предварителен по география
Модератори: svetlio.varna, Boromir
- ProvideR
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
предварителен по география
според вас какво ще се падне на предварителния изпит в Софийски?
аз все си мисля, че при отсъстие на райони тази година ще дадат нещо от промишлеността...
иначе до къде сте с темите? аз лично ги минах всичките и съм ги препрочел по 5-6 пъти всички (което не дава гаранция за нищо де :Р )
аз все си мисля, че при отсъстие на райони тази година ще дадат нещо от промишлеността...
иначе до къде сте с темите? аз лично ги минах всичките и съм ги препрочел по 5-6 пъти всички (което не дава гаранция за нищо де :Р )
- Picklenose
- От дъжд на вятър
предварителен някъде другаде
някой ходил ли е на предварителен някъде другаде? примерно в Пловдив?
там е бил Транспорта...
там е бил Транспорта...
Kато преодолеем пространството, едничкото, което всъщност ни остава, е Тук. А преодолеем ли времето, едничкото, което ни остава, е Сега. И не мислиш ли, че насред това Тук и Сега не бихме могли да се виждаме от време на време?
- dkny
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
Не трябва ... В конспекта съвсем янсо е написано какво трябва да напишеш и какво неgorillaz написа:Какво включва темата за растениевъдството в България? В конспекта пише, че включва зърнени и технически култури, но трябва ли да се пише и за зеленчукопроизводство, лозарство и овощарство?
© 2006 The Donna Karan Company. DKNY ®
- Picklenose
- От дъжд на вятър
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
- Picklenose
- От дъжд на вятър
Абе за какви се мислите ,че определяте темите,които могат да се паднат.Като дадат НАСЕЛЕНИЕ пак (за 3ти пореден път) и ще умрем
аз лично ако се падне тая тема ставам и предавам празния лист.За всички други теми съм що-годе подготвен м/у който има и такива които ги знам за 6
аз лично ако се падне тая тема ставам и предавам празния лист.За всички други теми съм що-годе подготвен м/у който има и такива които ги знам за 6
why don't you go outside and .... yourself?!
- love_delight
- От дъжд на вятър
- Специалност: Социални дейности
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Re: предварителен по география
@Picklenose,ProvideR написа:според вас какво ще се падне на предварителния изпит в Софийски?
майче даваме СВОИТЕ ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ, съобразно зададеният въпрос от първият пост в темата.
- Picklenose
- От дъжд на вятър
- Johana Jotkova
- Драскач
- Обратна връзка:
Абе, хора, поне се радвайте, че имате по-малко теми от нас, които ще кандидатстваме с история. И другото, което е не по-малко важно, с география кандидатстват мн по-малко хора (но и за по-малко специалности, няма как да не го спомена). Успех на изпита в неделя. Ще се справите!
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
http://www.pleven.bg/index.php