Размисли и страсти с Jamesmagno

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Заключено
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Re: Размисли и страсти с Jamesmagno

Мнение от Jamesmagno »

inc :salute:
Яяяя, тая тема била жива!? :)
Нова-новеничка. :pirate:

1. Кога беше онзи концерт за виолончело, за който ми беше разказал? :scratch: Може би говориш за контрабас. Ако да, то става дума за концерта на Renaud Garcia Fons, който кара баса си да звучи като чело, цигулка, виола, китара и всички музикални инструменти. Гений. За съжаление, концертът мина. Беше на 6-ти февруари и аз, естествено, нямах пари, за да отида. :) Ето ти още нещо от него - цък. ;)

2. Тъй като всички знаем колко си срамежлив, сподели някой интересен (според теб) форумен индивид, когото не познаваш.
Не съм виждал на живо разни люде като Alter Ego, fak, kokteil_molotow, GaVrosH, Creed, inaccessibility, Zahariev, Moriarty, issoax, tamerlan, Калев, Derek, Pimboli, rueva, mebbeth, Swаy, svetleto89, britdamage, Markov, hypnossa, streetdog, Aerial, kirrara, Kose Bose, Sanctus Espiritus, blz, Diva_Magia, а би ми било интересно :) (карал съм ги общо взето по брой мнения, някои са стари звезди, но съм удебелил по-активните напоследък :) )

3. Сесията отразява ли се на социалния ти живот? :lol: Всъщност какво изобщо може да го наруши?
Отразява се. Не си давам зор. Ще се повторя, но "не обичам да се изнасилвам" - думи на Павел, герой на Георги Марков от "Жените на Варшава" (Манолов, 10х ;) ) Гузната ми съвест обаче, си стои и ме тормози. В общи линии си стоя вкъщи, за да пиша курсови работи и да уча и не пиша курсови работи и не уча. И тук-таме отрязвам по някого. За щастие, добре ми дойде фактът, че телефонът ми беше спрян заради неплатени сметки точно по време на сесията :) Но като цяло никога не съм се ограничавал, даже съм прекалено свободолюбив, понякога налудничав. :)

4. Сещаш ли се за някого от даскало? Имам предвид по-честичко, не тип "тоя го знааам".
Сещам се за доста хора. Особено много помага магията на социалните мрежи като Facebook. Бях доста социален още в училище, помниш, та все още ме познават всички по коридорите. Дори онзи ден получих покана да отида в училище на 25-ти февруари, за да връча една награда на церемонията "Нечовек", която тъкмо аз и съучениците ми измислихме и започнахме, а после се е запазила като традиция. Стана ми много приятно, дори ме канят за втори път, а искат и да им прегледам сценария и да им дам професинални съвети :lol: Ентусиасти, евала - точно като нас едно време. :) А за по-големи също се сещам, а и срещам :)

5. Кое беше последното полезно нещо, което научи?
Всеки ден научавам полезни неща. Заобиколил съм се с много интересни люде, които имат много интересни интереси и те постоянно ме заливат с любопитна информация :) В чисто практически аспект, да кажем, вече знам как да да изправя сам катурнат контейнер за буклук най-бързо и лесно. Една нощ се прибирах и нейде до нас бяха катурнати няколко големи кофи на разстояние 20-ина метра една от друга. С първата се помъчих - капакът е важен фактор, както и посоката на катурване. Важно е и къде ще хванеш и как ще си разпределиш тежестта. С втората упражних наученото, а третата я вдигнах с много отработено движение. :mrgreen: Никога не се знае какво ще ти потрябва в живота :drunken:

6. А последната простотия, която чу/видя?
Допреди час-два у нас бяха Евтим (Плазмодий) и Георги (Smoking Mirror). Часове наред говорехме за по-високи от хора голи негърки-полукосатки, които берат орхидеи докато са девици, а после си раздават орхидеите. Не е необичайна тема за разговор, но на вас може и така да ви се стори. :compress:

7. Най-нелепия повод, заради който си се карал с някой близък?
Не се карам сериозно с близките си. Иначе предполагам е излишно да споменавам малките глупави битови причини, които карат родителите и най-често майките да се ядосват, викат, фрустрират, сърдят. Но обикновено бързо им минава, защото причините са далеч по-дълбоки и рядко са свързани с нас. ;)

Другите - след малко. Сега - отивам да си напудря носа ;)
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Понеже ми каза да те питам нещо:

http://www.youtube.com/watch?v=7VyfwpgyiyY

Защо винаги ме е било страх от такива котки?
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

Освен това можеш да оприличиш 10 рандъм форумци на чудовища от ДиД. Позволени са всички издания и всики монстър менюъли :Д И да ми кажеш защо ;)
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

8. Хм, сиииигурно някой по-рано те е питал, но защо Jamesmagno?
Цък;)
"Казвал съм: една огромна част от познатите ми, най-вече тези, свързани с училище, ме наричат Jimmy, James, Jim and so on. Защо? Дълга и тъпа история... :lol: Хинт - Свързано е с глагола "нахендрям" и Jimmy Hendrix. :? Оттам JAMES.

