Какво става на 3000 бързо бягане жени?
Ванкувър 2010
Модератори: ники, Methuselah
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Re: Ванкувър 2010
Чехкинята ги отвя, канадците едва се докопаха до бронз.
Булсатком също умря.
Булсатком също умря.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Шейните видяхте ли?
Единствен Лох взе последния завой както трябва.
Довечера май най-интересното е сноуборда.
От утре хокея започва

Единствен Лох взе последния завой както трябва.
Довечера май най-интересното е сноуборда.
От утре хокея започва

- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ти луд ли си? Довечера е мъжкото спускане, дето го отложиха от първия ден!
Свиндал (Свинвзел, както му казвам на галено
), Карло Янка, Дидие Кюш - който от тях да бие, все ще съм доволна. Стартът е или в 20:30, или в 21:30, в момента не мога да ти кажа.
Има и някакво ски-бягане на 10 км, дето го чакат много, но аз него не го следя и не мога да ти кажа за какво иде реч. Предпочитам ги с оръжие.
Свиндал (Свинвзел, както му казвам на галено
Има и някакво ски-бягане на 10 км, дето го чакат много, но аз него не го следя и не мога да ти кажа за какво иде реч. Предпочитам ги с оръжие.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
В края на ноември
-
Бeтон
- Легендарен флуудър
- Специалност: Математика и информатика
- Курс: завършил
Аз правилно предвидих, че бордъркроса ще е интересен, макар квалификационна фаза. Трасето беше трепач. Много скокчета, виражи, технично, в същото време и бързо за стандартите на сноуборда.
Трасето на спускането беше тъпо
То си беше откровено супер джи.
Макс. скорост ~110 км/ч, един мизерен скок и един незабележителен от 15-20 метра.
По нищо не може да се сравнява с швейцарския курорт Венген, където скоростта минава 150 и скоковете са към 30-40, че и повече метра.
Трасето на спускането беше тъпо
Макс. скорост ~110 км/ч, един мизерен скок и един незабележителен от 15-20 метра.
По нищо не може да се сравнява с швейцарския курорт Венген, където скоростта минава 150 и скоковете са към 30-40, че и повече метра.

