Яяяя, тая тема била жива!?
Нова-новеничка.
1. Кога беше онзи концерт за виолончело, за който ми беше разказал?
2. Тъй като всички знаем колко си срамежлив, сподели някой интересен (според теб) форумен индивид, когото не познаваш.
Не съм виждал на живо разни люде като Alter Ego, fak, kokteil_molotow, GaVrosH, Creed, inaccessibility, Zahariev, Moriarty, issoax, tamerlan, Калев, Derek, Pimboli, rueva, mebbeth, Swаy, svetleto89, britdamage, Markov, hypnossa, streetdog, Aerial, kirrara, Kose Bose, Sanctus Espiritus, blz, Diva_Magia, а би ми било интересно
3. Сесията отразява ли се на социалния ти живот?
Отразява се. Не си давам зор. Ще се повторя, но "не обичам да се изнасилвам" - думи на Павел, герой на Георги Марков от "Жените на Варшава" (Манолов, 10х
4. Сещаш ли се за някого от даскало? Имам предвид по-честичко, не тип "тоя го знааам".
Сещам се за доста хора. Особено много помага магията на социалните мрежи като Facebook. Бях доста социален още в училище, помниш, та все още ме познават всички по коридорите. Дори онзи ден получих покана да отида в училище на 25-ти февруари, за да връча една награда на церемонията "Нечовек", която тъкмо аз и съучениците ми измислихме и започнахме, а после се е запазила като традиция. Стана ми много приятно, дори ме канят за втори път, а искат и да им прегледам сценария и да им дам професинални съвети
5. Кое беше последното полезно нещо, което научи?
Всеки ден научавам полезни неща. Заобиколил съм се с много интересни люде, които имат много интересни интереси и те постоянно ме заливат с любопитна информация
6. А последната простотия, която чу/видя?
Допреди час-два у нас бяха Евтим (Плазмодий) и Георги (Smoking Mirror). Часове наред говорехме за по-високи от хора голи негърки-полукосатки, които берат орхидеи докато са девици, а после си раздават орхидеите. Не е необичайна тема за разговор, но на вас може и така да ви се стори.
7. Най-нелепия повод, заради който си се карал с някой близък?
Не се карам сериозно с близките си. Иначе предполагам е излишно да споменавам малките глупави битови причини, които карат родителите и най-често майките да се ядосват, викат, фрустрират, сърдят. Но обикновено бързо им минава, защото причините са далеч по-дълбоки и рядко са свързани с нас.
Другите - след малко. Сега - отивам да си напудря носа