половината писта...
:mrgreen:
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Финишира само в спускането, изправена като дърво. Вземи един случаен от Маркуджиците, пусни го и ще вземе да застраши сериозно времето й.

Това не е малшанс, това намирисва на откровена некадърност. Да се пробва другаде, където й е силата :)
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Norwegian Wood написа: Тъпото на слалома е, че нашата жмуда...
Я да не обиждаш жмудите... Че знаеш ли какво отмъщение те чака!

Аз нарочно не съм влизала в темата, щото снощи имах гости и днес се пазех от всякакви новини, свързани с Ванкувър, та да не знам какво се е случило и да гледам повторението спокойно.
Щафетата мина напълно според очакванията (ми) - само очаквах французите да са на мястото на шведите. Иначе всичко си мина нормално, доволна съм от резултатите.

Тая вечер в слалома ще е драма. За кърлинг повече няма да говоря, че Ралфи се изложи и след малко ще се мъчи за бронза.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Търговецът на кристал написа:Тая вечер в слалома ще е драма.
По-неизвестни имена доминираха.
Българите 24-ти и 30-ти, което е отлично.

Тоя литовец Румянцев видяхте ли го? С какъв противогаз караше :shock: :shock: :shock:
Изображение
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Да... тоя с противогаза! :lol:
Или албанецът, дето куцукаше нагоре, завърши на 36.58 изоставане и тръгна да се покланя на публиката. :mrgreen: :mrgreen:

Жалко само, че спряха точно преди Снежния леопард от Гана. А той е отпаднал, ама в края...

Ето малко бисери:

"Нали знаете какво има до леглото си всеки черногорец? Стол, да може, като стане, да седне да си почине.
Ама тоя и без това си кара седнал малко..."
"Представителят на същия народ като легенди като Кеворк Кеворкян, Магърдич Халваджиян и Нураир Нурикян! Той кара с дупка отпред!"
"Храбрият ирландец Шейн О' Конър! Той не бърза заникъде, както виждате сами"
"Прякорът на състезателя от Мароко е Кавказката ракета..."

... за 51-годишният мексиканец да не говорим...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Оле, добре, че гледам Евроспорт. А ганаецът не е отпаднал, предпоследен е - 53-и, точно пред албанския катерач. :)
Браво на нашите, сега се иска само да завършат и втория манш. :mrgreen:

Редакцияяяяя: Брооонз, бронз, бронз!
:Laie_22: :Laie_22: :Laie_22:
Сори, ама не мога да не се зарадвам! Особено при условие, че мачът вървеше зле, в предпоследния енд Щьокли можеше да вземе дори 4, а се наложи да играе за 0 (като видях четворния тейкаут на Един, направо ми се доплака), но накрая си взе победата и бронзовия медал. Много съм доволна. С право мрънках толкова за тоя отбор.
:JC_goody: :JC_goody: :JC_goody:

Имаше един безценен кадър, дето го даваха и на повторение сигурно 5 пъти - как скипът на Швейцария пада на колене, след като чува виковете на съотборниците си, че е успял с удара и печелят бронза и ляга по гръб, след което се надига, за да се убеди сам, че това е истина. И в този момент другите от отбора пристигат от хауса и почват да го прегръщат. Но така е то, Щьокли направи мача на турнира за себе си и своя отбор - заслужиха си медала.

Дано шарените гащи се опънат на Канада по-късно, но не ми се вярва домакините да изпуснат златото.
Последно промяна от Търговецът на кристал на 27 Фев 2010, 22:07, променено общо 1 път.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Трябва да го забранят в правилата това качване вече. :? :? :? Не стига, че слалома не е динамична дисциплина, а се разводнява с хиляда и кусур участници с представители и от ананасовите острови, па се качат по 50 метра нагоре, та забравят аджеба коя точно врата са изтървали. Ами да си стартират с алпинистко оборудване, че да са подготвени.
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Бетоне, то да не мислиш, че е лесно да се катериш по тоя баир... пък стръмно е, бе! :)

Брооонз, бронз, бронз...
В края на ноември
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Хехе, браво на нашите жмуди - двама в Топ 30 на слалома не е никак зле (дори няма да отбелязваме, че половината състезатели отпаднаха още в първия манш). Искам да видя ганаеца. :cheers:

Йес! Ганаецът не е последен - постигна целта си, изпревари поне един състезател - при това, европеец. И го гледаш, финишира - черничко с бяло костюмче и голяяяяма усмивка. Тая част от състезанието е много умилителна. Но за пръв път видях разлика от над една минута, при условие, че времето на победителя е 1:39 мин. :lol: - албанецът изостана с 1:04. :lol: Ганаецът - само с 43 секунди.
И ми е интересно дали това е последна олимпиада за 51-годишния мексиканец. 47-мо място си е направо респектиращо (никъде после няма да пише, че са завършили 49 души).

И като казах разлики - така като гледам, Килиан е изостанал от победителя с едва 3 секунди в рамките на двата манша общо (Георгиев - с 4.60). Това никак не е лошо, честно казано. Сега от федерацията ще си пишат олимпийските игри за успешни. :wink:
В края на ноември
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Много голям финал!
Канадците бяха на 24 секунди от спечелване.
Сега ще чакаме златен гол в 4-тата част. :)

А този Northhug е егати животното! Имам чувството,че ако имаше закачени две крила щеше да излети.
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Заслужена победа на канадците! :cheers:

П.С. Знаех си,че трябваше да заложа. :mrgreen:
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

:cheers: O, Canada! :cheers:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Бeтон
Легендарен флуудър

Мнение от Бeтон »

Купена титла.
Изображение
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

:geek: :geek:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Канадци, американци. Все тая. Златото отиде в Америка. :geek:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”