Аз и писах преди 30 минdataghost написа:Аз пък забравих да и пиша и току-що и писах
Нищо де, утре сутринта ще видим
Има шанс да ти прати. Успех, колега !
Модератори: Methuselah, thegirl
Аз и писах преди 30 минdataghost написа:Аз пък забравих да и пиша и току-що и писах
Нищо де, утре сутринта ще видим
Честито, колегаdataghost написа:3.50 (Sun Microsystems)
Как беше?RadoRado написа:Остана най-тежкият изпитПоследната битка. Епичният завършек на сесията
![]()
АНАЛИЗ.
Успех на колегите, които ще се борят за минаване
Същия си е, просто първия ден му беше станало нещоRadoRado написа:Добре е било. Бай Гошо е пуснал доста хора==> е станал по-благ.
По едно време явно нещо се изнерви и започна да се заяжда. Ако си била от последните, знаеш за какво говоря.Firestarter написа:е и втория ден писа хубави оценки
Един пич ми разказваше,че в неговата група,6-та група ,2-ри курс Информатика ,от 25 човека 8 стигнали до устен по дискретна математика и от тези 8 Манев пуснал 3-маDayDream написа:Мина Дм-то, много добре при това. Тая сесия се очертава най - хубавата!
Не съм сигурен за точните числа, но е нещо подобно( в цялата специалност е така). Но не е заради Манев, хората сами се късаха.tonk@ta написа:Един пич ми разказваше,че в неговата група,6-та група ,2-ри курс Информатика ,от 25 човека 8 стигнали до устен по дискретна математика и от тези 8 Манев пуснал 3-маDayDream написа:Мина Дм-то, много добре при това. Тая сесия се очертава най - хубавата!