Тримата най-големи пирати, осъществили 47% от общия трафик на нелегална продукция са министерства - на финансите, МВР и още едно. Нямам думи! А те тръгнали да ловят децата, дето си теглят игри да играят и музика да слушат, защото просто нямат пари.
Какво си мислите в момента?
-
Brainless Pirate
- Гутенберг
Отворих темата точно с мисъл за нсбоп, обаче с това, че
Тримата най-големи пирати, осъществили 47% от общия трафик на нелегална продукция са министерства - на финансите, МВР и още едно. Нямам думи! А те тръгнали да ловят децата, дето си теглят игри да играят и музика да слушат, защото просто нямат пари.

- kokteil_molotow
- Легендарен флуудър
ми опитвам се да не мисля, слава богу лесно ми се отдава

http://www.vbox7.com/play:2f02c5ff -ИСТИНАТА,КОЯТО ЗАБРАВЯМЕ!
-
mushroomhead
- Легендарен флуудър
ми последните няколко минути си мисля че от 1 денонощие съм като дрогирана и незнам къде се намирам, от вр на вр не мога разбера дали спя или съм будна и всичко ми е като на видеолента.. За 24 часа съм изпила 3 кафета (аз никога не пия толкова защото получавам сърцетуп и умирам хахах ама нямаше как..) та спала съм 4 часа и половина, кръвното ми се пивиши 2 пъти и ми падна веднъж и правих контролно до преди час и нещо.. Още не съм на себе си
хаха Току що изчетох какво съм написала и май не съм добре.. трябва да отида малко на невролог или психолог тва онова..
хаха Току що изчетох какво съм написала и май не съм добре.. трябва да отида малко на невролог или психолог тва онова..
--> 

- nrggirl
- Легендарен флуудър
- Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
- Обратна връзка:
мисля си, че софия е прекрасна с тия цъфнали кестени навсякъде, а на мен точно сега намери да ми се скапе фотоапарата
...
мисля си, че аз съм явно най-некадърния човек на света след като на всички им се удават преводите от и на всякакви езици, а аз на третата страница оплезих език
...
иначе настроението ми е супер готино, затова гледам да не мисля много-много, че си го скапвам
!!!
мисля си, че аз съм явно най-некадърния човек на света след като на всички им се удават преводите от и на всякакви езици, а аз на третата страница оплезих език
иначе настроението ми е супер готино, затова гледам да не мисля много-много, че си го скапвам
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.
Щастливо безработна!!!
Щастливо безработна!!!