И аз с такова впечатление останах.Atman написа:Да.. и какво същото като КН ,ама с повече математика ли ще е? И щом е съвместно с технически университет, те ще осерат работатаmorfei написа: П.П. Разбрахте ли за новата специалност "Математика и Компютърни науки"?
[КСК 2010] Математика
Модератори: svetlio.varna, Pisobella, Boromir, sientelo
- morfei
- Форумно зомби
- Специалност: Компютърни науки
- Курс: първи
Re: КСК 2010/2011 Математика
Компютърни науки 1 курс
-
junglichka
- В началото бе словото
Прочетох, че на е на английски ама дали за същото нещо става дума.. пействай, че ми стана интересно 
- morfei
- Форумно зомби
Къде си прочела, че е на английски? Още не ми е отговорил, като отговори ще пиша.
Компютърни науки 1 курс
-
junglichka
- В началото бе словото
Ето тук :
Констанца Григорова
Съвместно с преподаватели от факултетите “Компютърни системи и управление” на ТУ-София и “Математика и информатика на СУ “Св. Климент Охридски” за първи път ще се провежда обучение по една обща специалност. Става въпрос за преподаването на по специалността за придобиване на образователно-квалификационна степен “Бакалавър” - “Математика и компютърни науки” на английски език. Обучението по тази специалност ще започне в двата ВУЗ-а от предстоящата академична 2009/2010 г., съобщиха ректорът на ТУ-София проф. д-р инж. Камен Веселинов и заместник-ректорът по учебната част в същото учебно заведение доц. Румен Пранчов по време на пресконференция, проведена на 16 февруари.
Пише 2009/2010 пък сега за пръв път я виждам тая специалност.. обърках се вече
Констанца Григорова
Съвместно с преподаватели от факултетите “Компютърни системи и управление” на ТУ-София и “Математика и информатика на СУ “Св. Климент Охридски” за първи път ще се провежда обучение по една обща специалност. Става въпрос за преподаването на по специалността за придобиване на образователно-квалификационна степен “Бакалавър” - “Математика и компютърни науки” на английски език. Обучението по тази специалност ще започне в двата ВУЗ-а от предстоящата академична 2009/2010 г., съобщиха ректорът на ТУ-София проф. д-р инж. Камен Веселинов и заместник-ректорът по учебната част в същото учебно заведение доц. Румен Пранчов по време на пресконференция, проведена на 16 февруари.
Пише 2009/2010 пък сега за пръв път я виждам тая специалност.. обърках се вече
- morfei
- Форумно зомби
Според мен е на английски само в ТУ. иначе не знам защо пише 2009/2010.
Компютърни науки 1 курс
И аз това искам да попитам...FreakyMind написа:Awe ne mi se vqrva da e istina ama mi kazaha za da se za4itat tezi ocenki ot probnite
trqbvalo da se qvi6 redoven ili pone da si go plati6....Taka e bilo v Tehni4eskiq i o6te nqkvi
...vikat 4e i v SU imalo sa6toto....?
- mitko_vg
- В началото бе словото
- Курс: кандидат-студент
Аз пък чух, че няма да има редовни изпити. Такава приказка се въртеше пред университета след изпита.
- Eleanor
- Летящите Пръсти
^ пепел ти на езика, как така няма да има редовни, демек да си остане само тоя изпит...
Митове и легенди.
Разбира се, че ще има. Най-малкото са много добър източник на пари.
Разбира се, че ще има. Най-малкото са много добър източник на пари.
Изпитите са така:
Предв.1 31 януари
Предв.2 28 март
Редовен 13 юли
Промени няма
И не е задължително да се ходи на редовния за да важат оценките от предварителния... поне така казаха.
Имайте още малко търпение докато излезе справочника.
Предв.1 31 януари
Предв.2 28 март
Редовен 13 юли
Промени няма
И не е задължително да се ходи на редовния за да важат оценките от предварителния... поне така казаха.
Да, но кога се очаква да излезе?naitsirk написа:Изпитите са така:
Предв.1 31 януари
Предв.2 28 март
Редовен 13 юли
Промени няма
до края на месеца надявам се...
Това с над 5,50 важи за всички изпити мисля,така че няма от какво да се притесняват тези, които нямат над 5,50 на първия.. като мен де
Но.. тук идва проблема.. Доколкото знам СИ и КН са общо около 120 места,а само на този изпит има над 60 отлични оценки,а има още два изпита. Накрая нищо чудно да няма балообразуване ами всички, които са влезли да са просто с над 5,50 на изпита
Така,че бъдещи колеги гоним 5,50 на един от другите два изпита, друг вариант няма за СИ и КН 
- morfei
- Форумно зомби
Абсолютно съгласен съм с теб!rounders написа:Но.. тук идва проблема.. Доколкото знам СИ и КН са общо около 120 места,а само на този изпит има над 60 отлични оценки,а има още два изпита. Накрая нищо чудно да няма балообразуване ами всички, които са влезли да са просто с над 5,50 на изпитаТака,че бъдещи колеги гоним 5,50 на един от другите два изпита, друг вариант няма за СИ и КН
Компютърни науки 1 курс