- pink floyd
- Пишеща машина
- Специалност: право
Страхотно преследване на Тора Бергер - 0 грешки и 28 наваксани позиции!! И все пак красотата (M.Neuner) възтържествува, хвалЪ 
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Тъкмо си виках да напиша нещо, а то Ясен ме е изпреварил.
Нойнер
Тура Бергер пък просто изкърти. Аз, като видях нещо червеничко да се задава на финалната права, си казах - брей, Ан Флатлан се е откъснала от оная групичка. А то...
Сега се надявам Свенсен да не се омаже тотално някъде и да си вземе златото. На едно място коефициентът за него е 1,50 срещу 2,20 за когото и да било другиго.
Бьорндален също има доста добри шансове...
Нойнер
Тура Бергер пък просто изкърти. Аз, като видях нещо червеничко да се задава на финалната права, си казах - брей, Ан Флатлан се е откъснала от оная групичка. А то...
Сега се надявам Свенсен да не се омаже тотално някъде и да си вземе златото. На едно място коефициентът за него е 1,50 срещу 2,20 за когото и да било другиго.
Бьорндален също има доста добри шансове...
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
А, Бергер не можеш я сбърка - такъв дзвер нема. Но ми е много симпатична, колкото и неженствена да е. С брат й ги гони (много) особена хубост двамата.
Но ако при жените нещата бяха що-годе предсказуеми (или айде, не предсказуеми, но поне логични), при мъжете ще е същинска лудница. Ако всичко е окей, Свендсен не би трябвало да има проблеми - но за местата след първото ще се лее кЛъв.
Ако се навъртате наоколо до старта, я дайте и вие прогноза за първите 5 - аз в момента си пускам прогнозите във френския сайт и ето моите Топ 5:
Свендсен
Фери
Бьорндален
Зуман
Устюгов
Едер също може да се намеси много здраво в борбата за медалите, но трябва да не направи повече от 2 грешки общо, струва ми се. Другите имена ми се виждат някак... несериозни, но се нагледахме на изненади. То и Фери не ми изглежда логично на това второ място, но сякаш няма други кандидати. Не виждам как Жей ще повтори успеха си, нито как Хурайт би се набъркал в разпределението на отличията - дори и с чиста стрелба (на каквато той е способен).
И май за пръв път ми се иска да бъркам в прогнозите, но традицията обикновено е в преследванията логиката да се възвръща, а това като че ли са най-авторитетните имена в рамките на разумното изоставане от лидера. Ох, това ще бъде уникално преследване.
И успех на Краси, бе! И на Мишката, но Краси все пак е с по-добрите шансове. Дано Мишо да завърши.
Но ако при жените нещата бяха що-годе предсказуеми (или айде, не предсказуеми, но поне логични), при мъжете ще е същинска лудница. Ако всичко е окей, Свендсен не би трябвало да има проблеми - но за местата след първото ще се лее кЛъв.
Ако се навъртате наоколо до старта, я дайте и вие прогноза за първите 5 - аз в момента си пускам прогнозите във френския сайт и ето моите Топ 5:
Свендсен
Фери
Бьорндален
Зуман
Устюгов
Едер също може да се намеси много здраво в борбата за медалите, но трябва да не направи повече от 2 грешки общо, струва ми се. Другите имена ми се виждат някак... несериозни, но се нагледахме на изненади. То и Фери не ми изглежда логично на това второ място, но сякаш няма други кандидати. Не виждам как Жей ще повтори успеха си, нито как Хурайт би се набъркал в разпределението на отличията - дори и с чиста стрелба (на каквато той е способен).
И май за пръв път ми се иска да бъркам в прогнозите, но традицията обикновено е в преследванията логиката да се възвръща, а това като че ли са най-авторитетните имена в рамките на разумното изоставане от лидера. Ох, това ще бъде уникално преследване.
И успех на Краси, бе! И на Мишката, но Краси все пак е с по-добрите шансове. Дано Мишо да завърши.
В края на ноември
В края на ноември
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Дам, мъчни прогнози...
Свенсен
Устюгов
Бьорндален
Едер
Фери
Свенсен
Устюгов
Бьорндален
Едер
Фери
Когато нямаш какво да кажеш, кажи някоя древна китайска поговорка (древна китайска поговорка).
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Горкият Льогелег. Дано се издъни в стрелбите, че да не го е яд накрая. Ама и тия канадци - ще речеш, че никога не са пускали хора на преследване - то аз щях да се справя по-добре от тях... каква каша сътвориха само!
В края на ноември
В края на ноември
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
Кво е станало? Процедурна грешка?
Гледам на полски и хващам една дума на 1000, само на старта разбрах, че имало някакъв проблем с него
ed: омг, какво наказание са му праснали о.0.. ама не знам защо..
Гледам на полски и хващам една дума на 1000, само на старта разбрах, че имало някакъв проблем с него
ed: омг, какво наказание са му праснали о.0.. ама не знам защо..
Последно промяна от Norwegian Wood на 16 Фев 2010, 23:05, променено общо 1 път.
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Ми пуснаха го по-рано. И човекът тръгна - дори и да е разбрал какво става, не е моментът да тръгне да се обяснява...
Не е ясно колко по-рано, но така като гледам, може би 15-20 секунди. Не знам дали просто ще му ги начислят накрая (ако знаят точно колко са) или ще го декласират, което ще е много ужасно за него, защото прави чудесно преследване.
И преди Фери пуснаха двама, дето трябваше да са след него. Зле, много зле.
Но дотук познаваме за Фери и Бьорндален.
Ако чуеш Асен как се пени по адрес на шведа, лелееее... "бурен скандинавски вятър се е задал зад гърба на французина" 
А, готово, начислили са му ги. Да им имам организацията.
Пък французчето се държи много здраво, евала му за нервите.
Не е ясно колко по-рано, но така като гледам, може би 15-20 секунди. Не знам дали просто ще му ги начислят накрая (ако знаят точно колко са) или ще го декласират, което ще е много ужасно за него, защото прави чудесно преследване.
И преди Фери пуснаха двама, дето трябваше да са след него. Зле, много зле.
Но дотук познаваме за Фери и Бьорндален.
А, готово, начислили са му ги. Да им имам организацията.
Пък французчето се държи много здраво, евала му за нервите.
В края на ноември
В края на ноември
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Хехе, аз познах двама и ти позна двама. Но кой можеше да предположи, че нито един от тези двама няма да е Свендсен или Бьорндален.
Асен истеряса накрая - нали оставиха камерата още мъничко върху финала на канадеца, а зад него се зададоха четиримата, дето се бореха за пето място. И Спиридонов се разкрещя: "Не ми давайте Льогелеееееееек!"
Но браво, много се радвам за начина, по който бяха разпределени медалите. Искам и медалче за Едер - познах, че с макс. 2 грешки можеше да влезе в тройката. Дано в масовия старт нещата да се подредят по-добре.
И наистина чудесно представяне на Мишо, жалко, че изходните му позиции бяха кофти.
Асен истеряса накрая - нали оставиха камерата още мъничко върху финала на канадеца, а зад него се зададоха четиримата, дето се бореха за пето място. И Спиридонов се разкрещя: "Не ми давайте Льогелеееееееек!"
Но браво, много се радвам за начина, по който бяха разпределени медалите. Искам и медалче за Едер - познах, че с макс. 2 грешки можеше да влезе в тройката. Дано в масовия старт нещата да се подредят по-добре.
И наистина чудесно представяне на Мишо, жалко, че изходните му позиции бяха кофти.
В края на ноември
В края на ноември
- Norwegian Wood
- Легендарен флуудър
А Норвегия може още да няма злато, но състезателите по кърлинг предизвикаха фурор във Ванкувър с това, че се обличат като клоуни...
- Търговецът на кристал
- Легендарен флуудър
Нееееее!
Намери ми снимка на Улсруд с тия гащи, моля те, моля те!
Това не може да е истина.
"There are no rules against the pants, but there may be after this," admitted Svae.
Впрочем, аз в кърлинга традиционно викам за трите Ш-та: Шотландия, Швеция и Швейцария. Но след като Педжа Линдхолм се отказа, симпатиите ми към шведите се поизпариха - без него не могат и не могат да направят конкурентноспособен отбор.
Тъй че на тая олимпиада ще стискам палци за Шотландия (дано успеят да катурнат Канада, което обаче ми се струва в сферата на фантастиката) и Швейцария (Тийм Щьокли, няма как
).
Но Педжа много ми липсва, страхотен беше - точно покрай негови мачове се зарибих по кърлинга.
Намери ми снимка на Улсруд с тия гащи, моля те, моля те!
"There are no rules against the pants, but there may be after this," admitted Svae.
Впрочем, аз в кърлинга традиционно викам за трите Ш-та: Шотландия, Швеция и Швейцария. Но след като Педжа Линдхолм се отказа, симпатиите ми към шведите се поизпариха - без него не могат и не могат да направят конкурентноспособен отбор.
Тъй че на тая олимпиада ще стискам палци за Шотландия (дано успеят да катурнат Канада, което обаче ми се струва в сферата на фантастиката) и Швейцария (Тийм Щьокли, няма как
Но Педжа много ми липсва, страхотен беше - точно покрай негови мачове се зарибих по кърлинга.
В края на ноември
В края на ноември