MAGNUS е латинска дума. Означава "велик". Карл Велики например на английски е Charlemagne - това "magne" накрая е точно "велик". На италиански е Carlomagno, Carlo Magno, Carlo il Magno. Аз, като италианска рожба и завършен егоцентрик, се представям като Джеймс Велики = Jamesmagno." :connie_09:

9. Любим нюанс на червеното?
Не съм се замислял, вероятно нещо по-наситено и леко тъмно. Наскоро срещнах човек, чийто любим цвят е червеното и тепърва ми предстои да откривам магията му... (на човека и цвета) :cat:

10. Какво можеш да забъркаш за ядене без да отровиш някого?
Не съм отровил никого досега :) Мога да готвя туй-онуй от години, но не готвя често, най-вече помагам на майка ми вкъщи :) Работил съм две поредни години като готвач в три различни ресторанта в САЩ и в никой случай не ме е страх от кухнята. Въпреки това предпочитам, ако някой друг може да готви, да не го правя аз. Не понасям усещането, породено от обратната пропорционалност между отделеното за приготвяне на ястието време и времето, за което то изчезва в търбусите на неблагодарниците. :bounce: Като цяло май най-хвалени са спагетите ми :P Благодаря на Силвия, която наскоро ми подсказа за една добавка към соса, която скоро мисля да изпробвам ;) И те така.

11. Какво ти е мнението за коктейлите?
Изцяло положително. Фен съм на силния алкохол и нямам навика да пия леки коктейли. Изключение може би прави Мохитото, но много зависи кой го е правил... Разбира се, смятам, че коктейлите са излишно скъпо удоволствие и предпочитам чистия алкохол, дори без разредител и много рядко с лед.

12. А за побоищата?
Крайно негативно. Не се бия. Мразя някой да се бие. Мразя някой да обича да се бие. Мразя някой да бъде бит. Мразя някой дори да си помисли за бой. Когато съм тренирал разни бойни изкуства съм срещал хора, които тренират усилено с мотиви като "да мога да набия брат ми". Безумие. :?

13. Какво не искаш да те питат? :twisted:
Неща, които изискват да загърбя джентълменската етика, като например "подреди следните форумки по красота". Повечето въпроси на Кристо са такива. Дечко. Няма да отговарям на такива неща, глупаво е. Иначе ми е все тая - нямам тайни от никого.

Засега толкоз... После пак. :wink:
Тези бяха хубави, благодаря :)
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Smoking Mirror написа:Освен това можеш да оприличиш 10 рандъм форумци на чудовища от ДиД. Позволени са всички издания и всики монстър менюъли :Д И да ми кажеш защо ;)
Нааааай-якия въпрос!!!!!!!!!!! Нямам търпение да стигна до него!!!!!!!!

:notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy: :notworthy:
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Kristo
:cheers:
жени и деца - изнасилвани, хора избивани
1. Жените и децата хора ли са?
Децата са хора. Като почне да им личи полът, ако са жени, не са хора, ако не са - са. Лудница. Подценяваме жените, да знаеш...

2. Би ли отишъл на бригада в САЩ, в дните покрай 22.12.2012г?
Абсурд. Няма да издържа и ще застрелям някого заради тъпотията му. И като ми тръгне, ще изтребя няколко щата. Едно зло по-малко. А запетайката в изречението ти е много странна и нелогична.

3. Усещаш ли форумния си образ изчерпан?
4. В тази връзка, какви реформи би предприел по него, за да го държиш актуален?

Кристо, разбери, че форумните образи се изчерват някога, единствено ако човекът зад тях държи на това и единствено в неговата глава. Никога не ми е хрумвало за изчерпване. Все ми е тая. На теб не ти е. Търсиш внимание. Като дете си. Ако ти помага, продължавай, но те съветвам да пренасочиш енергията си към истинския живот. Имаш заложби, развивай ги извън виртуалното пространство - ще бъдеш по-щастлив, сигурен съм.

