Марая я гримират професионалисти. Единствения ми професионален грим беше, както се сещате, за бала. Там ме ръгаха в очите 3 часа, докато ми докарат вида на Марая. Не бих си го причинила повече. Освен може би за сватбата .
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Хаха при звездите е много повече от грим. При тях си има хиляди специалисит и професионалисти които се грижат за вида им и по-точно правят така че да не приличат на недоспали, напили се, състаряващи и т.н. и т.н. Освен грима голяма роля играят и светлини, и оператори, и кво ли още не!
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Камилчо, ти си представи да си легнеш до мацката от горната снимка и да се събудиш до тази от долната (+размазаните остатъци от "другата"). Ей така се раждат вицовете, в които несправедливо обвиняват алкохола за грешките.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..." В края на ноември
The_Viper написа:Хаха при звездите е много повече от грим. При тях си има хиляди специалисит и професионалисти които се грижат за вида им и по-точно правят така че да не приличат на недоспали, напили се, състаряващи и т.н. и т.н. Освен грима голяма роля играят и светлини, и оператори, и кво ли още не!
.. и фотошопа
някои от горните са плашещи
Последно промяна от invisible на 12 Фев 2010, 23:52, променено общо 1 път.
Boleyn написа:Абе всеки има снимка,на която изглежда ужасно.Ако не си спал,ако се препил и т.н. Вие пък щото рано сутрин, след пияндурска вечер ,сте като рози
Абе тука Мадона не е препила, просто 60-те й години личат.
Аз не препивам, поради простата причина, че не пия . Май това е и една от причините да не пия.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Ами потърси, има и други снимки от тая серия, като втората. Просто гримът и пластичните операции, и добрите гримьори и стилисти естествено, правят чудеса.
Boleyn написа:Абе всеки има снимка,на която изглежда ужасно.Ако не си спал,ако се препил и т.н. Вие пък щото рано сутрин, след пияндурска вечер ,сте като рози
Абе тука Мадона не е препила, просто 60-те й години личат.
Аз не препивам, поради простата причина, че не пия . Май това е и една от причините да не пия.
Няма по хубаво чувство от това сутринта да се погледнеш в огледалото и да се ужасиш - означава, че си прекарал супер яка и интересна вечер
JudyRamone написа:Няма по хубаво чувство от това сутринта да се погледнеш в огледалото и да се ужасиш - означава, че си прекарал супер яка и интересна вечер
А, има. Да се събудиш до любимия , който ти казва, че си най-красива още докато се разсънваш