Размисли и страсти с Jamesmagno
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- allshallperish
- Легендарен флуудър
- Специалност: полонистика
- Курс: четвърти
Размисли и страсти с Jamesmagno
бръмммм....
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
Re: Размисли и страсти с Jamesmagno
1. На кого ти прилича повече Дянков - на Брад Пит или на Херфлик от сериала "Ало-ало"?
2. Най-скучният ден за който се сещаш?
3. Ще ни оправи ли Бойко или пак ще духаме както при Станишев?
4. Kакво ти е мнението за хорат с една вежда?
5. Най-добрата ли е Анелия или да?
6. Рулира ли Студентски град или смуче?
7. Някакви планове за 22 декември 2012?
-
camel
- Легендарен флуудър
- Специалност: Публична администрация
- Адрес в галерията на СУ: ?
- Обратна връзка:
Не те ли хипнотизира аватарът на потребителя над мен?
Кога ще има форумна?
Кога ще има форумна?
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
1. На кого ти прилича повече Дянков - на Брад Пит или на Херфлик от сериала "Ало-ало"?
Със сигурност на Хер Флик, освен това на Влади Въргала, но не и като характер. Дянков е по-...фино-експериментативен.
Неконкретен ден, в който ставам късно следобед, ям нещо, сядам пред телевизора, на който майка ми гледа турски сериал или руско предаване, стоя там до вечерта, гледам тъпо, вечерям, през това време гледам новини за втори или трети път, сядам пред компютъра, спамя безцелно и към 4-5 часа се събуждам на стола, долазвам до леглото и заспивам. Пълна загуба на време.
Той Станишев баш си ни оправи. А сега сериозно: въпреки някои сериозни икономически страхове, които имам, виждам у Бойко някакво желание за подобрение. Наистина реформи са започнати почти навсякъде. Отделен въпрос е кризата ли е точният момент за мащабни резки промени. Отчитам театралната публичност на всяка по-важна реформа, но се оказва, че хората си действат и зад кадър и то добре и интензивно. Все още не са ме убедили в справедливостта на правосъдието в България, но дано се случи. Бойко комбинира по някакъв странен начин благо простодушие с ченгеджийство и сикрет-сървисщина с мила наивност. Не гласувах на изборите, защото бях отвъд океана, но и тук да бях, нямаше да гласувам за ГЕРБ, а за Сините, защото от малък съм си син и им имам вяра. Сега обаче, въпреки многото критики, които отнасят, герберите успяват да спечелят някакво одобрение, което май не се дължи само на медийни изяви. Ще видим. От една страна ме притеснява фактът, че в много и много важни сфери "мениджърите" на Борисов направо си експериментират. От друга страна това ме радва по някакъв извратен начин, защото ми навява мисли за реформи, виждам някакво желание да се угоди на обществото, смесено с чувство на национален дълг. Всичко изглежда малко съшито с бели конци, но имам някакво добро усещане. Дано не се осерат.
Силно негативно. Това не са хора.
Да, Анелия е най-добрата в категорията "Тъп празен поглед". Преди да видя Анелия, нивгаш не съм предполагал, че е възможно живо същество да има толкова безизразен взор. Умопомрачително безлична е.
И двете. Смуче заради простотията, чалгията, пияните и надрусани боклуци, казината, мръсотията, хлебарките, първобитните условия, рушащите се сгради. Рулира заради Строежа, Маската, Тукан и други сгодни места, както и заради факта, че има маса млади хора на едно място и от това може да има и чудесни последици. Освен това всичко е близо до всичко и е относително евтино.
Да. Ще стоя доволно вкъщи, ще се наливам с ракия и ще слушам през спиртен смях новините: "Стотици американци се самоубиха днес, ужасени от перспективата светът да свърши. Представители на всички щати масово се събират заедно и извършват колективни самоубийства. В много градове цари пълна анархия - магазини и банки са ограбвани, жени и деца - изнасилвани, хора избивани, автомобили - възпламенявани. Населението на САЩ се е намалило с 30% само за изминалото денонощие. Очаква се още по-голям спад в следващите часове."
Със сигурност на Хер Флик, освен това на Влади Въргала, но не и като характер. Дянков е по-...фино-експериментативен.
Неконкретен ден, в който ставам късно следобед, ям нещо, сядам пред телевизора, на който майка ми гледа турски сериал или руско предаване, стоя там до вечерта, гледам тъпо, вечерям, през това време гледам новини за втори или трети път, сядам пред компютъра, спамя безцелно и към 4-5 часа се събуждам на стола, долазвам до леглото и заспивам. Пълна загуба на време.
