Колко ще е яко/зле, ако Кунева стане президент?
По-добре ще бъде от сега. Кунева е супер свястна и доста представителна, а и уважавана съвсем заслужено. Доколкото функцията на президент е представителна, не виждам как тя няма да бъде по-добър вариант от Първанов. Станишев го изключваме, защото както казах, ще го умъртвя в деня на изборите. Лоши страни евентуално биха могли да бъдат неподготвеност за работа със "службите", демек цапане. Освен това жълт президент, макар добър, ще донесе и други жълти работи, които вече не искаме. Друго, което ми хрумва е, че Кунева със сигурност ще бъде по-активен държавен глава от Гоце, тъй като той по скалата на активност е около минус триста, а тя прави впечатление на доста енергична и действена. Виждал съм я на живо, много е симпатична, говори приятно, което е важно за един президент. Ако изборът е между нея и Станишев, познай за кого ще гласувам и кого ще отнеса с паве.
Кефиш ли се на Катрин Зита Джоунс? Дреме ли ти, че била най-зле облечената актриса в Холивуд?
Кефя й се и като на жена, и като на актриса. Не ми дреме, че някой е казал, че била зле облечена. Това не го прави истина.