любовта струи ли струиJudyRamone написа:За да питаш мааааThe_Viper написа:Абе като е банната защо продължава да пише?![]()
Въпроса ми отново - защо ме баннахте?
Re: Въпроса ми отново - защо ме баннахте?
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
Хаха 
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- dimo
- Site Admin
- Специалност: РСМТ, магистратура
- Курс: семестриално завършил
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10001
- Обратна връзка:
Ол, аз когато напиша нещо, наистина го имам впредвид. Имам си и доста по-добри занимания от това да мразя някого или да не го харесвам. Моля те, не спори повече, нищо няма да се промени.
Знам, че си сравнително отскоро тук, затова ще ти разясня още едно нещо. Във форума досега съм дал права и избирал собственоръчно единствено Крематори като администратор, и Иринка като модератор. Принцесата и Алхимикат станаха администратори по препоръка на Крематори. А останалите модератори са избирани с конкурс от преди няколко години, или от някого от другите модератори/администратори. Мидуинтерсън стана миналата година модератор по препоръка от доста от останалите администратори и модератори - обсъдихме го на обща среща. Така че въпросът с приятелите седи доста по-различно отколкото ти си представяш.
Толкова от мен. Смятам че темата е изчерпана. Аз лично нямам какво повече да добавя.
Знам, че си сравнително отскоро тук, затова ще ти разясня още едно нещо. Във форума досега съм дал права и избирал собственоръчно единствено Крематори като администратор, и Иринка като модератор. Принцесата и Алхимикат станаха администратори по препоръка на Крематори. А останалите модератори са избирани с конкурс от преди няколко години, или от някого от другите модератори/администратори. Мидуинтерсън стана миналата година модератор по препоръка от доста от останалите администратори и модератори - обсъдихме го на обща среща. Така че въпросът с приятелите седи доста по-различно отколкото ти си представяш.
Толкова от мен. Смятам че темата е изчерпана. Аз лично нямам какво повече да добавя.
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Обратна връзка:
Ами и аз исках да стана модератор, ама никой не ми обърна внимание.
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
- dimo
- Site Admin
- Обратна връзка:
И още нещо. По друга тема - прокситата. Нали не мислите, че вие сте измислили топлата вода? Още през 99-а се правех на хакер, така че съвсем съм наясно за какво става въпрос. И ако все още някой, ползващ прокси, успява да влиза, единствената причина, е че някои хора, които идея си нямат какво е това, биха изгубили достъп просто заради кофти настроени компютри/кофти интернет доставчик. Но... понякога си струва да правим жертви, нали?
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Простотията струиии ли струи!JudyRamone написа:За да питаш мааааThe_Viper написа:Абе като е банната защо продължава да пише?![]()
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
And I keep...
-
allshallperish_
- В началото бе словото
Това, че несправедливостта в тоя форум възтържествува за пореден път, не го приписвайте на моето "ужасно поведение". Искам класация топ 10 къде съм се изразила извън нормата, къде съм обидала и раздавала квалификации. Просто няма да немерите такива мнения. Казах, след като някой се чувства обиден от някакъв коментар, то това не е по моя вина, все пак аз не ви познавам, за да ви коментирам.
Възмущава ме не друго, а фактът, че се опитвате да изкарате мене виновна. Тоя път не съм. Поведението си съм го преосмислила, явно, че други в този форум все още не са минали възрастта 18+, в която могат да приемат мнения, различни от тяхното.
Димо, ако "причината" ти наистина беше фактът, че с нищо не допринасям за тоя форум, то явно четеш каквото ти харесва, каквото ти се струва удобно за "системно презаяждане". Аз пред себе си съм с чиста съвест, че на никой не съм казала лоша дума. Това, че ти е удобно да си миеш ръцете с първоначалното ми "вилнеене" в тоя форум, вече става лаконично или бих си позволила - клиширано. Кажи си - не ме харесваш, заради това не искаш да влизам в скъпоценния ти форум. Отново за себе си мога да кажа, че съм помогнала на доста хора по какъвто начин съм могла в тоя форум, ама това пак не се забелязва. Не се забелязва и заяждането от страна на модераторския екип към различни потребители. Като честото "застреляй се" от страна на Мила. Обаче това си го спестявате, затваряте си очите. Все едно, живейте си в измисления свят, доказахте още веднъж (тоест, за втори път), че с вас не може да се разговаря. Най-малкото, Димо, нямаше да ме баннеш, когато чисто и просто ти писах ЛС. Това е и от мене. Колкото до Проксито, не виждам какво ти пречи, ако не искаше да пиша, щеше да ми обясниш като човек, аз за разлика от други, разбирам от дума.
И така, Димо. Публично те моля да махнеш бана по IP на нормалния ми ник, понеже банна IP-то на друг потребител, от чийто дом пишех. За мен не се притеснявай, няма да ти досаждам във форума ти.
Възмущава ме не друго, а фактът, че се опитвате да изкарате мене виновна. Тоя път не съм. Поведението си съм го преосмислила, явно, че други в този форум все още не са минали възрастта 18+, в която могат да приемат мнения, различни от тяхното.
