КОСМАТАТА тема

Най-романтичните места и заведения в града

Модератори: FloWersOfEviL, Мила, Търговецът на кристал

Публикувай отговор
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Re: КОСМАТАТА тема

Мнение от phoebe »

От колко дълго?
medicate, medicate
Аватар
pora_e_priqtel
Легендарен флуудър
Специалност: PR
Курс: друг
Обратна връзка:

Мнение от pora_e_priqtel »

Бе да, ама по-малко косми под мишниците = по-малко пот и по-малък шанс да засмърдиш половин час след къпане през лятото.
Аватар
The_Viper
Легендарен флуудър
Курс: трети

Мнение от The_Viper »

phoebe написа:Разни изгъзици с обезкосмяване на ръце/крака/квото и да е са от последните <40 г., преди т'ва кво са правили хората? Следвали са майката природа.
Така е ...ама ние живеем сега нали, а не преди 40 години? Следователно на сегашните хора онова им се вижда малко странно и за тях е по -нормално да се обезкосмяват и е по-ненормално да следват майката природа. :lol:
Some nights I still can't sleep
And the voices pass with time
And I keep...
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Фийби, кола маската е измислена в древен Египет. :wink:

И принципно и аз не приветствам аргументът "без косми е по-хигиенично".
Аватар
phoebe
Легендарен флуудър
Специалност: арабистика
Курс: завършил

Мнение от phoebe »

pora_e_priqtel написа:Бе да, ама по-малко косми под мишниците = по-малко пот и по-малък шанс да засмърдиш половин час след къпане през лятото.
Не е точно така. Липсата на косми означава директен контакт на кожа с кожа, съответно по-големи шансове за обриви и възпаляване.

Самата перспирация, както знаем е средство за охлаждане на организма - т.е. не е свързана с това дали имаш косми, а с това до колко тялото ти не може да се справя с топлината. Сама по себе си потта също така не мирише - миризмата идва от токсините, отделяни от тялото, които всеки от нас в днешно време има много - от храна, алкохол, пушене и т.н.
medicate, medicate
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Специалност: Право (р)
Курс: пети
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

phoebe написа:От колко дълго?
Ми разрови се в сред някакви картини с голи жени на някакви класически автори от 18-19в. примерно. И виж дали жените имат косми някъде на тези картини. И си прави сметката откога съществува обезкосмяването за естетически цели (щото те още в древен Египет са се бръснели, ама за да се отърват от въшките :mrgreen: )

Ето една за пример:
Изображение
(Раждането на Венера се казва, нарочно съм избрала малко изображение, за да не натоварва страницата)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.
Изображение
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Lol :lol: Силве, тъкмо и аз я видях тук:
http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9E%D0% ... 0%BD%D0%B5
:mrgreen:

И протестирам! Египтянките са си правили кола маска от лимон и захар, ПЪК!
И изобщо в художествената литература има адски много примери, най-често преди брак обезкосмяват жената отгоре до долу.
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

Той Бугеро по принцип има доста такива:
http://static.diary.ru/userdir/1/4/6/1/ ... 811717.jpg
http://static.diary.ru/userdir/1/4/6/1/ ... 517830.jpg
http://static.diary.ru/userdir/1/4/6/1/ ... 518158.jpg

Просто Раждането на Венера е сред най-известните.
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Изображение
Аватар
Smoking Mirror
Легендарен флуудър
Специалност: Право
Обратна връзка:

Мнение от Smoking Mirror »

MidwinterSun написа:
phoebe написа:От колко дълго?
Ми разрови се в сред някакви картини с голи жени на някакви класически автори от 18-19в. примерно. И виж дали жените имат косми някъде на тези картини. И си прави сметката откога съществува обезкосмяването за естетически цели (щото те още в древен Египет са се бръснели, ама за да се отърват от въшките :mrgreen: )

