Право първи курс 2009-2010г

Архив на всички останали категории.
Заключено
kalinka-komandos
В началото бе словото

Re: Право първи курс 2009-2010г

Мнение от kalinka-komandos »

_sonrisa_ написа:Охх спрете се беееее!
Днеска бях пред и във 272 от 13 до 13.30 и не Пиперков, ми кьорав преподавател нямаше! Стига сте всявали смут значи! :mrgreen:
Бтв, KsGCo, не си първият, дето се прави на оригинален.. Да беше прочел няколко мнения по-нагоре преди да се изкажеш неподготвен :P

Е да ма ние бяхме в 272 в 12.55 и Пиперков дойде и ни заведе горе в кабинета си на четвъртия етаж, където записа номерата и ни пусна...
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила
Специалност: Право
Курс: четвърти

Мнение от _sonrisa_ »

Айде, айде - поне си координирайте мненията - единият казва 13.15, другият 12.55 , смешна работа :lol: Мен ми е интересно защо го правите обаче.. В смисъл в случая вие ставате за смях, а не хората, които искате да метнете, но.. пък пак ми чудно :P
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Мнение от svetlio.varna »

Kалинката смуче :P
Facebook
Изображение
Аватар
iodine
Драскач
Курс: първи

Мнение от iodine »

Аве, пазете си ги за 1ви април, бе :lol:
Е да ма ние бяхме в 272 в 12.55 и Пиперков дойде и ни заведе горе в кабинета си на четвъртия етаж, където записа номерата и ни пусна...
Аре, кажи кой кабинет сега, аз случайно го видях като бях на изпит по История :lol:
В името на потока! Втория!
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

:lol: Аз имам и друг въпрос - как така в 12.55 ви е отвел нанякъде, щом до началото на лекцията има 20 мин :P
Бе като лъжете поне се научете да го правите като хората :lol: така и за "лъжливо овчарче" не ставате :mrgreen:
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

по тоя повод се сетих за 1 виц :lol:

На двама студенти по атомна физика им предстоял изпит. Досега имали само шестици, така че били уверени в знанията си и не си и помислили да учат или преговарят нощта преди изпита, ами отишли на купон и здравата се напили. На другия ден се събуждат двамата, естествено отдавна са пропуснали изпита и като знаели какво ще ги направят родителите им като разберат, отишли да се молят на главния изпитващ.
Почнали да лъжат че са пътували надалече, но на връщане били спукали гума, а нямали резервна, така че трябвало да се връщат на стоп... И още сума ти глупости, докато най-накрая склонили изпитващия да им даде втори шанс. И наистина се появили подготвени, дето се вика били изяли учебниците с кориците.
Сложили ги в две отделни стаи сами и им дали изпитната работа. Първи въпрос, 5 точки: "От какво е изградено ядрото на атома?".
Хехе, това е супер лесно, мислят си те.
Втори въпрос, 95 точки: "Коя гума?"
Изображение
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Тва ще е било за сефте в Алма Матер професор да дойде в залата 20 мин преди лекцията :lol:
Facebook
Изображение
Аватар
_sonrisa_
Флъдзила

Мнение от _sonrisa_ »

хахаха :lol: Подходящо :mrgreen:
svetlio.varna
Легендарен флуудър

Вече пратих по едно мило посление на ЛС до калинката и бебешката глава, в които учтиво поздравих майките, лелите, сестрите и още няколко роднини на посочените абонати от женски пол, с което смятам за изпълнен гражданския си дълг да бдя срещу евентуални опити за информационни затъмнения :mrgreen:
Facebook
Изображение
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

аз ако съм пък на тях ща докладвам и после ще отворя 1 тема защо не е баннат svetlio.varna :lol:
Изображение
svetlio.varna
Легендарен флуудър

и после най-накрая и аз ще имам повод да пиша в "Недопустим модераторски прозивол" :alien:
Facebook
Изображение
Аватар
iodine
Драскач

Мнение от iodine »

Благодарни сме ти!

Аз пак чакам номер на кабинет :lol:
В името на потока! Втория!
Аватар
Ivanxou
В началото бе словото
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от Ivanxou »

Само и аз да се включа - kalinka, малинка или там каквато е и KsGCo, моля, ходете се скрийте някъде!Първо - абсолютно разминаване във версиите и на двамата.Единия казва 12.55, другия 13.15.Другото което е, едната версия е, че се качвали в кабинета на 4-тия етаж, в другата се споменава, че са останали в залата :geek: !?Такива "остроумници" като Вас- бол!Просто недейте, да ни занимавате с глупости ;).А и още нещо, KsGCo, регистриран си от 2006-та година, от тогава ли знаеше, че ще влезеш право в СУ :roll:!?!
Аз - СУ 16:0 :cheers:
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

svetlio.varna написа:Вече пратих по едно мило посление на ЛС до калинката и бебешката глава, в които учтиво поздравих майките, лелите, сестрите и още няколко роднини на посочените абонати от женски пол, с което смятам за изпълнен гражданския си дълг да бдя срещу евентуални опити за информационни затъмнения :mrgreen:
А калинката и бебешката глава са в правото си на свой ред да те доклават пред администратор. В който случай си отнасяш предупреждението.

Отнасяйте се с уважение към правилата, хора! Има причина някой да ги е измислил.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
tuger
В началото бе словото

Мнение от tuger »

Каква е тая активна дезинформация ?!? Спрете се малко, има хора, които не са в София и не могат всеки път да тичат до Ректората и да разпитват. :x
Заключено

Обратно към “Други”