Снимки на потребители vol. 6

Архив на всички останали категории.
Публикувай отговор
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Re: Снимки на потребители vol. 6

Мнение от Cecilia Lisbon »

Кристо, има разлика. Пускащите снимки всеки път, когато влязат в темата, също искат комплименти :P

И бързам да се оправдая, защото сигурно ще се наложи: одобрявам самоцелната показност само ако касае пускането на снимка от дъжд на вятър по съвсем непретенциозни причини. И даже ми харесва, когато е от хора, които всички познаваме и уважаваме.

Абе защо по дяволите водя този разговор?! Казах ти вече, спри да ме адресираш.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

MERCES_LETIFER написа: И бързам да се оправдая, защото сигурно ще се наложи: одобрявам самоцелната показност само ако касае пускането на снимка от дъжд на вятър по съвсем непретенциозни причини. И даже ми харесва, когато е от хора, които всички познаваме и уважаваме.
Оправданието ти не ти потръгна... първо какви са тея причини, тва е субективно... и второ, що да е само на наши си хора?

А не знам как те адресирам, може би смс получаваш, като трябва да ми отговориш... ам, и аз чета избирателно, така че не ме моли...

Пък и този разговор го водим, защото някой трябва да ти заеме контра-позиция, да ти каже някои неща. Тва, че се падна единствения, който не четеш, си е твой минус, аз щях да ги напиша на всеки, които има такива възгледи... :geek:
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Не съм казала, че е за наши хора. Не ми извъртай думите, а чети внимателно. Довиждане.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Оф, стига си ме адресирала, Челси играят и ми писна да трябва да ти отговарям! :evil:
Аватар
VelinaShine
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от VelinaShine »

Вие гаджета ли сте :)
Аватар
Mira
Стенограф
Специалност: ИстЕрия
Курс: завършил

Мнение от Mira »

Напълно съм съгласна с Иринка! Ицо, ти просто обичаш да зяпаш снимки, независимо чии са. Тази тема обаче малко ми заприличва на Флирт4е или Фейс-а. Пускат снимки хора, които иначе не съм ги срещала никъде из темите и въобще не ми пука как изглеждат. А темата не е ли точно, за да се видим редовните утвърдени потребители що за муцуни сме? За да свързваме ника с определена визия? Аз тук не плакна очи, има си други сайтове за тая цел. Не толерирам нарцисизма :roll: А да влезеш в университетски форум и да се изтипосаш веднага пред народа, само за да ти чешат самочувствието и самолюбието, ми е много противно.
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология

Мнение от Boleyn »

Изображение
Аватар
VelinaShine
Танцуващия с клавиатури
Курс: втори

Мнение от VelinaShine »

Mira написа:Напълно съм съгласна с Иринка! Ицо, ти просто обичаш да зяпаш снимки, независимо чии са. Тази тема обаче малко ми заприличва на Флирт4е или Фейс-а. Пускат снимки хора, които иначе не съм ги срещала никъде из темите и въобще не ми пука как изглеждат. А темата не е ли точно, за да се видим редовните утвърдени потребители що за муцуни сме? За да свързваме ника с определена визия? Аз тук не плакна очи, има си други сайтове за тая цел. Не толерирам нарцисизма :roll: А да влезеш в университетски форум и да се изтипосаш веднага пред народа, само за да ти чешат самочувствието и самолюбието, ми е много противно.
Не. Темата е за снимки на потребителите на форума. Няма тън-мън :D
Последно промяна от VelinaShine на 23 Фев 2010, 13:59, променено общо 1 път.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Mira написа:Напълно съм съгласна с Иринка! Ицо, ти просто обичаш да зяпаш снимки, независимо чии са. Тази тема обаче малко ми заприличва на Флирт4е или Фейс-а. Пускат снимки хора, които иначе не съм ги срещала никъде из темите и въобще не ми пука как изглеждат. А темата не е ли точно, за да се видим редовните утвърдени потребители що за муцуни сме? За да свързваме ника с определена визия? Аз тук не плакна очи, има си други сайтове за тая цел. Не толерирам нарцисизма :roll: А да влезеш в университетски форум и да се изтипосаш веднага пред народа, само за да ти чешат самочувствието и самолюбието, ми е много противно.
Това ще стане егаси дебата!
Виж, не знам що говорим за нарцисизъм. Или за сайтове за запознанства. Може ви така възприемате някои снимки, ок, и аз ги виждам повече в тон "ела вълчо, изяж ме" - но това не значи, че се търси точно такъв контакт. Не съм видял някой да се е регнал само за да коментира снимка на някоя, която баш сега се е регнала. Форума не е толкова пропаднал.