Ето една за пример:
Изображение
(Раждането на Венера се казва, нарочно съм избрала малко изображение, за да не натоварва страницата)
Силве, а ти вземи си дръпни някви снимки на плейбой от 60-те или 70-те. Може и на мадона като е била млада и зелена. 40-те години, за които говори Фийби са даже много според мен :Р Говорим за някакви си 10-ина, 20.
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Аз вече не мога да се ориентирам дали само за космите на ръцете говорим или не...
Между другото нашето поколение е много по-космато от това през... 18ти век, например, заради хормоните в храната ни, изобщо начина ни на живот и т.н. (Пък и погледнете сегашните девойчета на каква възраст им идва цикъла, им се появява окосмение и прочее полови белези). Но все пак, идеята ми е, че преди мноого, много години мъхът си е бил само мъх и не вярвам да е имало такива фрапиращи случаи на девойките с по-космати от на Иво ръце, за които той говори по-нагоре. :roll:
Jamesmagno
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Jamesmagno »

Ураган написа:Никъде.
Не подлежи на дебат.
И девойката лЕ? :? И под мишниците ли?

ЕДИТ: Бугеро знаете ли кога е живял? Малко след древен Египет... :lol:
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

MERCES_LETIFER написа:Но все пак, идеята ми е, че преди мноого, много години мъхът си е бил само мъх и не вярвам да е имало такива фрапиращи случаи на девойките с по-космати от на Иво ръце, за които той говори по-нагоре. :roll:
зависи колко са много много години
Изображение
:mrgreen:
Изображение
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Хахах, големи сте разбирачи всичките от косми :lol: .

Най-старият метод за скубане на косми е от две прикачени миди, във формата на пинсета.

Иначе, това че да си hairy е било модерно по времето на Мадона, нищо не значи. По мое време в гимназията, беше модерно да си правиш прически и вс около мене се фукаха :lol: . Колкото до по-хигиеничното - за интимните участъци не съм съгласна (въпреки че не толерирам вълната). Все пак малко или много тия косморляци ти запазват дупката от инфекции (съжалявам, по-грубо не можах май). За подмишниците - е там е извращение да си ги пазиш. Колкото до краката - вече все по-малко жени май забелязвам да си ги махат, което ме отчайва :lol: .

Аз се чудя на жените, които не са дърти бабички, а имат брада, бакенбарди или мустаци. Мустаци, ама гъстаци! Кво му е една кола маска или пинсета :scratch: ?

Иначе мъжете да не се обясняват, защото в Германия не си истински мъж, ако имаш космати гърди, или крака... Така, че вие мъжете май тр да се обезкосмявате още повече, от колкото е нужно :lol:
Познавам момичета, чийто ръце са буквално по-космати от моите, а това вече е някак обезпокоително. Но ако девойката се чувства добре, не виждам причина да се тормози и да си губи времето.
Тва е все едно да те карат да си оскубеш веждите :lol: (ако си мъж). Имам един гей познат, дето си оскуба веждите, после беше мн грозна картинка. Изражението му на биче стана още по-натрапващо се. :lol:

Последно: А вие на тия картини не им вярвайте, понеже на картини винаги е рисуван идеалът! :mrgreen:
Последно промяна от allshallperish на 12 Фев 2010, 12:53, променено общо 2 пъти.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
invisible
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от invisible »

мани ги тия германци кво разбират :lol:
Изображение
Аватар
MidwinterSun
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от MidwinterSun »

allshallperish написа: Последно: А вие на тия картини не им вярвайте, понеже на картини винаги е рисуван идеалът! :mrgreen:
Да, това е така. На картините се изобразява идеалът. Акцентът беше по-скоро върху това, че този идеал и тогава си е съществувал.
Smoking Mirror написа: Силве, а ти вземи си дръпни някви снимки на плейбой от 60-те или 70-те. Може и на мадона като е била млада и зелена. 40-те години, за които говори Фийби са даже много според мен :Р Говорим за някакви си 10-ина, 20.
Мадона съм я виждала. И точно, модата се мени. Но жените определено не са открили Америка в последните 30-40 години, започвайки да си правят кола-маска.
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Любов, романтика...”