5. Като човек със гражданска позиция по важни социално-политически въпроси, каква е позицията ти по:

//5.1 - присъдата на Лил Уейн и това че той ще отиде в затвора?
//5.2 - скандала с Джон Тери и Уейн Бридж?
//5.3 - завръщането на Робиньо в бразилското първенство?
//5.4 - раздялата на Черната Златка и Багата?
//5.5 - Новото гадже на Благой Георгиев?
//5.6 - проблемите на Ботев Пловдив?
//5.7 - еко-проблема за опасността от ждромел?

Нито една от тези теми не е свързана с "важни социално-политически въпроси" и не ме вълнува, ама никак. Единствено съм съгласен да бъде повдиган въпросът за ждромела, защото сегашното положение си е чисто безобразие. Не мисля, че Европа трябва да толерира това. НЕ НА ЖДРОМЕЛА!!! :bounce: :bounce: :bounce:

.... следва.....
Въх...
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

JudyRamone написа:1. Има ли нещо, което би искал да те попитам и ако да, какво е то? :)
Много е мръсно, не е за форума.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

gogigagagagigo

коя подред е тази тема с теб?
Четвърта или пета... :santa:

пак ли ти не бачка телефона ?
Не го бях плащал два месеца и не бачкаше, да. Вчера обаче го платих и си дадох стария апарат за ремонт НАЙ-СЕТНЕ!!! Писна ми от тая лаеща бракма! Сто лева ремонт и още сто лева сметки. Стипендията отиде. :cry: :cry: :cry:
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Lord написа:Подреди по това кой от сериалите те кефи най-много: Фемили гай, Симсънс, Футурама, Дилбърт.
Фемили гай и Фючърама се конкурират за първото място. Симсънс никога не ми е бил свръхлюбим, но заема второто, защото Дилбърт никога не съм го гледал. :cat:
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

6. Какво против Ботев Пловдив?

7. Ще поставя въпроса така: защо като толкова мразиш американците (заради американизацията сигурно) и страната им, си ходил на бригада там и си бачкал за мазните (щото знаем, че верно са мазни) типове и за "няколко долара повече"? Колко цинично е това?

8. Гледам не си се трогнал от социалните проблеми, които споделих, ще те питам нещо по-сериозно: Кой има интерес от забраната на гмо-храни? Ама без обичайните неща тип "ми те са вредни и прочее". Щото повечето изказвания на учените, които съм чел, твърдят обратното? Кой има интерес да се вдигне шум и да се насади страх и омраза срещу такава индустрия? обещавам следващия въпроса да е по-як!

9. Не мислиш ли, т.е. мислиш ли по следния въпрос: Ако на всяко нещо, което ни е конкурен лепваме етикет "вредно" или "неекологично" (и тук включваме от храни, до бензин, авточасти, персийски килими, телефони, презервативи) - то обществото масово полудява и заклеймява използването на дадения продукт, базирайки решението си на изказване на псевдоразбирачи, които обслужват нечии интереси, най-често пазарни. Примерно пускам статия в Труд, че телефоните Ериксон излъчват вълни дето правят мъжете импотентни, а жените - с мустаци. Пиша че уча електротехника в Ту и хората ми вярват. И съответно Нокия и Сони имат изгода от статията, а Ериксон губят пазар и престиж. Не е ли екологията твърде опасно оръжие, което корпорациите ползват, за да се целят една друга, без реално да има проблем/и? И трябва ли да вярваме на всяка еко-опасност, която ни дебне, особено ако тя очевидно е замесена в парични интереси на едни или други. Как да имаш вяра на някого в такава ситуация?

10. И сега отново един неджентълменски въпрос, но такива са времената. Подреди форумките според най-секс дупенца.... не бе, шегувам се, недей! Въпроса е - изброй 10 ситуации/теми/постинги у форума, които са те ядосали брутално и си искал да удариш някого. По-скоро 10 истории, които са те изнервили доста и имаш отрицателно мнение към тях.

11. Понеже ми разби светогледа относно изчерпването, ми хрумна да те питам - кога тва със шмудите се изчерпа? В смисъл кога спря да бъде забавно? И искам отговора да съдържа конкретно число - Х, мерна единица за време - дни, месеци, години, час, минута и фразата "Х - след измислянето и". Ще бъде забавно.

