КСК- История 2010/ 2011
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- _sonrisa_
- Флъдзила
- Специалност: Право
- Курс: четвърти
Re: КСК- История 2010/ 2011
Ех да ти имаме проблемите, Лени 
- VelinaShine
- Танцуващия с клавиатури
- Специалност: Публична администрация
- Курс: втори
^Приемам го като пожелание 
- mihaela_a
- Постоянно присъствие
- Специалност: Право-редовно
- Курс: първи
Е,2 пъти 5.50
За кое ли умничко момиченце става дума хихи
Някак си е хубаво да влезнеш в кск-то пак,обземат ме спомени колко писахме мминалата година тук

"The person you want to be does exist; somewhere on the other side of hard work and faith and belief. And, beyond the heartache and fear of what lies ahead."
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
Право-редовно,2 курс,II поток,11 група
- Pandoraaa
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
(6) Когато в дипломата за средно образование са вписани две оценки по балообразуващ учебен предмет, като една от тях е от държавен зрелостен изпит, а другата – от курса на обучение, за балообразуваща оценка се счита оценката от държавния зрелостен изпит. Не участват оценки от профилирана, задължителна професионална, задължителноизбираема или свободноизбираема подготовка.
....
Предполагам,че тези,които се готвят за изпит по история са искали да държат и матура по същия предмет,а и са имали добри оценки по ист. от дипломата.
След тази промяна как колко от вас ще рискуват и ще държат матура по история?
Питам,защото аз имам 6.00(диплома) и исках матура по история,но сега не знам какво да правя.Вярвам,че бих могла да изкарам над 5.50,но за 6.00 не мога да съм сигурна ии не ми се рискува
Та,вие какво смятате да правите?
....
Предполагам,че тези,които се готвят за изпит по история са искали да държат и матура по същия предмет,а и са имали добри оценки по ист. от дипломата.
След тази промяна как колко от вас ще рискуват и ще държат матура по история?
Питам,защото аз имам 6.00(диплома) и исках матура по история,но сега не знам какво да правя.Вярвам,че бих могла да изкарам над 5.50,но за 6.00 не мога да съм сигурна ии не ми се рискува
Non est ad astra mollis e terris via!
- _sonrisa_
- Флъдзила
Щом имаш 6.00 силно ти препоръчвам да не рискуваш. Дръж да речем матура по език- не са сложни и не изискват някаква специална подготовка, така че можеш да си заложиш на знанията, които имаш до момента 
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Ем аз изкарах 6.00 на матурата
Ама пък и нямаше какво да губя. В такъв случай най-добре не рискувайте според мен ако се гласите за Праро, всяка стотна е важна.
- VelinaShine
Аз имам от дипломата 5,67. Още мисля да държа матура по история, надявам се да не се изложа с по-ниска оценкаPandoraaa написа:(6) Когато в дипломата за средно образование са вписани две оценки по балообразуващ учебен предмет, като една от тях е от държавен зрелостен изпит, а другата – от курса на обучение, за балообразуваща оценка се счита оценката от държавния зрелостен изпит. Не участват оценки от профилирана, задължителна професионална, задължителноизбираема или свободноизбираема подготовка.
....
Много кофти нововъведение - трябваше да остане взимането на по-високата оценка и си спокоен
Как да схващам това, че не участват оценки от профилираща подготовка? Аз съм паралелка история?
- Zahariev
- Легендарен флуудър
- Специалност: Лазерна фотолингвистика
- Обратна връзка:
Мисля, че не участват такива.
Спокойно, матурата по история миналата година беше елементарна ... не вярвам тази да е особено сложна.
Както и по БЕЛ де.
Спокойно, матурата по история миналата година беше елементарна ... не вярвам тази да е особено сложна.
Както и по БЕЛ де.
The names of the future are stamping of impatience.
- Pandoraaa
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Zahariev като писа за БЕЛ,се сетих за друго.В спец. които аз искам оценката по БЕЛ е балообразуваща и след тези нововъведения,оценката от дипломата изобщо няма да е от знаечение,а само тази от матурата?
Non est ad astra mollis e terris via!
- VelinaShine
Ако е така, защо като балообразуваща в сайта посочват оценката от дипломата по БЕЛ, при положение, че е задължителна матура
Няма sense...
Няма sense...
Докъде стигнахте с темите?...Аз до Освобождението съм ги учил всички без Иван Асен 2 ,но мисла ,че нищо нз...много се забравят ужас

-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Бе я дайте линк към новия правилник за прием или от където там черпите информацията по точка 6...
- Hrisko
- От дъжд на вятър
Здравейте може и да го има някъде на задните страници ама ме мързи честно казано да проверявам но дали има такава книжка по история за КСК2010 ? Некви тестове конспекти на СУ ?
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
Може би ти трябва това: http://www.clio.uni-sofia.bg/bg/prog2006.htmlHrisko написа:Здравейте може и да го има някъде на задните страници ама ме мързи честно казано да проверявам но дали има такава книжка по история за КСК2010 ? Некви тестове конспекти на СУ ?
Пфф, кви тестове бе мен, изпитът е тема
Иначе книжка си има: Кандидатстудентски справочник 2010-2011
- _sonrisa_
- Флъдзила
Естествено, че участва- аз също бях паралелка с история. Профилираща подготовка водят СИП-овете и извънкласни събирания. Да речем ние имахме подготовка за олимпиада, където също имахме оценкиVelinaShine написа:Аз имам от дипломата 5,67. Още мисля да държа матура по история, надявам се да не се изложа с по-ниска оценкаPandoraaa написа:(6) Когато в дипломата за средно образование са вписани две оценки по балообразуващ учебен предмет, като една от тях е от държавен зрелостен изпит, а другата – от курса на обучение, за балообразуваща оценка се счита оценката от държавния зрелостен изпит. Не участват оценки от профилирана, задължителна професионална, задължителноизбираема или свободноизбираема подготовка.
....![]()
Много кофти нововъведение - трябваше да остане взимането на по-високата оценка и си спокоен![]()
Как да схващам това, че не участват оценки от профилираща подготовка? Аз съм паралелка история?