Дам.. и аз много, ама нямам dvd или специалната там оредба със supersound и засега се въздържам. Иначе днес годих до Orange и имаше само един албум - 'Playing the Angel' срещу 53-54 лв. Та.. реших, че няма да мога да ги събера всичките. Ще чакам 'Ultra' =]]][/list]mushroomhead написа:l0vEhaTetRaGeDy написа:DEPECHE MODE 5.1 REMASTERS!
Хмм не знаех ,че първите 3 албума ще ги изкарват ремастерирани в 5.1.Изкушавам се да си ги взема
Depeche Mode - Playing the Angel =]
Модератори: Ангел, Ice_Spirit
- l0vEhaTetRaGeDy
- Пишете, о, братя
- Специалност: История
- Обратна връзка:
Love is to believe.
Believe not to be hurt.

Believe not to be hurt.

- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
http://www.meloman-bg.com/ го дават обикновения албум за 16лв. ДВДто с ремастърите в 5.1 на Плейнг ди Ейнджъл го има в Арена 
- l0vEhaTetRaGeDy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
- l0vEhaTetRaGeDy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
Две 7-тонни видеостени пристигат за концерта на Depeche
SME и Туборг дадохда обща пресконференция по повод концерта на Depeche Mode в България.
Иван Несторов от SME разкри интересни подробности около концерта на великата банда. Той каза, че Депеш Мод са подготвили невероятно мултимедийно шоу за почитателите си. В България ще пристигнат две 7-тонни видео стени, които ще бъдат поставени на специално построена за тях сцена. Това се е наложило поради факта, че в цяла Югоизточна Европа няма съоръжение, което би издържало тежката техника. Несторов също така спомена, че без помоща на спонсори, цената на билетите у нас също е можела да почва от 40 евро нагоре.
От своя страна от Туборг заявиха, че ще зарадват феновете на Депеш Мод с 1000 билета и още 10 000 награди, скрити зад етикетите на бирените бутилки от 500 и 300 мл. Петима от спечелилите ще се срещнат на живо с групата преди концерта.
Регистриралите се на българския сайт на Туборг пък ще имат възможност да спечелят пътуване за трима в луксозен автобус до най-големия рок фестивал в Европа - Роскилде, Дания.
info: http://www.m.dir.bg
Love is to believe.
Believe not to be hurt.

Believe not to be hurt.

Тук НЕ ТРЯБВА да се провокира и поощрява пиратското разпространение, особено на група като Depeche! Засрамете се от цялата им история и творчество, а вие ще теглите цял албум пиратски... Ако ще теглиш, то свали една песен, чуй, пък после върви и дай 20 кирливи лева, дето ще ги изпиеш/изсмъркаш за една вечер. Най-малкото от уважение... Защото ако местните компании не отчитат печалби пред продуцентите на изпълнителите и всичко се разпространява на mp3 ще видим NightWish в България "друг път".
Купувайте си албумите, струва си!
П.С. Ще се видим на концерта, до тогава - "Enjoy the silence"
Купувайте си албумите, струва си!
П.С. Ще се видим на концерта, до тогава - "Enjoy the silence"
- l0vEhaTetRaGeDy
- Пишете, о, братя
- Обратна връзка:
-
The sinner in me
- В началото бе словото
- Обратна връзка:
- Richard B. Riddick
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
-
Grimoire
- От дъжд на вятър
- Обратна връзка:
The sinner in me написа:Playing the angel ли имаш пред вид, че е най-добрият? Въпрос на лично мнение, но не мога да се съглася - и на мен страшно много ми харесва, но има по-добри... Например по-добър за мен е Songs of faith and devotion
гхаххаааа.. ми то за мен Сонгс е най-добрият. или поне най-любимият.
нищо подобно нямах предвид. просто казвам че ПТА е адски добър, и освен това ми харесва повече от Exciter
-
The sinner in me
- В началото бе словото
- Обратна връзка: