Шантави сънища

Какво обичате да правите в свободното си време? Къде обичате да излизате?

Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl

Публикувай отговор
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури
Курс: втори

Re: Шантави сънища

Мнение от chaplata »

Сънувам...

Лято. Разхождам се аз по един плаж, но съм облечен в костюм :shock: Хора и деца се плискат във водата, други лежат на плажа и мързелуват, а на мен ми е супер непоносима жега в тоя костюм, ама не го свалям. Среща ме някаква просякиня, носи малко детенце и ме моли за стотинка-две, а аз й давам банкнота 50 лв :o Гледам насреща - заведенията са порутини, хотелите са без покриви и в окаяно състояние и загрявам - аз съм в Хаити...
Аватар
allshallperish
Легендарен флуудър
Специалност: полонистика
Курс: четвърти

Мнение от allshallperish »

Кофти :? .

И моя беше много странен. Винаги сънувам едно и също езеро, което е след една мн висока планина. А тоя път в ниското имаше море и се бяхме топнали нещо с моя приятел и идва земя по морето, ама една такава златна и дълга и минава по вълните. Земята златна, а морето много синьо едно такова и мене мн ме беше страх че ще се удари в мене (а то едно тънко такова и мн дълго, все едно си в рая са цветовете) и точно преди да се удари в мене, нещо приятелят ми ме вдигна и аз успях да си сложа крака май така че да го скъсам на две (острова, както го наричам) и дясната половина тръгна по нещо като проток и аз я следя. Влезе в някаква пещера в която беше изключително студено (пишеше НЯКЪДЕ, че е -20-30 градуса и като влезе нещото в подземната пещера ( а аз знам, че там са вековните студове) мн почнаха да ме болят краката от СТУД, коленете, усещах как все едно ми остава кожата в тоя студ и се събудих от болката. Мн странни сънища.
...and I find it kind of funny, I find it kind of sad, dreams in which I'm dying are the best I've ever had.
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

Сънувах, че съм на цирк и гледам супер откачено представление, в което първо излизат три циганета със сурвачки и си пеят нещо на цигански, а публиката им се смеем :lol: На заден план, циганин с акордеон вади една чашка, изпикава се в нея, след което я излива на сцената, взима един парцал и почва да бърше :connie_31: Накрая идва една мечка на задни крака, и под акомпанимента на циганина (който вече не е с акордеон, а с тарамбука) започва да върти задник пред публиката :mrgreen:
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

Аз сънувах наскоро как чакаме с колегите един преподавател за изпит и идва една учителка, която ни преподаваше в първи семестър. Ама едвам я познах. Попита ни тя кого чакаме и ние й казахме за изпита и тя каза, че ако не дойде преподавателят, може с нея да си изкараме изпита. Тъкмо обмисляхме това странно предложение и даскалът се появи...ама пиян :lol: Отиде, легна на катедрата и захърка шумно :lol: Нас първо ни напуши смях, а после започнахме да се чудим какво следва, когато той изведнъж вдигна рязко глава, изцъкли очи и извика: "Вие какво, мислите си, че ще се отървете ли?!" :shock: Стана и започна да раздава листчета с въпроси, ама не по нашия предмет, а по един друг, който преподава. Ама беше решил, че няма да изпита всички и имаше листчета само за няколко човека. Последното остана за мен и тъкмо се отчаях, когато една колежка, очевидно неразбрала за какво става въпрос подаде ръка да й го дам и аз с радост се отървах :P Преподавателят ме погледна с някаква зловеща, ехидна усмивка и ме попита: "С вас какво ще правим?". Аз казах, че не знам, той ми взе книжката, отвори я, на страницата за оценките с химикал бяха надраскани три грозни, разкривени В-та, той ги видя, каза "А, вие сте ми идвали на лекциите..." и ми писа 6 :lol: :lol:
I wanna fall from the stars straight into your arms
Аватар
Etiainen
Легендарен флуудър
Специалност: икономика (+английски)
Курс: семестриално завършил

Мнение от Etiainen »

Аз пък сънувах, че с моя преподавател по микроикономика (чужденец) пътуваме към бъдещето с една електриково-зелена кола О.о. Втф! А и бъдещето беше някакво странно :colors:
For a moment your eyes open and you know
All the things I ever wanted you to know.
I don't know you, and I don't want to..
Till the moment your eyes open and you know.

Моето творчество - Windy Sunset's Creations :D
Аватар
Gormoth
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Медицина

Мнение от Gormoth »

Аз сънувах, че яздя крокодил. :brilsmurf:
Quietly these colors will fade
but soon they will be as one.
For a moment i will stare
into this deep saddened sea
and will suffer the death's fright.
Under these waves emotions lay,
still never they'll return
as they are laid to rest.
Into this one lonely life,
which is growing painfully.
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

Сънувах как съм си отворил фен-шоп на СКГТ :mrgreen: Продават се билети и карти в най-различни цветове, от София, Пловдив, Бургас, даже една мацка ме пита дали имам билет за градския транспорт в Долно Камарци :lol: Оказа се, че в задната част магазинът има и колонка за нафта, както и автомивка, откъдето се обслужват автобусите по 280 и 94 :mrgreen: Даже помня как броях пари от оборота...бяха около 7000 лева :lol:
Аватар
Търговецът на кристал
Легендарен флуудър

Мнение от Търговецът на кристал »