И тва че обичам да зяпам снимки не значи, че го правя със ВСИЧКИ снимки - ето ти пример - поста над мен, както са дадени с линкове, ако знам как изглежда утвърдената редова форумка изобщо няма да се мръдна да кликна, па кво остава и всичките 6 линка. Виж ако е някой/я, която не познавам, ще ми е любопитно. Напълно човешко е. И е вид дискриминация да казваш "за да се видим редовните утвърдени потребители" - е ше кажеш, че не си виждала никой как изглежда, и те нарочно да продължават всеки ден да пускат снимки... Темата е за всички - нови, стари, редовни, нередовни, търсещи внимание, фукащи се с нов фотоапарат, с нов заек (признавам тук аз имам основна вина) и прочее... Всек има право да сложи снимки, без значение що го прави, стига те да не нарушават правилата на форума, но за тях отговарят модераторите.

И Мира, точно тебе ще те питам, един казус - ако сестра ми се регне у форума (при положение че 100% няма да кандидатства тук, и 100% не и дреме за форума), и просто в първите 5 поста пусне по 2 снимки, тип Импулс.бг, ти специално ше коментираш ли че е пача, шафрантия, ку^ка, кифла, патица и грозница? И тва с пълното съзнание, че ми е сестра? Щото има и обратния вариант - твоята сестра да направи това, но без другите да я познават, да я нагрубят и отхвърлят?

Хубава снимка, Велина, приличаш на сестра ми... отпреди да открие импулс.бг... :mrgreen:
camel
Легендарен флуудър
Курс: четвърти
Обратна връзка:

Мнение от camel »

dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
Аватар
Mira
Стенограф

Мнение от Mira »

Не помня да съм коментирала досега негативно снимка. Даже обикновено избягвам да коментирам. Какво си мисля си е лично моя работа. И не обременявам никого с мнението си, но и ти не се опитвай да поучаваш Иринка, че, видиш ли, нейното мнение Е СУПЕР ГРЕШНО И ТРЯБВА ДА СИ ГО ПОПРАВИ, ЩОТО ТИ ТАКА СИ КАЗАЛ. Дразня се.

ПП: За сестра ми не се притеснявай, твърде много си приличаме с нея в това отношение.
Последно промяна от Mira на 20 Фев 2010, 19:21, променено общо 1 път.
Изображение
Изображение
Изображение
gletcher
Постоянно присъствие

Мнение от gletcher »

Извинявам се, че се намесвам, но спорът ви е адски безсмислен. Благодаря.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Mira написа:Не помня да съм коментирала досега негативно снимка. Даже обикновено избягвам да коментирам. Какво си мисля си е лично моя работа. И не обременявам никого с мнението си, но и ти не се опитвай да поучаваш Иринка, че, видиш ли, нейното мнение Е СУПЕР ГРЕШНО И ТРЯБВА ДА СИ ГО ПОПРАВИ, ЩОТО ТИ ТАКА СИ КАЗАЛ. Дразня се.

ПП: За сестра ми не се притеснявай, твърде много си приличаме с нея в това отношение.
1. Не съм я поучавал, щото няма как да и влияя на мнението - абсурд. Просто си казах моята гледна точка
2. Дори не очаквах тя да ми прочете мнението, изненадах се.

пс: притеснявам се за сестра ти - такъв съм, притеснителен... щото уж познаваш някого и хоп... тя те направи леля или нещо такова... :|
Аватар
Mira
Стенограф

Мнение от Mira »

Kristo написа:Моля те, смени си логиката/начина на мислене
Изображение
Изображение
Изображение
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Mira написа:
Kristo написа:Моля те, смени си логиката/начина на мислене
Тва е молба, а не заповед, гледай какъв ме изкарваш... :? :shock:
Не го написах с идеята, че тя ще го направи, сещаш ли се...

И айде стига по тва, гладен съм! Нека всички пускат снимки, на воля. Проблем няма да им правя! :alien:
Публикувай отговор

Обратно към “Други”