12. Сетих се още 1 обществен проблем, който заслужава мястото си до Златка и Лил Уейн! Какво мислиш за скандала с ФФФ/Данчо и неговия проблем с модераторите, писаниците му в темата на Косето, желанието му да го бамнат и самоотлъчката му от форума след това? И скорошното му завръщане, точно тук, тази вечер в Първичн..ъъъ в тази тема? Не е ли цинично от негова страна?

13. Ще се опитам да не съм оригинален (разбирай ще се опитам да не спазвам наложения кристо-стандарт) - Какво НЕ мислиш за мен?
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Аватар
Norwegian Wood
Легендарен флуудър

Мнение от Norwegian Wood »

Kristo написа: Какво мислиш за скандала с ФФФ/Данчо и неговия проблем с модераторите, писаниците му в темата на Косето, желанието му да го бамнат и самоотлъчката му от форума след това? И скорошното му завръщане, точно тук, тази вечер в Първичн..ъъъ в тази тема? Не е ли цинично от негова страна?
:cyclopsani: :cyclopsani: :cyclopsani:
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
Аватар
Lord
Легендарен флуудър
Курс: втори

Мнение от Lord »

Кой има интерес от забраната на гмо-храни?
А така. И мен ми е интересно как ще отговориш на това. И още - според теб кой е платил на посланика на САЩ да рекламира ГМО в нашите медии? :scratch:
Какво мислиш за скандала с ФФФ/Данчо и неговия проблем с модераторите, писаниците му в темата на Косето, желанието му да го бамнат и самоотлъчката му от форума след това? И скорошното му завръщане, точно тук, тази вечер в Първичн..ъъъ в тази тема? Не е ли цинично от негова страна?
:clown: :clown: :clown:
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo

Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
Аватар
Kristo
Легендарен флуудър
Специалност: Експертология и Специалистика
Курс: първи
Обратна връзка:

Мнение от Kristo »

Абе като ви изберат вас, ше ви питам същите въпроси, спокойно! :fubar:
Дайте му въздух на човека, да си пише по темата!
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Norwegian Wood написа:Напиши разказ, който да включва форумците светльо.варна, Elizabeth Bathory, косе босе, бавария, прудънс, феникс, мидуинтър сън и пинк флойд
Свеж, спокоен и слънчев зимен следобед. Светльо си седи мирно и тихо във варненския хол, пийва си лимонадка и слуша Анелия така, че я чуват при Римските терми. Elizabeth Bathory е изключително гневна, защото в хотелската й стая, няколко преки по-надолу по улицата, нахлува гласът на фолк-богинята и й пречи да чува умопомрачаващото стържене на любимия й педер... ъ-ъ-ъ певец (?!?) Дани Филт. Търпи, търпи, но накрая не издържа и се завтича към дома на Светльо с намерението да го пребие със стола, на който седи. По пътя среща Феникс, който също е възмутен от децибелите на чалгията, която му пречи да допише новото си стихотворение, в което от първия стих изброява всички цветове, за които се сети - по един на всеки ред. Елизабет и Феникс стигат заедно до вратата на Светльо и звънят на звънеца. Домакинът обаче е изцяло погълнат от абсолютната липса на вибрато в гласа на Анелия, която точно в момента звучи така, все едно някой завира насила цепелин в задника й.
...

Междувременно, около Римските терми туристически се размотава Косе Босе и се чуди как е възможно песента, която кънти в ушите й да продължава сякаш вечност. Много бавно и постепено в главата й се разпространява обсесивно чувство на умопомрачение. Тя скача сред руините и откъртва с голи ръце парче тухла от най-близката древна стена. Затичва се към мястото, от където според нея идва музиката.
...

Бавария и Прудънс ходят към апартамнта на Светльо. На Прудънс не й дреме къде отиват, стига после да се пие бира. Всъщност, причината двамата да крачат така настойчиво със ситните си стъпки към Анелиния храм - холът на Светльо - е, че Бавария е чул музиката от балкона си в София и веднага е купил два билета, за експресен полет до Варна, за да отиде при онзи пишман-меломан и да му обясни, че Оейзис е най-великата и ЕДИНСТВЕНА група във Вселената, а тая Анелия може да си го завре това пеене в гъза, ако е останало място от цепелина!
...

Мидуинтър Сън е силно обезпокоена от шума. Тя си е тръгнала от плажа, където доскоро е била с десетте си котки, защото морето настойчиво се е отдръпнало на километър от плажа след втората минута от песента на Анелия, а котките са хукнали след него, за да се издавят. Форумката е меко казано недоволна и е твърдо решена да нахока виновника така, че да я запомни. А след като спаси котките си, тя ще ги насъска срещу него и те ще го... одраскат.

