За или против декриминализацията на марихуаната?
-
moridinbg
- В началото бе словото
- Специалност: Приложна Математика / Computer Science
- Курс: друг
Re: За или против декриминализацията на марихуаната?
Не точно. Царевица, буркани, liquid culture, кутия с вода и перлит, кейс с торф.
Прекъснал фаталните мозъчни изкривявания.
- Плазмодий
- Легендарен флуудър
- Специалност: Психология2010,ПА 2012,маг."Европ. проекти"
Какъв вид са, какъв клас?
Патрона=>Цевта=>Спусъка=>Отвъд ?!?
-
moridinbg
- В началото бе словото
Конкретно тези - кубенсис - Psilocybe Cubensis Mexicana (да не се бъркат със значително по-потентните Psilocybe Mexicana). Не бих казал, че са любимата ми като ефект гъба, но се раждат относително по много - половин килограм мокра маса за 10 дена с 4 флъша и спартански условия от 4 пити с общо 9 малки бурканчета царевица.
Интересно, да не би да има и други заинтересовани от култивирането на подобен род организми? Знаех само за един от билогическия.
Интересно, да не би да има и други заинтересовани от култивирането на подобен род организми? Знаех само за един от билогическия.
- Дичоу
- Легендарен флуудър
- Специалност: Връзки с обществеността
Не знам...халютите не са май тайп...
Иначе успех с култивирането....щом те радват...

Мене яко ме е шубе от такива неща...в смисъл...действително не съм наясно с правилния начин за употреба и страня от тях...
Иначе съм имал халюцинации от MDMA...ама не се гордея особено с това...
Виждах монети от 1 лев по пода на парти центъра на 4ти км.
И по други партита съм виждал...заря...и всякви такива глупости...не е за мен това хах
Иначе успех с култивирането....щом те радват...
Мене яко ме е шубе от такива неща...в смисъл...действително не съм наясно с правилния начин за употреба и страня от тях...
Иначе съм имал халюцинации от MDMA...ама не се гордея особено с това...
Виждах монети от 1 лев по пода на парти центъра на 4ти км.
И по други партита съм виждал...заря...и всякви такива глупости...не е за мен това хах
ФъЖъМъКъъЪъЪЪъъЪЪъъЪЪъЪЪъъЪЪъЪЪЪ
-
moridinbg
- В началото бе словото
MDMA си е халюциноген. Твърде е синтетичен, обаче, за мен. Като цяло съм против неща, които не мога да си отгледам и набера.
Идеята на халюциногените не е, както твърде много хора погрешно смятат да гледаш шарени изродщини насам-натам, макар че и това може да бъде разтоварващо и забавно.
Не случайно през 60те години толкова усилено са се изследвали LSD и халюциногенни гъби за приложение в психо анализата и лечение на редица отклонения. Доста мощен инструмент са за излседване на подсъзнанието, личността и т.н. (и за гледане на шарени изродщини
)
Идеята на халюциногените не е, както твърде много хора погрешно смятат да гледаш шарени изродщини насам-натам, макар че и това може да бъде разтоварващо и забавно.
Не случайно през 60те години толкова усилено са се изследвали LSD и халюциногенни гъби за приложение в психо анализата и лечение на редица отклонения. Доста мощен инструмент са за излседване на подсъзнанието, личността и т.н. (и за гледане на шарени изродщини
- Дичоу
- Легендарен флуудър
moridinbg
А ти на пример...комбинираш ли с нещо тия халюти...
...в смисъл...музика...вижуалси...за такива неща питам...
А ти на пример...комбинираш ли с нещо тия халюти...
...в смисъл...музика...вижуалси...за такива неща питам...
-
moridinbg
- В началото бе словото
Ами зависи. Музиката е доста подходяща за въвеждане и насочване на трипа, а картинките са просто забавни за гледане. Особено игра с фрактали.
Любопитно е, че макар и доста да слушам и харесвам psy trance и то от много преди да ми станат интересни халюциногените, хич не ми харесва да се наям и да ида да трещя на транс концерт, дори и open air
Любопитно е, че макар и доста да слушам и харесвам psy trance и то от много преди да ми станат интересни халюциногените, хич не ми харесва да се наям и да ида да трещя на транс концерт, дори и open air
- humanityisthedevil
- Постоянно присъствие
- Специалност: китаистика
- Курс: втори
Леле как съм се нагърмел...
Обичайте се братя и сестри!
Поздрав за всички вас:
The Velvet Underground - Waiting For The Man...
Обичайте се братя и сестри!
Поздрав за всички вас:
The Velvet Underground - Waiting For The Man...
Not because the fox barks...
- Дичоу
- Легендарен флуудър
Aз лично те черпя с Narayan трак дето не омръзва в тва състояние...НИКОГА...

- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Специалност: Китаистика
- Обратна връзка:
Свалете си и чуйте Shpongle и Entheogenic - мнооого са добри! 
That government is best which makes itself unnecessary. - Wilhelm von Humboldt
Bill Hicks - Revelations (Uncut)

-
moridinbg
- В началото бе словото
Марихуаната – по-силна от всякога
Въздействието на марихуаната, най-предпочитаната лека дрога в Европа, днес е по-силно от всякога благодарение на иновационните технологии и новите методи за отглеждане на растението. А това крие неподозирани опасности.
Обсерваторията със седалище в Лисабон признава, че съгласно данните консумацията на канабис не може да бъде окачествена като опасна за здравето, но подчертава, че броят на пристрастените към марихуаната, търсещи специализирана помощ в здравните заведения, става все по-голям. 20 на сто от 326-те хиляди лекуващи се в центровете за наркомани през 2005-та година в ЕС посочват канабиса като основна причина за техните проблеми, което поставя тази лека дрога на второ място след хероина по отношение на опасността от пристрастяване.
Според Европейската обсерватория за дрога и наркомания концентрацията на тетрахидроканабинол в продавания в Холандия канабис е 17,7 процента, докато в страни като България и Полша дори не достига 1 процент.
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Мда, жалко, но факт. Причината за това е, че всеки производител търси по-голяма печалба, път и потреблението нараства. Преди 1 грам стигаше за 4 човека, сега примерно стига за 8. Ако марихуаната беше легална и нейното производство регулирано от държавата, нямаше да има такива работи. 

-
moridinbg
- В началото бе словото
Откакто си писахме последно декриминализираха в Чехия, Мексико и Аржентина. Есента в Калифорния ще има гласуване за легализация и данъчно облагане. В Сиатъл има предварително обсъждане на същото. В Румъния също се говореше за нещо такова от страна на президента.
През това време у нас се заражадат истински капацитети по въпроса с наркотичните вещества:
Обществена тайна са връзките и на част от "политическия елит" с групировките занимаващи се с марихуана в петричко и благоевградско. Периодично гледаме по новините са "успехи" и "ударни акции" по снабдители на дилърите. И за какво става дума - хора на двайсетина години с 4-5 растения в гардероба. Фарс.
През това време у нас се заражадат истински капацитети по въпроса с наркотичните вещества:
[irony]Да знаете, канабисът е доста по-вреден от марихуаната, за това и толкова по-малко хора го употребяват.[/irony]15% от учениците признават, че най-често пушат цигари от индийски коноп, а марихуана - 14 на сто. На хашиш са едва 3 процента, на канабис - 2%
Обществена тайна са връзките и на част от "политическия елит" с групировките занимаващи се с марихуана в петричко и благоевградско. Периодично гледаме по новините са "успехи" и "ударни акции" по снабдители на дилърите. И за какво става дума - хора на двайсетина години с 4-5 растения в гардероба. Фарс.
Последно промяна от moridinbg на 10 Фев 2010, 15:20, променено общо 1 път.
- Don Horhe
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Боже, колко неграмотност има по този свят, Боже! Като ще пишат статиики, поне да се информират малко.
Гъбите, наред с LSD, са може би (физически) най-безопасните и безвредните опиати. От тях Е НЕВЪЗМОЖНО да се умре, докато виж от алкохол и цигари...
Отворете поне една Уикипедия, мили хора, че сте смешни - статията все едно баба ми я е писала. Ако ви мързи да четете, гледайте филма на BBC "Is Alcohol Worse than Ecstasy".
Edit
Този пост не е насочен срещу moridinbg, съжалявам ако така звучи. Просто си rant'вам.
ROFLMAOДа знаете, канабисът е доста по-вреден от марихуаната, за това и толкова по-малко хора го употребяват.
ROFLMAO15% от учениците признават, че най-често пушат цигари от индийски коноп, а марихуана - 14 на сто. На хашиш са едва 3 процента, на канабис - 2%,
ROFLMAOПо думите й насаждения с наркотичната отрова...
Гъбите, наред с LSD, са може би (физически) най-безопасните и безвредните опиати. От тях Е НЕВЪЗМОЖНО да се умре, докато виж от алкохол и цигари...
Отворете поне една Уикипедия, мили хора, че сте смешни - статията все едно баба ми я е писала. Ако ви мързи да четете, гледайте филма на BBC "Is Alcohol Worse than Ecstasy".
Edit
Този пост не е насочен срещу moridinbg, съжалявам ако така звучи. Просто си rant'вам.

- Smoking Mirror
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право
- Обратна връзка:
Я, добре сте съживили и тая тема. Интересно ми е да видя кво мислят новите форумци по нея и дали някой от старите си е променил мнението 
Peace is a lie. There is only passion.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.
Through passion, I gain strength.
Through strength, I gain power.
Through power, I gain victory.
Through victory, my chains are broken.