здравейте
искам да ви попитам дали има някакъв начин да втория семестър да съм на общежитие, защото ми се провалиха работите с квартирата има ли класирания или някакви начини да се уредя легално
моля ви
спешно е
до колкото знам по някое време през годината се освобождават места заети от магистри .. кога завършват обаче върти ми се нещо като април месец но ще излъжа .. отиваш при Даков и питаш по принцип може .. пускаш си молба даваш тел и чакаш да ти се обадят
Вече не е зле да провериш, магистрите вече завършват по някои от специалностите и през март ще се освобождават места. После тези които защитят март ще се изнасят през април.
А тези който дори не са си взели тема за дипломна работа от мързел (има и такива) остават до второ пришествие демек до юлската класация.
Съжалявам за офтопика.
Мисля, че ако има места( а в момента има и то не малко ), можеш направо да попълниш документите и да те настанят за отрицателно време( за разлика от индивидуалните в началото на година, при които чакаш да ти се обадят ), но не съм много сигурен.
A wise man said, life is a chess board, of days and nights where God plays with men as chess pieces, moves here and there. Gives check mate and kills, and piece by piece puts them back in their box. He has a destiny for the piece, for the player, and for God. Destiny will be fulfilled.