Мидуинтър Сън стига до входната врата на блока на Светльо, която зее широко и влиза вътре. Качва се по стълбите и по пътя установява, че чува силни гласове откъм апартамента. Радва се, че има съмишленици и че някой друг също се разправя със Светльо. Мидуинтър Сън звъни на вратата, а мозъкът и почти целият се е разтекъл, защото силата на звука пред вратата на Светльо има по-голяма стойност от скоростта на светлината във вакуум. Вратата се отваря и Мидуинтър Сън припада.
...

Мидуинтър Сън се събужда на пода от непоносима болка в ушите. Бавно и мъчително отваря очи и вижда как Бавария се е качил на раменете на Феникс и двамата гърлено припяват песента на Анелия, която трещи откъм огромна уредба. Прудънс ходи по чорапи из стаята, пие бира, нагъва пуканки и току изпява по някой фалшив тон, който никой не чува, защото Анелия владее времето и пространството. Изведнъж откъм кухнята се появява Elizabeth Bathory и разярено обвинява мъжете, че са объркали един стих и им цитира точния текст на чалга-хита. После се качва на масата и завърта мазен кючек. Мидуинър сън се изправя стъписана. Отпуска се на дивана и забива празен поглед в пространството. След малко подрусва ритмично рамене и плюска пуканки. В очите липсва светлинка. Светльо идва от кухнята, поклащайки задник в ритъм и носи поднос с още храна и пиене. Купонът върви.

Внезапно в апартамента нахлува Пинк Флойд, облечен в екип за джогинг, подтичвайки на място със слушалки в ушите. Никой не го забелязва. Той обикаля подтичвайки масата три пъти и отива до уредбата. Спира Анелия, поставя вътре диска на Пинк Флойд и натиска "плей". Зазвучава песента High Hopes. Светльо изквичава и се строполява на пода с ококорени очи и побеляла коса. Феникс получава инфаркт и пада на паркета. Бавария остава да виси във въздуха няколко секуди, след което извиква "Оейзис!" и полита надолу, помитайки по пътя Прудънс, която гълта халбата си и се задавя. Двамата лежат на пода до останалите трупове. Мидуинтър сън сякаш не забелязва, че музиката е спряла, но по едно рязко се усеща, забравя как се диша и се свлича безжизнено по дивана. Elizabeth Bathory пищи пронизително и започва да се стопява, сякаш е направена от захар, докато не се превръща в локва на пода. Пинк Флойд вади слушалките от ушите си, взима халб бира от масата и отпива аристократично. В този момент на вратата се появава с кръвнишки поглед Косе Босе. Държи червеникаво парче тухла в ръката си, леко прегърбена е, в озверялото и лице няма нищо друго освен силно агресивна психопатия. Тя се оглежда наоколо и вижда нападалите по земята форумци. След това впива луд поглед в Пинк Флойд. Съзнанието й е преживяло непоправими щети от ангелския тембър на Анелия и тя не различава нежната музика на Пинк Флойд от антихристиянското поп-фолк виене. Пинк Флойд се опитва да обясни, че не той е виновен за "музикалната" катастрофа, но преди да успее да отвори устата си, Косе Босе замахва и тухлата се озовава дълбоко в мозъка на Пинк Флойд, който рухва на пода и се разпада. Косе Босе се хвърля атлетично с намерението да разкъса останките от трупа на невинния Пинк Флойд, но установява, че не може да помръдне от мястото си, защото подметките й са полепнали по локвата, останала от Elizabeth Bathory. В този миг откъм вратата се чува зловещо мяукане и Косе Босе обръща глава. Там стоят десет чисто мокри котки с бесни, унищожителни погледи, напомнящи банда психично болни пациенти, които най-после са успели да се освободят от усмирителните си жилетки и дружно нахлуват в кабинета на директора. Преди Косе Босе да успее да реагира, котките се изсипват върху нея и я разфасоват бясно, опръсквайки цялата стая с останките й. Влиза Анелия. Котките експлодират. Анелия запява. Датата е 22.12.2012г.
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Zahariev написа:А Саут Парк ? :o
Саут парк рулс. Болно.

Hey you, Ya You, You Killed Kenny!!! You Bastard!!!! :Gigakach_02: :Gigakach_02: :Gigakach_02:
Заключено

Обратно към “Размисли и страсти”