Грим?

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Re: Грим?

Мнение от Cecilia Lisbon »

Труден въпрос. :roll:
Аз имам Nivea Natural Beauty, но го ползвам по-скоро като основа. Той е доста блещукащ, а има един такъв момент, че блестящите кремове оптически подчертават несъвършенствата, вместо обраното. НО! На всяка кожа стои различно. Виждала съм момичета, на които стои прекрасно. С две думи, май не смея да го препоръчам...
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Специалност: Компютърна химия
Курс: трети
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

ОБОЖАВАМ ГРИМА!!!!!!!!
Имам предвид моливи, червила, сенки, руж, спирали...
не си мажа лицето с кремове , основи, коректори и фон дьо тени, защото нямам нужда. Мама много ме е целувала като съм била малка и ми е запазила кожата свежа и розова.

(вметка: обаче обожавам лосиони за тяло, от тях определено имам нужда, тъй като развих някаква алергична реакция от епилатора , с който престанах да боравя преди около година и ОПРЕДЕЛЕНО има ефект)

Тааа, много обичам да се мажа с молив за очи.... понеже си падам малко осемдесетарски тип , яко наклепано лице също ми харесва, естествено зависи от много неща, но говоря в идеалния случай.

Не ми се обиждайте, но според мен ако една жена не носи НИКАКЪВ грим, това означава, че не й дреме особено много как изглежда, следователно не й дреме от външния й вид, следователно губи шанс да привлече останалите с факта, че се поддържа и й харесва да е красива.

И аз мисля, че са пълни глупости това, че една жена е по-красива без грим... може да изглежда по-свежо, ако е ходила една седмица намазана и след това се появи негримирана, но нищо повече.
Kose Bose написа:И аз не нося. Никакъв. Според мен е древен метод за мъчение - рисуване върху лице. Рисува се всяка сутрин, нарисуваната цял ден се грижи за поддръжката на картината, а вечер я изтрива, за да бъде нарисувана отново на следващия ден. :shock: :scratch:
Глупости. На мен ми отнема точно 10 минути, две от които прекарвам в щракане на радиостанциите, понеже обичам да си имам атмосфера, докато се приготвям да изляза.

И още нещо - не си слагам грим, за да си прикривам несъвършенствата. Слагам си го, защото ми харесва как ми стои, а и защото наистина променя , а е яко да се чувстваш различна :)
...И ПОВРЪЩАМЕ ВЪРХУ НАДЕЖДАТА
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Не ми се обиждайте, но според мен ако една жена не носи НИКАКЪВ грим, това означава, че не й дреме особено много как изглежда, следователно не й дреме от външния й вид, следователно губи шанс да привлече останалите с факта, че се поддържа и й харесва да е красива.
Абе, ти ако не се чувстваш красив и цялата козметика на света не може да те накара да го правиш :wink:. Пък и за мен е важно само един човек да ме смята за красива, а не да се свалям с разни хора, с които се разминавам по улицата, например. Една от причините да не се гримирам е финансовата. Нямам достатъчно средства да си позволя козметика, камо ли хубава. Пък веднъж човек като опита нещо хубаво и не може да се върне назад. Като със скъпите маркови дрехи и обувки е. За съжаление, колкото е по-скъпо, толкова е по-добро... Например съм чувала, че нещата на Ланком и Есте Лаудер са прекрасни, ама като нямам кинтите да си ги купя няма да се примиря да си взема боклуци на Ейвън или Орифлейм от които получавам ужасни обриви :pukeright: .

Каквото и да си говорим - за да поддържаш един приличен външен вид ти трябват средства. И на мен ми харесва да съм красива и искам да мога да се подстригвам например и да си правя фризури поне веднъж в месеца, ама не става. Последната спирала, която си купих е от абитуриентския ми бал... Оттогава съм ползвала тая на сестра ми няколко пъти, докато и тя не изчезна и така :| . Мисля да си основа фондация "Помогнете ми със средствата за гримове" :mrgreen: :lol: . Шегувам се.

Аз пък се харесвам без грим. Смятам, че не съм красива природно и никой грим не може да ми оправи проблемите :mrgreen: .
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

Kakto winagi se opitwash da oborish 4ujdoto mnenie s nqkakwi mega-xiper kraini i nikomu nenujni primeri :D

P.s. S grim si straxotno xubawa.
P.p.s. Sry za latinicata, neshto mi se preeba klaviaturata.
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър

JudyRamone написа:Kakto winagi se opitwash da oborish 4ujdoto mnenie s nqkakwi mega-xiper kraini i nikomu nenujni primeri :D

P.s. S grim si straxotno xubawa.
P.p.s. Sry za latinicata, neshto mi se preeba klaviaturata.
А без грим съм страотно гадна ХАХАХА. Ах, как те обичаааам :hug:s
Последно промяна от allshallperish на 12 Фев 2010, 21:14, променено общо 1 път.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

почва се .. отивам за пуканки :mrgreen:
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Мдамм, ето това имах предвид - съществуващото мнение, че жена, която не носи грим, не се поддържа...