Той Станишев баш си ни оправи. А сега сериозно: въпреки някои сериозни икономически страхове, които имам, виждам у Бойко някакво желание за подобрение. Наистина реформи са започнати почти навсякъде. Отделен въпрос е кризата ли е точният момент за мащабни резки промени. Отчитам театралната публичност на всяка по-важна реформа, но се оказва, че хората си действат и зад кадър и то добре и интензивно. Все още не са ме убедили в справедливостта на правосъдието в България, но дано се случи. Бойко комбинира по някакъв странен начин благо простодушие с ченгеджийство и сикрет-сървисщина с мила наивност. Не гласувах на изборите, защото бях отвъд океана, но и тук да бях, нямаше да гласувам за ГЕРБ, а за Сините, защото от малък съм си син и им имам вяра. Сега обаче, въпреки многото критики, които отнасят, герберите успяват да спечелят някакво одобрение, което май не се дължи само на медийни изяви. Ще видим. От една страна ме притеснява фактът, че в много и много важни сфери "мениджърите" на Борисов направо си експериментират. От друга страна това ме радва по някакъв извратен начин, защото ми навява мисли за реформи, виждам някакво желание да се угоди на обществото, смесено с чувство на национален дълг. Всичко изглежда малко съшито с бели конци, но имам някакво добро усещане. Дано не се осерат.
Силно негативно. Това не са хора.
Да, Анелия е най-добрата в категорията "Тъп празен поглед". Преди да видя Анелия, нивгаш не съм предполагал, че е възможно живо същество да има толкова безизразен взор. Умопомрачително безлична е.
И двете. Смуче заради простотията, чалгията, пияните и надрусани боклуци, казината, мръсотията, хлебарките, първобитните условия, рушащите се сгради. Рулира заради Строежа, Маската, Тукан и други сгодни места, както и заради факта, че има маса млади хора на едно място и от това може да има и чудесни последици. Освен това всичко е близо до всичко и е относително евтино.
Да. Ще стоя доволно вкъщи, ще се наливам с ракия и ще слушам през спиртен смях новините: "Стотици американци се самоубиха днес, ужасени от перспективата светът да свърши. Представители на всички щати масово се събират заедно и извършват колективни самоубийства. В много градове цари пълна анархия - магазини и банки са ограбвани, жени и деца - изнасилвани, хора избивани, автомобили - възпламенявани. Населението на САЩ се е намалило с 30% само за изминалото денонощие. Очаква се още по-голям спад в следващите часове."
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Не те ли хипнотизира аватарът на потребителя над мен?
Да. Катализира у мен желание да се застрелям в капачката.
Кога ще има форумна?
Soon, my child, soon.

Да. Катализира у мен желание да се застрелям в капачката.
Кога ще има форумна?
Soon, my child, soon.
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Ако ти се прииска да свалиш една жмуда, как ще действаш?
Кои ще вземат медалите днес в преследването на 12,5 км мъже? Ето ти списъкът, имай предвид, че номерата от 2 нататък започват със закъснение след първия - в зависимост от това колко са изостанали в предното състезание. Така че колкото по-долен номер - толкова по-малък шанс. Просто си избери три имена и ги подреди.
Списък - http://services.biathlonresults.com/res ... RLOG__SMPU
А ако не ти се прииска да свалиш жмудата?
Напиши разказ, който да включва форумците светльо.варна, Elizabeth Bathory, косе босе, бавария, прудънс, феникс, мидуинтър сън и пинк флойд
Ако беше мюсюлманин, как щеше да се казваш?
А ако беше фараон?
Кои ще вземат медалите днес в преследването на 12,5 км мъже? Ето ти списъкът, имай предвид, че номерата от 2 нататък започват със закъснение след първия - в зависимост от това колко са изостанали в предното състезание. Така че колкото по-долен номер - толкова по-малък шанс. Просто си избери три имена и ги подреди.
Списък - http://services.biathlonresults.com/res ... RLOG__SMPU
А ако не ти се прииска да свалиш жмудата?
Напиши разказ, който да включва форумците светльо.варна, Elizabeth Bathory, косе босе, бавария, прудънс, феникс, мидуинтър сън и пинк флойд
Ако беше мюсюлманин, как щеше да се казваш?
А ако беше фараон?
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Kose Bose
- Драскач
- Специалност: Молекулярна биология
- Курс: първи
Джеймс.
Правиш впечатление на доста емоционален човек. Самоопределяш ли се като такъв?
Можеш ли да дадеш определение на думата свърхемоционалност и кога свръхемоционалността придобива патологическо измерение?
Къде точно в центъра на София има благоприятни условия за паша на кози и позволено ли е от закона? (Този въпрос отдавна ме гложди!)
Описуеми ли са емоциите ти, предизвикани от това изпълнение? Ако да - опиши ги.
Допълнение:
Как предпочиташ природата - насаме или споделена?
Дефинирай: музикално-нехигиеничен.

Правиш впечатление на доста емоционален човек. Самоопределяш ли се като такъв?
Можеш ли да дадеш определение на думата свърхемоционалност и кога свръхемоционалността придобива патологическо измерение?
Къде точно в центъра на София има благоприятни условия за паша на кози и позволено ли е от закона? (Този въпрос отдавна ме гложди!)
