Ще дам само един конкретен пример, във връзка с въпроса ми за кадрите, на които разчитат. Та момчето ми отговори, че те наистина нямали много специалисти, обаче видиш ли ти, имали хора с много добри идеи. Дотам щеше да се изчерпи разговорът, ако не се бях осмелил да попитам какви са тези идеи. Отговорът беше, че според някакъв си там, в БНС/"Гвардия", проблемът с малцинствата щял да се реши, като ги отделим от българите, построим им, цитирам относително точно, "нещо като американски къщи" и ги отцепим от обществото в затворено гето. Ето тук онемях.
А отгоре на всичката им глупост и необразованост, трябва, ща не ща, да ставам свидетел и на простотията на тези лумпен-националисти, тъй като на всеки десети ъгъл е минал някой да се разпише със спрей. Та даже и сградата на Ректората не пожалиха тези родолюбиви момчета.
Дългичко излезе, но не се сдържах, просто защото с времето изгубих търпимост към надъхани и комплексирани гаменчета с посредствени способности и високи претенции и амбиции.
ПП:Урагане, оправи си и правописа на заглавието на темата: "проблемът", а не "проблема", че ще реши някой, че бенесарите сте си забравии българската читанка и българското букварче някъде.
Into the endless we ride...