Димо, ако "причината" ти наистина беше фактът, че с нищо не допринасям за тоя форум, то явно четеш каквото ти харесва, каквото ти се струва удобно за "системно презаяждане". Аз пред себе си съм с чиста съвест, че на никой не съм казала лоша дума. Това, че ти е удобно да си миеш ръцете с първоначалното ми "вилнеене" в тоя форум, вече става лаконично или бих си позволила - клиширано. Кажи си - не ме харесваш, заради това не искаш да влизам в скъпоценния ти форум. Отново за себе си мога да кажа, че съм помогнала на доста хора по какъвто начин съм могла в тоя форум, ама това пак не се забелязва. Не се забелязва и заяждането от страна на модераторския екип към различни потребители. Като честото "застреляй се" от страна на Мила. Обаче това си го спестявате, затваряте си очите. Все едно, живейте си в измисления свят, доказахте още веднъж (тоест, за втори път), че с вас не може да се разговаря. Най-малкото, Димо, нямаше да ме баннеш, когато чисто и просто ти писах ЛС. Това е и от мене. Колкото до Проксито, не виждам какво ти пречи, ако не искаше да пиша, щеше да ми обясниш като човек, аз за разлика от други, разбирам от дума.
И така, Димо. Публично те моля да махнеш бана по IP на нормалния ми ник, понеже банна IP-то на друг потребител, от чийто дом пишех. За мен не се притеснявай, няма да ти досаждам във форума ти.
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
Moже ли да попитам защо allshallperish е банната? С какво толкова се е провинила?
Друго нещо, което си спомням, е как преди време сигнатурата и беше трита от администратор, понеже съдържала видео (или била много дълга), а тогава защо в момента други потребители имат видеота в сигнатурите и тях никой не ги трие? Ако има определени правила, не трябва ли да се отнасят към всички? И с какво толкова allshallperish ги е нарушила този път?
Друго нещо, което си спомням, е как преди време сигнатурата и беше трита от администратор, понеже съдържала видео (или била много дълга), а тогава защо в момента други потребители имат видеота в сигнатурите и тях никой не ги трие? Ако има определени правила, не трябва ли да се отнасят към всички? И с какво толкова allshallperish ги е нарушила този път?
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- The_Viper
- Легендарен флуудър
А аз може ли да попитам защо я защитаваш??!
Не си затваряй очите и ти, защото мисля че много добре знаеш, че си просеше бана още от времето, в което пускаше теми от сорта на "тоя/тая много ме дразни - хайде да го баннем!". Ами извинявай, но това не е нормално поведение в нормален форум..и мен много хора са ме дразнили много пъти, но не съм седнала да пускам теми за тях, нали?
Не си затваряй очите и ти, защото мисля че много добре знаеш, че си просеше бана още от времето, в което пускаше теми от сорта на "тоя/тая много ме дразни - хайде да го баннем!". Ами извинявай, но това не е нормално поведение в нормален форум..и мен много хора са ме дразнили много пъти, но не съм седнала да пускам теми за тях, нали?
And I keep...
And I keep...
- Etiainen
- Легендарен флуудър
А може ли да попитам защо от целия форум, в който има какви ли не арогантни индивиди, директни или индиректни,(никой не ги банва, ест) всички имат зъб точно на allshallperish? Защото една година съм в този форум и изглежда само аз още не съм разбрала.
- The_Viper
- Легендарен флуудър
1-во - защото тя обижда най-очевадно и най-много.
2-ро - аз съм във този форум от доста повече от година, за разлика от теб, така че приеми, че може би знам неща от времето когато ти изобщо не си била регната!
2-ро - аз съм във този форум от доста повече от година, за разлика от теб, така че приеми, че може би знам неща от времето когато ти изобщо не си била регната!
And I keep...
And I keep...
- dimo
- Site Admin
- Обратна връзка:
Банът по IP е махнат. Друго нямам какво повече да добавя, отново го казвам. Радвам се, че ще се вслушаш в молбата ми, това ти прави чест. Това за прокситата не се отнася изрично за теб, друг го спомена.
- phoebe
- Легендарен флуудър
- Специалност: арабистика
- Курс: завършил
Все пак мисля, че имплицитно или не Димо е повлиян от другите девойки в форума, приятелки или не.
Марина си изразява мнението, както го прави и всеки друг в тоя форум. Не съм видял, да пише някъде ТОЧНО за да се заяде с някой, а си коментира спокойно.
Но всъщност нищо няма да се промени - който плаща, той поръчва пиенето.
Вайпър, а ти какво си и от коя дупка изпълзя? Малко рязко подхождаш.
Марина си изразява мнението, както го прави и всеки друг в тоя форум. Не съм видял, да пише някъде ТОЧНО за да се заяде с някой, а си коментира спокойно.
Но всъщност нищо няма да се промени - който плаща, той поръчва пиенето.
Вайпър, а ти какво си и от коя дупка изпълзя? Малко рязко подхождаш.
medicate, medicate
- The_Viper
- Легендарен флуудър
Не ме познаваш, за да ми определяш подходите.phoebe написа:Вайпър, а ти какво си и от коя дупка изпълзя? Малко рязко подхождаш.
ПП. напъни се малко и може и да се сетиш коя съм, ако си умна.
Последно промяна от The_Viper на 19 Фев 2010, 21:40, променено общо 1 път.
And I keep...
And I keep...
- Etiainen
- Легендарен флуудър
Тя обижда? А защо аз помня, че ти започна да се заяждаш с нея, а тя се опитваше да се защити (дори и по малко по-рязък начин)?The_Viper написа:1-во - защото тя обижда най-очевадно и най-много.
Какво значение има? И 10 години да съм в този форум, пак няма да разбера. А доколкото си спомням и тебе са те банвали за 'заяждане' с други.The_Viper написа:
2-ро - аз съм във този форум от доста повече от година, за разлика от теб, така че приеми, че може би знам неща от времето когато ти изобщо не си била регната!![]()