Така пише...chill написа:Има една дата за изпит по английски език. Няма предварителни, така ли? Един 'редовен' само? :д
Teма за КС въпроси от различно естество
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
Re: Тема за КС въпроси от различно естество
-
C w e e t y
- В началото бе словото
Новите правила?? От кога са тези правила?? Защото днес цял ден чета форума и навсякъде пише, че взимат по-високата оценка от 2те.. Някой може ли да каже със сигурност,защото ще кандидатствам с англ език и география,но искам матурата ми да е по англ...Etiainen написа:Вече по новите правила се взима оценката от матурата (ако имаш такава). Ако нямаш оценка от матура, се взима оценката по предмета през годините. (пишат се на различни места в дипломата). Затова ако не искаш да рискуваш, можеш да се явиш на някаква друга матура вместо това.toshkovr написа:Здравейте искам да питам понеже ще кандидадствам с математика в информационните специалности в ФМИ и видях че ми се зима оценката от изпита * 3 и оценката от дипломата по математико * 2 а аз през годините сам имал само 6 и дали ако държа матура и изкарам примерно 5 оценката от дипломата ще ми се намали и ако държа матура по английски език нали оценката от дипломата си ми е 6.
Мерси предварително!
-
KikyPet
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
C w e e t y написа:Новите правила?? От кога са тези правила?? Защото днес цял ден чета форума и навсякъде пише, че взимат по-високата оценка от 2те.. Някой може ли да каже със сигурност,защото ще кандидатствам с англ език и география,но искам матурата ми да е по англ...Etiainen написа:Вече по новите правила се взима оценката от матурата (ако имаш такава). Ако нямаш оценка от матура, се взима оценката по предмета през годините. (пишат се на различни места в дипломата). Затова ако не искаш да рискуваш, можеш да се явиш на някаква друга матура вместо това.toshkovr написа:Здравейте искам да питам понеже ще кандидадствам с математика в информационните специалности в ФМИ и видях че ми се зима оценката от изпита * 3 и оценката от дипломата по математико * 2 а аз през годините сам имал само 6 и дали ако държа матура и изкарам примерно 5 оценката от дипломата ще ми се намали и ако държа матура по английски език нали оценката от дипломата си ми е 6.
Мерси предварително!
Искаш да кажеш, че са изключили физиката от балообразуващите предмети ?
- Monkey D. Luffy
- Драскач
- Специалност: Висящ по дърветата
Нарочно го правят ма*ицата имVelinaShine написа:Така пише...chill написа:Има една дата за изпит по английски език. Няма предварителни, така ли? Един 'редовен' само? :д
It has been said something as small as the flutter of a butterfly's wing can ultimately cause a typhoon halfway around the world. - Chaos Theory

Подходяща специалност?
Хей
Коя специалност от ФФ според вас би ми била най-полезна ако искам да се развивам в системата на МВР?
Коя специалност от ФФ според вас би ми била най-полезна ако искам да се развивам в системата на МВР?
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: Подходяща специалност?
Специалност "Философия" надали ще ти помогне срещу престъпниците. Единствената възможност в СУ е "Психология". И все пак защо не се насочиш към АМВР?
Компютърни науки 1 курс
Re: Въпроси относно кандидатстването
Според новия правилник за прием 2010-2011,при балообразуването се взема задължително оценката от матура/ако има такава по съответния предмет/,а не оценката от дипломата.Това в случай,че е държана матура,така ли е?Или аз не съм разбрала?
Ако е положена матура по предмет, който участва в балообразуването, автоматично се взема оценката от матурата. Правилно си разбрала. 
Не свършва нещото, което непрекъснато започва.
- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Публична администрация
Кофти, но факт 
Защото четох, че имало някакъв задължителен срок от 10 години, а знаете, че всичко става. Искам да имам резервен план. 
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Доколкото знам при постъпване на работа подписваш договор за 10 години. Това ли те притеснява? Не си сигурен, че ще ти се работи това 10 години? Ако не си сигурен се насочи към нещо друго.
Компютърни науки 1 курс
а има ли някой, който да е съгласен да му вземат оценката от матурата, вместо хубавите оценки през годините (ако са хубави деVelinaShine написа:Кофти, но факт
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Ми как да ти кажа- то не е концерт по желание
Никой не ви пита- кофти, но факт 
Никой не пита, но доколкото чувам това решение е взето от ректора без да се допита до никой, възможно е да стане скандал (не искам да обърквам никой, но просто споделям какво съм чул) ... пък и ние без бой ли ще се предадем. Щом не ни харесва...бунт народе!