как върви подготовката ви по история за КСК 2006?
Модератори: svetlio.varna, Boromir
cappuccino написа:не мога да не се похваля. днес правихме тренировъчен изпит в/у нова история. с малко късмет от съдбата![]()
![]()
изтеглих "Възстановяване и уредба на българската държава 1878-1879"
имам 5.50!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ауууу, а бтв, за тази оценка:read2:![]()
искам да благодаря на сестра ми, която отиде на екскурзия и на СКАТ, които ми спряха нета! ЩА ВА ЧЕРПЯ!
Всеки от нас е ангел с едно крило и ние можем да летим само ако се прегърнем.
аа да. и като сме заговорили за спичне- от около седмица не мога да спя...ставам в 4-5 и уча.апрез деня съм като парцал... 
и тая мойта учителка по история как се
със мен...само ме ядосва допълнително.
не знам при вас как оформят...офоримиха ли ви вече? нас ни правят на
по БЕЛ например, миналата седмица се сети, че ни трябвали още 3 оценки.и сега не иска да ме оформи направо, при положение,че имам 5 шестици...ми като се е сетила чак сега да си ги напише...5 години ни е тормозила, сега ко се прави!
и тая мойта учителка по история как се
не знам при вас как оформят...офоримиха ли ви вече? нас ни правят на
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър
- Raya_Alexandra
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
въпросът е там, че, цитирам учителката си по ист.: "изградила съм си специялно мнение за теб" и сега само аз ще правя някакви екстра тестчета (2 за едни час). а то тва не е тест даже...измислила си е някакви въпроси, уж дето да мислиш, но верният отговор само тя си го знае...и според тва кой го казва може да направи компромисче.
- ra4e^f
- Форумно зомби
Кой дявол ме накара да кажа,че ходя на курс по история,с кой ум го изтърсих,като ме пита даскала по история...Прие го за обида и от тогава,когато никой неможе да му отговори на въпрос и казва:"Дилянче,ти не знаеш ли?Не го ли учихте това на курса?"А миналия път даже ме обиди!Говорехме за етносите и той изтърси:"Да, етносите може и по цвета на кожата да ги различите.Например Дилянчето е с по-тъмна кожа,може да е ромка"!Е...no comment
- MIND FIELD
- От дъжд на вятър