География-програма

Архив от КСК 2010-2011. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo

Заключено
Аватар
Sunshiiine
Да живей словото
Специалност: Регионално развитие и политика
Курс: кандидат-студент
Обратна връзка:

Re: География-програма

Мнение от Sunshiiine »

4.00 :) очаквах 2 хахах Иначе всички ми казват, че имам шанс даже с тази оценка да ме приемат, което си е така сигурно де.. като знам миналата година с какви оценки влизаха..
За своето положение хората винаги винят обстоятелствата. Онези, които успяват в живота, които вървят напред и нагоре, търсят желаните от тях обстоятелства. Ако не могат да ги намерят, ги създават.
Аватар
VelinaShine
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Публична администрация
Курс: втори

Мнение от VelinaShine »

Брей де и на мен да ми стигаше толкова, щях да уча само за собственото си високо самочувствие :lol:
autocastro
В началото бе словото

Мнение от autocastro »

rainbowche написа:
autocastro написа:
KRSOne написа:
autocastro написа:Хора, в кабинетите има ли камери? И дали работят по време на изпит.
:lol: :lol: :lol:

Много Биг Брадър гледате. :wink:
Т'ва к'во значи.... няма ли ?
Разбира се! Не сме в затвор все пак. :wink:
Хубаво е, че няма... защото по твоите думи, старото ми даскало е било 100% затвор.. :|
Аватар
Steffy
В началото бе словото

Мнение от Steffy »

Здравейте !! Искам да попитам дали някой знае как стоят нещата за специалност "Туризъм". Ходих на първия предварителен изпит по география и имам 5.63. Сега се притеснявам за изпита по немски. Каква оценка горе-долу ми трябва? Знам, че изпитът е доста труден и се притеснявам дали ще ми стигне оценката. Чудя се дали матурата по немски може да е вариант :( Някой ако може да даде съвет !!! Благодаря Ви предварително :)
Аватар
morfei
Форумно зомби
Специалност: Компютърни науки
Курс: първи

Мнение от morfei »

Steffy написа:Здравейте !! Искам да попитам дали някой знае как стоят нещата за специалност "Туризъм". Ходих на първия предварителен изпит по география и имам 5.63. Сега се притеснявам за изпита по немски. Каква оценка горе-долу ми трябва? Знам, че изпитът е доста труден и се притеснявам дали ще ми стигне оценката. Чудя се дали матурата по немски може да е вариант :( Някой ако може да даде съвет !!! Благодаря Ви предварително :)
Миналата година балът за момичета е бил 25.49. Твоя бал без изпита по немски е 22.89. Една тройка на изпита и влизаш.
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Steffy
В началото бе словото

Мнение от Steffy »

Малко се успокойх !!! :) Мерси много. Дано влезна още на първо класиране :)
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Ами една петица на изпита и си влязла на първо класиране. Но дори да не е толкова, успокой се. Трябва само да хванеш три и си влязла.
Компютърни науки 1 курс
Miss_Mystery
От дъжд на вятър
Специалност: Социална педагогика
Курс: четвърти

Мнение от Miss_Mystery »

morfei написа:
Steffy написа:Здравейте !! Искам да попитам дали някой знае как стоят нещата за специалност "Туризъм". Ходих на първия предварителен изпит по география и имам 5.63. Сега се притеснявам за изпита по немски. Каква оценка горе-долу ми трябва? Знам, че изпитът е доста труден и се притеснявам дали ще ми стигне оценката. Чудя се дали матурата по немски може да е вариант :( Някой ако може да даде съвет !!! Благодаря Ви предварително :)
Миналата година балът за момичета е бил 25.49. Твоя бал без изпита по немски е 22.89. Една тройка на изпита и влизаш.
Извинявай, въпроса ми може да е малко тъп, но не съм много добре с математиката. Ти как изчисли, че бала на момичето е 22.89?
Би ли ми обяснил?
Мерси предварително!
Нямам време - то тече и искам да живея сега...
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Ами гледах балообразуването. За специалност Туризъм то е такова:
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... et/turiz_m
Тоест:
3*(оценката от изпита по география - 5.63) + оценката от дипломата по география(предположих, че е 6 и не е карала матура по география) и стана 22.89. От минималния бал за миналата година извадих нейния досега, за да видя колко и остава.Получи се по-малко от 3.Следва, че тройка на изпита по немски й е достатъчна.
Компютърни науки 1 курс
Miss_Mystery
От дъжд на вятър
Специалност: Социална педагогика
Курс: четвърти

Мнение от Miss_Mystery »

Много благодаря за изчерпателното обяснение
Нямам време - то тече и искам да живея сега...
Аватар
Steffy
В началото бе словото

Мнение от Steffy »

morfei написа:Ами гледах балообразуването. За специалност Туризъм то е такова:
http://uni-sofia.bg/index.php/bul/priem ... et/turiz_m
Тоест:
3*(оценката от изпита по география - 5.63) + оценката от дипломата по география(предположих, че е 6 и не е карала матура по география) и стана 22.89. От минималния бал за миналата година извадих нейния досега, за да видя колко и остава.Получи се по-малко от 3.Следва, че тройка на изпита по немски й е достатъчна.
Няма никаква грешка :) Оценката от дипломата ми по география е 6, а иначе мисля матурата да е по немски и ако оценката е висока да я използвам вместо изпита. Има и друга възможност... да се явя пак на изпит по география и да се опитам да си покача оценката, но ще видим дали ще стане :)
morfei благодаря ти много !!! :)
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Няма защо. :wink:
Компютърни науки 1 курс
Аватар
ToaDStooL
Пишете, о, братя
Специалност: История и География
Курс: втори
Обратна връзка:

Мнение от ToaDStooL »

morfei написа:
миналата година бала се образуваше по друг начин ... в него влизаше и оценката по език от дипломата ... и максималният бал беше 36 а сега е 30 ... така че не можеш да ги сравняваш ... ;)
Free your mind.Open your spirit to the light and feel free and safe in the knowledge that we will all be here at the end of time, together as one.
Love is everywhere, there is beauty in everything. Learn to see it.
Can you feel that? Its called change and you are part of it. Isn't it beautiful?
Аватар
morfei
Форумно зомби

Мнение от morfei »

Не знаех за тези промени. Тогава нещата не са валидни. :|
Компютърни науки 1 курс
Аватар
Steffy
В началото бе словото

Мнение от Steffy »

Имам един въпрос... ако държа матура по география след това при балообразуването тази оценка ли се взима или оценката от дипломата? :|
Заключено

Обратно към “КСК 2010-2011”