Като ходих да прекъсвам и специално попитах жената която ми подпечата прекъсването (главната секретарка ли как там се брои) дали мога да се явя на повишителен изпит по предмета който си взех (УП) и тя каза че няма проблем. Преди първото контролно отидох при самия лектор (Добрев май се казваше) и го попитах дали всичко е ок с повишителния и дали само през сесията трябва да се явя или да ходя и на контролни и той ми каза че няма да има проблеми и да съм се явявал на контролни, само като наближи сесията да съм пуснел една молба за анулиране на оценката. Реших да мина през учебен отдел да попитам долу горе кога да я пусна тази молба и отговора им беше: "повишителни изпити само септември", "само за изпити от същата година" и "прочети правилника" ... изобщо не успях да реагирам и си излязох щото това изобщо не го очаквах, а последното звучеше все едно съм някъв идиот дето говори неподготвен и мн се издразних.
Възможно ли е човека който взима решенията кой да прекъсне и един от най старите лектори да не знаят за това правило и може ли тука някой да ми каже със сигурност как стои въпроса...?
Повишителен изпит за предмети от минали години
Модератори: Methuselah, thegirl
Re: Повишителен изпит?
Препоръчвам ти пак да говориш с доц. Добрев или да питаш заместник-декана, който отговаря за бакалаврите (това може би е най-добиря избор, деканския кабинет е на втория етаж, на врата има табелка с имената). Ония гъски в 111 най-вероятно са прави, но щом доц. Добрев ти е казал че може, най-вероятно наистина може. Така че потърси някоя по-горна инстанция от ограничените ни секретарки.
И да повторя - секретарките са стадо дърти хиени - не им се давай!
И да повторя - секретарките са стадо дърти хиени - не им се давай!
Повишителен изпит за предмети от минали години
Здравейте,
Някой може ли да ми каже дали условието за полагане на повишителен изпит единствено върху предмет от текущата година е строго? Тоест дали няма възможност (например с молба и съгласие на съответния преподавател) да се явя на повишителен изпит по предмет от изминала учебна година?
Някой може ли да ми каже дали условието за полагане на повишителен изпит единствено върху предмет от текущата година е строго? Тоест дали няма възможност (например с молба и съгласие на съответния преподавател) да се явя на повишителен изпит по предмет от изминала учебна година?
Re: Повишителен изпит за предмети от минали години
Аз искам да питам същото. Мисля да се явявам пак на изпит по алгебра, но това е изпит от 1-ви семестър, а сега съм 4-ти.