Пък аз снощи за пръв път от около месец сънувах хубав сън.
За сметка на това, вчера следобед легнах да поспя и сънувах, че някаква сграда се срутва и успях да избягам в последния момент от нея, а в следващия момент пристигах на автогарата в Стара Загора и баща ми беше дошъл да ме посрещне. И ми вика: "Само да не се уплашиш, ама тука стана нещо лошо". И поглеждам - а тя автогарата е в южния край на града, ние живеем близо до северния - нагоре всичко е потънало в някакъв розово-сивкав прах (междудругото, който е казал, че не можем да сънуваме цветно, е долен лъжец - аз сънувам само в цвят), сградите били паднали. Всички - чак до нашия квартал, който бил непокътнат. И казвам на баща ми да пусне новините, а там нищо не казаха. :roll:
И после, като се прибрах у нас, вкъщи беше една приятелка, която каза, че щяла да ражда, пък аз дори не подозирах, че е бременна. Питам я кога й е терминът, тя казва, че е днес и че тръгвала към болницата. А аз си викам... "абе, къде ще ходи да ражда, тя болницата се срути" (защото знаех, че тая, първата сграда, от която успях да избягам, е била болница). И се събудих.

Абе... объркана работа, но поне знам точния източник на тоя конкретен сън. Вчера говорих с една приятелка (ама не тая, бременната :lol: ) и й разправях, че имам усещането, че съм в центъра на някаква сграда... като цилиндър, знам ли... и някой бавно маха тухли от стената, която се руши върху мен и нищо не мога да направя, само си седя в очакване всичко да се срути отгоре ми в един момент.
И го казах просто като опит за сравнение, а болната ми фантазия роди горния сън.
"Аз съм половинчата, незаключена, с една обувка, с половин сърце , аз съм лъч в безкрая, неизслушан диск... наивна много пъти, шарена, непослушна..."
В края на ноември
Аватар
Gormoth
Танцуващия с клавиатури
Специалност: Медицина

Мнение от Gormoth »

Сънувах, че карам малко трамвайче, защото моята кола не може да запали. :brilsmurf:
Quietly these colors will fade
but soon they will be as one.
For a moment i will stare
into this deep saddened sea
and will suffer the death's fright.
Under these waves emotions lay,
still never they'll return
as they are laid to rest.
Into this one lonely life,
which is growing painfully.
Аватар
alter ego
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от alter ego »

Сънувах, че съм в пилотска кабина и от зор се събудих преди да се огледам дали има някой друг и дори да видя дали самолета лети... :scratch:
:Laie_2: Into the endless we ride... :Laie_42:
Аватар
HeyGod
Легендарен флуудър

Мнение от HeyGod »

Не знам дали съм споменавал в тази тема.
По време на моята кандидатстудентска сънувах,че Стефан Стамболов ме убива със сабя. :mrgreen:
Pick your moment and make the right play...
Изображение

"[02:21:01] Blood Countess каза:недей,че ще те напляскам!!" Влюбен съм!!!
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

HeyGod написа:Не знам дали съм споменавал в тази тема.
По време на моята кандидатстудентска сънувах,че Стефан Стамболов ме убива със сабя. :mrgreen:
Леле :lol: Аз пък преди предварителния по география сънувах някакво много силно земетресение и гледах как надгробните плочи в отсрещното гробище потъват в земята и изведнъж навсякъде плъзнаха мравки :shock:
Cecilia Lisbon
Легендарен флуудър

Мнение от Cecilia Lisbon »

Когато Миша е разгонена, и аз спя лошо и сънувам от странни по-странни неща.

Тази вечер най-напред сънувах, че е рождения ден на една приятелка (който е към края на април) и тя си го празнува на морето, по бански, и е събрала един куп мои познати, които тя при всички положения не познава. Там беше и Принца, който пък беше с гаджето си и с котето си, забележете, Мишо (той гадже има, ама коте със сигурност няма :shock: ).

После, втори рунд, сънувах класна стая, в която сме с мои колеги от Университета, преподаватели от Университета, но и мои съученици, които в момента са в други градове. И прекрасната ми преподавателка по канадска литература изискваше странни неща от целия клас, например да правим секс на живо и т.н. :shock:

Последният ми сън пак включваше някакви котки, но беше в Америка (!). Там държах някакво кафене, силно наподобяващо кафенето на Рьоне от "Ало, ало". Само че при някакви странни обстоятелства то взе, че изчезна от картата на Америка (много "Изгубени" гледам и затова). И през останалата част от съня аз и някакъв тип, в който бавничко взех да се влюбвам, се мъчехме да възвърнем популярността му. :shock:
Аватар
chaplata
Танцуващия с клавиатури

Мнение от chaplata »

Аз сънувах, че пътувам до Ямбол с бяло-зелен тролей Икарус :mrgreen: Само че бях свалил "тоягите", движех се с нафтов двигател. Жега в кабината, карам по магистралата с един крак през прозореца, слушам АС/ДС на мах... Решавам да спра на Хепито при Пловдив, някак успявам да го сместя Икаруса на паркинга за колите (пред облещилите се хора в заведението), затварям вратите с дистанционно, включвам алармата, влизам в Хепито и поръчвам две брендита с шоколадов мус :lol: И алармата на тролея почна да вие. Излизам аз и какво да видя - една малка количка се забила на заден в тролея ми, от нея излиза Поли (Мушмул) и започва да ми се кара - "Ма може ли така да се паркира! Мястото на тролеите е в София, а не на магистралата!" :cheers: :cheers:
Аватар
fluffy cloud
Легендарен флуудър

Мнение от fluffy cloud »

:lol: :lol: :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Хоби и Забавления”