[КСК 2010] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
Re: КСК 2010/2011 Математика
нямам, целият хартиен плик, с който вървят документите се е изпарил.
Утре направо ще мина през ФМИ да питам какво ще правим.
Обаче ще е много тъпо, ако се окаже, че няма да ми приемат резултата
Утре направо ще мина през ФМИ да питам какво ще правим.
Обаче ще е много тъпо, ако се окаже, че няма да ми приемат резултата
- FreakyMind
- В началото бе словото
- Адрес в галерията на СУ: FreakyMind
Nqkoi 6te obqsni li to4no kakvo predstavlqvat teq belejki. Moje bi nqkoi koito si e vzel.
Zna4i posledno moje da vlezne6 kadeto si iska6 ako si nad 5.5 bez da ti gledat diploma a-y
I to4no ot kade se vzimat belekite-ot FMI ili Rektorata?
I tezi belejki koga 6te gi polzvame? Yuli mesec kato podavame dokumenti za klasiraniqta li?
Sa6to taka ima li srok do koga mogat da se vzimat?
Zna4i posledno moje da vlezne6 kadeto si iska6 ako si nad 5.5 bez da ti gledat diploma a-y
I to4no ot kade se vzimat belekite-ot FMI ili Rektorata?
I tezi belejki koga 6te gi polzvame? Yuli mesec kato podavame dokumenti za klasiraniqta li?
Sa6to taka ima li srok do koga mogat da se vzimat?
ей 3 поста имаш и трите на олигофреница .. можеш ли сам да се сетиш какъв си 
- micobg
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: втори
FreakyMind, който има над 5,50 на първия изпит е приет, където си пожелае в СУ. Коментара ти е под всякаква критика.
А иначе имам същия въпрос, в превод: "Някой ще обясни ли точно какво представляват тези бележки!".
А иначе имам същия въпрос, в превод: "Някой ще обясни ли точно какво представляват тези бележки!".
- FreakyMind
- В началото бе словото
issoax написа:ей 3 поста имаш и трите на олигофреница .. можеш ли сам да се сетиш какъв си
Ei evala...nqkav geniy ze da me ocenqva...6te si pitam kvoto iskam
issoax, ти си по-"старши", right?
Преди не са ли се издавали подобни бележки или това е поредното нововъведение?
П.П. FreakyMind, пробвай пак
Шльокавица и маймуница говорят ли ти нещо 
Имам някакви съмнения относно онази мечта за 1вото желание при оценка над 5.50...На кандидат-студентите, получили оценка не по-ниска от отличен (5,50) за специалностите от Факултет по математика и информатика и Биологически факултет и не по-ниска от мн. добър (5,00) за специалностите от Физически и Химически факултети, се издава служебна бележка от декана на съответния факултет, с която се удостоверява, че могат да се класират в желани от тях специалности в съответния факултет.
П.П. FreakyMind, пробвай пак
Последно промяна от Kat на 19 Фев 2010, 19:53, променено общо 1 път.
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Ако са като бележките, с които влизат хората от олимпиада - тва е един лист А4, на който пише с 2 изречения, "така и така, този кандидат студент е умен. Признайте му оценката X. Подпис и печат."
Но специално за след изпит е нямало такива бележки, защото от тази година въведоха правилото с над 5 и 50 да влизаш директно.
Но специално за след изпит е нямало такива бележки, защото от тази година въведоха правилото с над 5 и 50 да влизаш директно.
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
старши старши чак дъртши
това нещо който има 5.50 да влиза където си иска е от тази година .. даже ако не се лъжа съвсем на скоро го измислиха така че може да го пишем като едно от най новите нововъведения
това нещо който има 5.50 да влиза където си иска е от тази година .. даже ако не се лъжа съвсем на скоро го измислиха така че може да го пишем като едно от най новите нововъведения
Добре, дъртши
и RadoRado, мерси и на двамата за бързите отговори, но явно аз не се изразих като хората (к'ва матура по БЕЛ, к'ви пет лева).
Просто исках да знам дали след изпит е имало някакви бележки от типа на: "Тъй и тъй с тази многоуважаема бележка се удостоверява, че съответният човечец/мирянин/фрийки е изкарал еди-каква-си оценка на изпита по еди-си-какво." (е, не точно с тези думи, но в такъв смисъл
) Но RadoRado ми отговори и на този въпрос.
Иначе съм наясно, че това с над 5.50 is the new sh*t.
И все още ми изглежда като химера.
П.П. Аман, тая вечер тряя си променя 5 пъти отговорите, за да стигна до нещо смислено!
Иначе съм наясно, че това с над 5.50 is the new sh*t.
П.П. Аман, тая вечер тряя си променя 5 пъти отговорите, за да стигна до нещо смислено!
- FreakyMind
- В началото бе словото
Ne bqh 4uval za shlyokavica...ama nau4ih pak nova duma mersi 
Smqtah 4e v toq forum trqbva da ima umni hora...abe i da ne sa umni pone da sa svestni...ama pak lape6nici...nmz pove4e pls
Smqtah 4e v toq forum trqbva da ima umni hora...abe i da ne sa umni pone da sa svestni...ama pak lape6nici...nmz pove4e pls
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Курс: първи
- Обратна връзка:
Бате, аз да ти кажа чао преди да е минал garbage collector-a на форумаFreakyMind написа:Ne bqh 4uval za shlyokavica...ama nau4ih pak nova duma mersi
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
- Etiainen
- Легендарен флуудър
- Специалност: икономика (+английски)
- Курс: семестриално завършил
Ти зарежи умни, елементарно уважение към хората, които ще ти четат писанията (а в един форум те едва ли са малко), е да пишеш на кирилица, защото все пак това е български форум. Ако нямаш кирилица на компютъра, има горе едно бутонче, което ще ти я превключи докато си във форума.FreakyMind написа:Ne bqh 4uval za shlyokavica...ama nau4ih pak nova duma mersi
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.
Моето творчество - Windy Sunset's Creations
- FreakyMind
- В началото бе словото
Ок ок....извинявам се..аре стига
Все пак ако някой има потвардена информаця за бележките може да я казва(не ми трябват неща от сорта мн ясно че така трябва,или е така)
Все пак ако някой има потвардена информаця за бележките може да я казва(не ми трябват неща от сорта мн ясно че така трябва,или е така)
Последно промяна от FreakyMind на 19 Фев 2010, 22:13, променено общо 1 път.
ми има си правила като влезеш вземи ги прочети
не искаш всичките поне първото
не искаш всичките поне първото
- ShAkE
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни Науки
Абе дали ще трябва да идвам лично за тази бележчица? С копие на талон и лична дали ще стане?
И това що ме съмнява малко. Да не би да трябва да се запишеш студент още сега, защото аз мисля да се пробвам и в УАСГ?
И това що ме съмнява малко. Да не би да трябва да се запишеш студент още сега, защото аз мисля да се пробвам и в УАСГ?