Описуеми ли са емоциите ти, предизвикани от това изпълнение? Ако да - опиши ги.
Допълнение:
Как предпочиташ природата - насаме или споделена?
Дефинирай: музикално-нехигиеничен.
Последно промяна от Kose Bose на 18 Фев 2010, 18:44, променено общо 1 път.
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Към началото мислех, че са описуеми. Не, не са. Няма какво да се каже. Той разпарчетоса Вселената за секунди.Kose Bose написа:Описуеми ли са емоциите ти, предизвикани от това изпълнение? Ако да - опиши ги.
- inc
- Плиний Стари
- Специалност: Книгоиздаване
- Курс: завършил
Яяяя, тая тема била жива!?
1. Кога беше онзи концерт за виолончело, за който ми беше разказал?
2. Тъй като всички знаем колко си срамежлив, сподели някой интересен (според теб) форумен индивид, когото не познаваш.
3. Сесията отразява ли се на социалния ти живот?
Всъщност какво изобщо може да го наруши?
4. Сещаш ли се за някого от даскало? Имам предвид по-честичко, не тип "тоя го знааам".
5. Кое беше последното полезно нещо, което научи?
6. А последната простотия, която чу/видя?
7. Най-нелепия повод, заради който си се карал с някой близък?
8. Хм, сиииигурно някой по-рано те е питал, но защо Jamesmagno?
9. Любим нюанс на червеното?
10. Какво можеш да забъркаш за ядене без да отровиш някого?
11. Какво ти е мнението за коктейлите?
12. А за побоищата?
13. Какво не искаш да те питат?
Засега толкоз... После пак.
1. Кога беше онзи концерт за виолончело, за който ми беше разказал?
2. Тъй като всички знаем колко си срамежлив, сподели някой интересен (според теб) форумен индивид, когото не познаваш.
3. Сесията отразява ли се на социалния ти живот?
4. Сещаш ли се за някого от даскало? Имам предвид по-честичко, не тип "тоя го знааам".
5. Кое беше последното полезно нещо, което научи?
6. А последната простотия, която чу/видя?
7. Най-нелепия повод, заради който си се карал с някой близък?
8. Хм, сиииигурно някой по-рано те е питал, но защо Jamesmagno?
9. Любим нюанс на червеното?
10. Какво можеш да забъркаш за ядене без да отровиш някого?
11. Какво ти е мнението за коктейлите?
12. А за побоищата?
13. Какво не искаш да те питат?
Засега толкоз... После пак.
Creating memories...
Nankuranaisa.
Nankuranaisa.
- Kristo
- Легендарен флуудър
- Специалност: Експертология и Специалистика
- Курс: първи
- Обратна връзка:
1. Жените и децата хора ли са?жени и деца - изнасилвани, хора избивани
2. Би ли отишъл на бригада в САЩ, в дните покрай 22.12.2012г?
3. Усещаш ли форумния си образ изчерпан?
4. В тази връзка, какви реформи би предприел по него, за да го държиш актуален?
5. Като човек със гражданска позиция по важни социално-политически въпроси, каква е позицията ти по:
//5.1 - присъдата на Лил Уейн и това че той ще отиде в затвора?
//5.2 - скандала с Джон Тери и Уейн Бридж?
//5.3 - завръщането на Робиньо в бразилското първенство?
//5.4 - раздялата на Черната Златка и Багата?
//5.5 - Новото гадже на Благой Георгиев?
//5.6 - проблемите на Ботев Пловдив?
//5.7 - еко-проблема за опасността от ждромел?
.... следва.....
Ooh, 1, 2, 3, 4 fire's in your eyes...
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
...and this chaos, it defies imagination!
Ooh, 5, 6, 7, 8 minus 9 lives -
you've arrived at panic station!
- JudyRamone
- Легендарен флуудър
- Специалност: Компютърна химия
- Курс: трети
- Обратна връзка:
1. Има ли нещо, което би искал да те попитам и ако да, какво е то? 
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
http://judysays.wordpress.com
-
gogigagagagigo
- Легендарен флуудър
коя подред е тази тема с теб?
пак ли ти не бачка телефона ?
пак ли ти не бачка телефона ?
My will be done!!!
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
абе желание има, ама за какво...Jamesmagno написа: виждам у Бойко някакво желание за подобрение.
.. ще видиим
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хора, вие си питайте, да имам за после. Сега трябва да се накарам да започна да пиша курсови работи, защото имам три за днес и край. Не съм спал от 24 часа, та ще видим какво ще измисли мозъкът ми, "ня'ам пауър"... 
- Lord
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Курс: втори
Подреди по това кой от сериалите те кефи най-много: Фемили гай, Симсънс, Футурама, Дилбърт.
Мы строили, строили и наконец построили. Ура!
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.
http://www.youtube.com/watch?v=BTgScuKReSo
Clevinger was dead. That was the basic flaw in his philosophy.