Здравейте колеги,
бих искал да ви попитам нещо, което тормози мисълта ми от ден-два. Ако една група не е доволна от работата на преподавателят си от семинарните занятия, по обективни причини: често отсъства, не води упражненията съвестно, не отговаря на запитвания, плещи глупости, без връзка с учебния процес, накратко - не я върши никаква. Може ли тази група някак да смени преподавателя си с друг, при положение че има такъв/такива, който/които водят семинарите на другите групи? Не да ходиш с тях на упражнения, а действително да ти е официално друг преподавателя (защото по обективни причини това е по-добре). Все пак даваме пари и чупим нерви в това обучение и искаме да е възможно най-съвестно, следва и ние да имаме право да показваме някаква воля и да изразяваме мнение, или не можем?
Случая по същество е конкретен, но не искам да споменавам имена.
Поздвари,
И. И.
Смяна на преподавател.
Модератор: MidwinterSun
-
Karatistan
- В началото бе словото
- Специалност: Право
- happyswift
- Флъдзила
- Специалност: Международни отношения
Re: Смяна на преподавател.
Мисля, че е възможно, трябва да се обърнеш към Деканата.Мои колеги от курса подадоха оплакване от преподавателя по английски, не знам дали са искали смяна.
- devil_wish
- В началото бе словото
Нали знаеш, че въпросният преподавател е изпитващ заедно с професора? А и нищо няма да се промени... само за нас става по-зле. Като искате, ходете на упражненията, водени от другите асистенти, но не виждам смисъл да се губят нерви и сили за нещо, от което никой не печели. Никой няма да ви спре да посещавате другите упражнения, от личните ми впечатления от професора съдя, че и тя дава доста обстоятелствени обяснения. И да... не е честно, но не мисля, че някой от вас все още вярва в справедливостта 
Nobody is perfect.
I am Nobody!
I am Nobody!
Ами несериозното му отношение предполага, че ще даде заверка на всички, което предполага че можеш да не ходиш на упражненията му, а на тези на друг асистент и все пак да си получиш заверката. Може пък да ти я даде друг асистент, ако се съгласи и т.н. и т.н. За колосалната сума от 231лв. не се притеснявай - тя е само малка част от разходите по теб и се радвай, че плащаш само толкова
.
Значи, така решихме да ги подредим във форума - потребител, модератор, потребител, модератор . . .
-
flamingone
- От дъжд на вятър
- Специалност: СУ-МО :D
- Курс: втори
^ "Нескафето е гадно, ама защо да не пиете нескафе, като аз и без това не обичам кафе"
-
SteelDragon
- От дъжд на вятър
Вижте кво ся, има няколко предмета, по които не е зле да имате добри асистенти и да ви подготвят. Това са
осигурително, мчп, гр. процес. По тях имате страхотна нужда от добри упражнения, за да няма проблеми на изпита.
осигурително, мчп, гр. процес. По тях имате страхотна нужда от добри упражнения, за да няма проблеми на изпита.
"What power has law where only money rules."
Gaius Petronius (~66 AD)
Gaius Petronius (~66 AD)