Еми не мога да се съглася с него.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
SheAndHerDarkness
Да живей словото
Специалност: Индология
Курс: първи

Мнение от SheAndHerDarkness »

Рядко се гримирам. И това се изразява в слагане на моливче, спирала и рядко сенки. Балсам за устни винаги позлвам, безцветен.Устните ми се напукват бързо без него. В редки случаи слагам леко червенеещо балсамче. Не обичам фондьотени и мазни червила.
Обичам да слагам спирала, защото ми изпъкват очите на нея, иначе са ми светли миглите и се губят. Но пак не слагам всеки ден. Сенки и молив слагам обикновено вечер, когато излизам, и то леки сенки - кафеникави най-често. Просто съм избрала какво най-ми отива и си го ползвам :) Не обичам тежкия грим, не мисля, че ми стои добре, предпочитам просто да подчертавам леко очите, защото си ги харесвам :mrgreen:
А на Ланком нещата наистина са много хубави, имам си един прекрасен подарък - парфюм, и много му се радвам, защото едва ли скоро ще си купя сама нещо подобно :albino:
What is our flesh for,
if not to feel our mortal shell!
What is our soul for,
if not to know we never die!
Аватар
JudyRamone
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от JudyRamone »

MidwinterSun написа:Мдамм, ето това имах предвид - съществуващото мнение, че жена, която не носи грим, не се поддържа...

Еми не мога да се съглася с него.
Priemi go malko po-abstraktno - kato esteticheska igra na wyobrajenieto naprimer. Osven tova, detailite sa WAJNI!

W toq forum wsichki priemate wsichko bukwalno.
ЗА ПО-ДОБРИТЕ ДНИ!!"
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Не, не е в това въпросът.

Аз също харесвам грима. Имам удоволствието да ползвам скъпа и качествена козметика, защото ми подаряват такава и в повечето случаи ми се налага да си купувам сама единствено спиралата. Не ползвам ФДТ, защото ми влияе зле на кожата, но пък ползвам матиращ крем за мазна кожа на LED (макар че той е по-скоро средство за грижа за кожата, отколкото козметичен продукт).
Кеф ми е да отделя половин час за опушен грим за вечер в дискотека. Често ми доставя удоволствие нанасянето на ежедневния незабелязващ се грим, който наистина отнема точно десет минути.

Но определено не ми е кеф в дните, в които искам просто да изляза от вкъщи без молив и спирала, да ме гледат в стил "тая пък да не се е успала сутринта и да не й е останало време да се гримира".
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Горката аз. Явно щом единствения "грим", който ползвам, е безцветен балсам за устни и лак за нокти (имам и три червила, но не помня кога съм ги използвала последно - сигурно са изсъхнали), ще си остана безцветна, скучна и незабележима. И никой няма да ме хареса. И никой няма да ме обича. И никой няма да иска да си играе с мене. Така де, при толкова шарени, интересни и забележителни (оп, грешка - забележими) момичета наоколо... :( Мисля, че току-що осъзнах трагедията на живота си. :cry: :cry: :cry:
Отивам да се обмислям от коя точно скала да се метна.
...
Впрочем, ако имаш кофти кожа - какъвто, уви, е случаят с мен (кожата ми е наистина ужасна, за съжаление) - да я замажеш с нещо отгоре не й помага. Никак дори. Колкото и подхранваща и бла-бла-бла да се води съответната козметика.
Пък май размислих относно скалата - истината е, че си се харесвам точно такава, каквато съм. Такава съм през деня, такава съм вечер, такава съм и сутрин. Без значителни амплитуди във фасона, без неприятни изненади, панда-очи и прочее.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър

Панда очи :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Аватар
Boleyn
Легендарен флуудър
Специалност: Българска филология
Курс: завършил

Мнение от Boleyn »

Аз се гримирам от дъжд на вятър.Само че всеки ден си слагам ФДТ,защото не си харесвам кожата.

Когато съм в настроение удрям очна линия и спирала :mrgreen:
Изображение
camel
Легендарен флуудър
Специалност: Публична администрация
Обратна връзка:

Мнение от camel »

Да кажа ли аз нещо по темата? :mrgreen:
dexteriti написа:Не си нищо повече от един шибан никнейм и твоето мнение си е като твоя г*з, носи си го, но не го навирай много...
:notworthy:

- I want to change the world....
Did u bring in any weapons?
- Of course not!
Then you are not changing anything...
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

ти гримираш ли се редовно :lol:
Изображение