Ванкувър 2010

Форум за най-популярните и масово провеждащите се в Софийския университет организирани спортни турнири, състезания и събития

Модератори: ники, Methuselah

Публикувай отговор
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Re: Ванкувър 2010

Мнение от Търговецът на кристал »

Бе аз съм виждала и по-страшно, както казах и по-горе, ами да не дава Господ. Вярно, че Херминаторът тогава се трясна много зрелищно (и аз сериозно си помислих, че си е счупил врата), но тия многослойни предпазни огради наистина намалиха инцидентите. При падането на Улрике Майер ми се струва, че изобщо нямаше мрежа, камо ли три.

А ти какво толкова си писал, Илияне? Че аз гледах Евроспорт, едва сега пуснах Канал 1 (да видим какви ще ги свърши "пачата" :lol: Залагам на отпадане, иначе наистина ще вземе да се класира 35-та :mrgreen: ).
Edit: Жалко, познах. Ама то иначе и какво биене в гърдите щеше да е... :shaking2:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

АГХАХАХАХАХАХАХАХА
леля мария от нашия вход ако я научат да кара ски, ще издържи повече
:lol: :lol:
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Търговецът на кристал написа:какви ще ги свърши "пачата" :lol: Залагам на отпадане
А, браво.

Писах на Камен точно за отпаданията, когато каза, че тези отпадания били лоша реклама.
Ха.
Мина времето, когато Херман Майер скъса 2 предпазни мрежи и от 30-тина финишираха 10-тима :)
Сега просто спусканията и супер джи-тата са хореография.

Сега се сетих за другата ни пача Жекова... То тогава мъглата беше нищо. Помня в какви луди мъгли са се провеждали скоростни дисциплини.
Помня в Нагано един ден от ски-алпийските дисциплини го отложиха за следващия заради мъгла, който беше по програма почивен... Та нищо не се разбута грубо в организационно отношение. Но мъглата беше с видимост под 10 метра.
Изображение
Аватар
ники
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Курс: пети

Мнение от ники »

Абе, нашите олимийци са такава трагедия. Изключвам може би биатлонситите, които настина правят добро впечатленеи с държанието си. Евгения Раданова също няма как да я съдя, защото е направила достатъчно. Но за другите просто нямам думи. Тоя паднал, оня се ударил, трети го боли нещо. Абе, какви са тия работи? Аз да бях отишъл на олимипада, сигурно щях да остана последен, ама поне щях да го направя с някакво достойноство. Бих разбрал и бих се отнесъл снисходително, ако се опитат и се види, че се раздават. Ама с тия оправдания и с тия оплаквания на пенсионерки в санаториум просто се излагат. И после да се чудя защо сме взели Килиян Албрехт... И не разбирам, как може спортът ни да е на такова ниско ниво.
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Четири счупени ребра, хора! Четири счупени ребра и травма на белия дроб за Петра Майдич.
Е... това, което направи, е просто свръхчовешко. На мястото на Марит Бьорген просто щях да й дам медала си. Не мога да повярвам, че е възможно. :shock:
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Бeтон
Легендарен флуудър
Специалност: Математика и информатика
Курс: завършил

Мнение от Бeтон »

Адам Малиш пак се задоволи с второ място. Малко повече спортна слоба му трябваше срещу Аман :roll: :evil:
Жалко за Малиш. В Сочи едва ли ще скача. Дано не съм прав.
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Timbeeeeer!
http://estore.websitepros.com/1957025/- ... Detail.bok
Ама са 90 долара (то пък що изобщо съм си въобразявала, че биха могли да струват по-малко). В момента не мога да отделя толкова, но към края на март може и да си помисля по-сериозно. :P А най-забавното е, че моделът се казва Dixie, което е никът ми в много от местата, където съм регистрирана/пиша (Dixie/Dixieland/DixielandEli). Яко! :) :) :)

Оле, страшно ме кефят тия гащи! :girl_in_love: А и след фурорът, който норвежкият отбор направи с тях, няма да ме е срам и да изляза с тях. :girl_haha: Гаден социум, гаден, гаден... ето как ставаме зависими от мненията в него.
В края на ноември
Аватар
deichevster
Да живей словото
Специалност: Инженеръ

Мнение от deichevster »

Аз пък останах шашнат от факта,че Раданова при все, че завърши втора, се оказа седма :shock: Значи примерно във формула 1 в едно от последните състезания за предния сезон Райконен го поля не си спомням кой с бензин и го лиши от всякаква възможност да кара като хората, виждали сме сума ти катастрофи между по-бързи и по-бавни, обаче никога не казват "е да, ма те не бяха виновни" . Никъде го няма тва.
Хомосексуализмът в крайна сметка модерен ли е,или модераторски...
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Като скиор с опит мога да кажа че са направили чудесно спускане. Много приятна писта - динамична, бърза, с технични участъци. Изобщо е радост за окото. А какво е станало с Раданова?
Аватар
deichevster
Да живей словото

Мнение от deichevster »

Ами една или две обиколки преди финала едната китайка спъна американката и заедно с двете корейки,които после взеха сребро и бронз, се стовариха групово, като останаха Раданова,другата китайка пред нея, и канадката, която беше паднала по-рано.
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

И каква е била сътбата на нашата?
Аватар
deichevster
Да живей словото

Мнение от deichevster »

Седмо място. В смисъл на фона на останалото представяне и на факта че тука малко ме съмнява да има къде да се тренира тоя спорт е чудесно,ама все пак :?
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Е ония като са се стоварили на земята как са им дали тия места?
Аватар
deichevster
Да живей словото

Мнение от deichevster »

Еми ей тъй,не били те виновни. И за мене е мистерия.
Аватар
ники
Легендарен флуудър

Мнение от ники »

Това е тъпо.
Публикувай отговор

Обратно към “Спорт”