[КСК 2010] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- micobg
- В началото бе словото
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: втори
Re: КСК 2010/2011 Математика
Абе в крайна сметка, колкото може повече, по-добре. И над 5.50 няма да откажа. 
Абе аз отивам за 6,00, но колко ще изкарам е друг въпрос 
а защо си мислите, че всички отличници искат точно КН и СИ. Аз примерно ще се запиша в Инф. системи, както и моя приятелка, мои познати с над 5.5 изобщо няма да учат в България и изкараха изпита, само в случай, че евентуално нещо в последния момент се случи около настаняването им и ученето навън. Друга част ще отидат към стопански, УАСГ-то, даже УНСС.rounders написа:Това с над 5,50 важи за всички изпити мисля,така че няма от какво да се притесняват тези, които нямат над 5,50 на първия.. като мен деНо.. тук идва проблема.. Доколкото знам СИ и КН са общо около 120 места,а само на този изпит има над 60 отлични оценки,а има още два изпита. Накрая нищо чудно да няма балообразуване ами всички, които са влезли да са просто с над 5,50 на изпита
Така,че бъдещи колеги гоним 5,50 на един от другите два изпита, друг вариант няма за СИ и КН
Ще има места за всички, споко. Стискам палци на всички, които ще се явяват и на следващите изпити
- morfei
- Форумно зомби
- Курс: първи
Естествено, има вероятност да не се стигне чак дотам в КН да са приети само хора с 5.50 или повече, но няма да чакам и да се надявам.
Компютърни науки 1 курс
- mindfreak
- В началото бе словото
има вероятност да докарат и малки хаитянчета ако не им стигнат бройките... за всеки случей новата схема ми се вижда малко прецакана, незнам защо така ама просто има нещо гнилооо !
some people understand, some dont... some people realize, some people wont
http://www.facebook.com/ivan.petev
http://www.facebook.com/ivan.petev
- RadoRado
- Пишеща машина
- Специалност: КН
- Обратна връзка:
Ами тази година само КН сме близо 100 чобека.rounders написа:Това с над 5,50 важи за всички изпити мисля,така че няма от какво да се притесняват тези, които нямат над 5,50 на първия.. като мен деНо.. тук идва проблема.. Доколкото знам СИ и КН са общо около 120 места,а само на този изпит има над 60 отлични оценки,а има още два изпита. Накрая нищо чудно да няма балообразуване ами всички, които са влезли да са просто с над 5,50 на изпита
Така,че бъдещи колеги гоним 5,50 на един от другите два изпита, друг вариант няма за СИ и КН
Сложи и СИ толкова.
Спокойно, хората , които изкараха нужните оценки няма да ходят на другите изпити
Следващият тур ще отсее още толкова народ, и така до запълване на местата.
Относно новата специалност - ще попълват още бройки така. Само не знам как ще се справят с преподавателите, които така или иначе са малко с претоварени програми.
Гейм Дизайн, Gamificiaton, Манипулация
- http://game-craft.com/blog/
Забелязахте ли промяната в балообразуването за ФМИ
вече не смятат физиката от училище
Математика (изпит) Х 3 или Математика(матура) Х 2 + Математика от дипломата Х 2
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... obrazuvane
вече не смятат физиката от училище
Математика (изпит) Х 3 или Математика(матура) Х 2 + Математика от дипломата Х 2
http://www.uni-sofia.bg/index.php/bul/p ... obrazuvane
- morfei
- Форумно зомби
Да, видях го. Хмм, интересно. Чудя се дали това ще завиши бала или ще го намали. По-скоро първото. 
Компютърни науки 1 курс
А това не важи за хората с над 5,5 нали в смисъл те така или иначе си влизат 
- morfei
- Форумно зомби
Да.naitsirk написа:А това не важи за хората с над 5,5 нали в смисъл те така или иначе си влизат
Компютърни науки 1 курс
Аз имам и още един въпрос:

Тази бележка трябва ли да ходим да си я вземем или просто си седи при тях7. На кандидат-студентите, получили оценка не по-ниска от отличен (5,50) за специалностите от Факултет по математика и информатика и Биологически факултет и не по-ниска от мн. добър (5,00) за специалностите от Физически и Химически факултети, се издава служебна бележка от декана на съответния факултет, с която се удостоверява, че могат да се класират в желани от тях специалности в съответния факултет.
Звънях им днес, явно трябва да си я вземем, но ми казаха, че още нямат такива готови, и трябва да се звънне следващата седмица за повече информация. 
- micobg
- В началото бе словото
- Курс: втори
На мен пък ми го намаля.morfei написа:Да, видях го. Хмм, интересно. Чудя се дали това ще завиши бала или ще го намали. По-скоро първото.
-
master_man
- В началото бе словото
Здравейте,
Казвам се Марин и тази година завършвам средното си образование. Насочил съм се към ФМИ, специалности КН и СИ. На предварителния изпит изкарах оценка 5.45
доста тъжно за мен ;Д
Та исках да попитам дали знаете възможно ли е оценката от предварителния изпит да се обжалва по някакъв начин? Трябват ми 5 стотни и няма да се откажа докато не ги получа!
Казвам се Марин и тази година завършвам средното си образование. Насочил съм се към ФМИ, специалности КН и СИ. На предварителния изпит изкарах оценка 5.45
Та исках да попитам дали знаете възможно ли е оценката от предварителния изпит да се обжалва по някакъв начин? Трябват ми 5 стотни и няма да се откажа докато не ги получа!
- Тодорът
- Да живей словото
- Специалност: Информационни системи
- Курс: трети
- Обратна връзка:
по-добре се откажи...