Има ли желаещи да учат право?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено

Перспективна специалност ли е правото?

Да
41
53%
Не
37
47%

Общо гласове: 78

Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Ми то и Медицинския в Плевен го нямаше, а той е наистина на добро ниво смея да твърдя.
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
nrggirl
Легендарен флуудър
Местоположение: Скитаща из мрачните дебри на собственото си съзнание...
Обратна връзка:

Мнение от nrggirl »

явор написа:iliyan, замисли се като казваш, че има само 1 университет в България. Медицината е най-почитана, а университетите, в който се преподава в нашата страна са на ниво. До сега не съм чувал архитект да излезе от СУ. Още примери?
глупаво е да спорите за това кой университет е номер 1, то си е въпрос на лична оценка. естествено, ние сме студенти на СУ, ако не смятахме че е Номер 1, нямаше да учим тук. а и да не смятаме на 100%, че е №1, пак така ще твърдим, то си е въпрос на принципи в края на краищата :twisted: . но не смесвай, нещата, явор - медицината действително е почитана, това че Медицинска академия е била по-назад в класацията е заради недотам обективните критерии на оценяване, аз също много уважавам МА. но ВИАС и ТУ да сравняваш със СУ... хммм... просто говорим за мноооооооого различни неща, то си е като да сравняваш езикова гимназия с техникум (най-грубо казано и без да искам да засегна някого)...
Животът е безкрайно усъвършенстване. Да се смяташ за съвършен, означава да убиеш себе си.

Щастливо безработна!!!
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Е как да не й каже човек на момичето, че е права, като си е точно така! Точно, ясно и конкрено :lol: :lol: :lol:
Аватар
явор
Летописец Виртуоз

Мнение от явор »

Дам... Права е, но давам като пример, че и архитектура се влиза с огромни усилия и излизащите вишисти от тази специалност са си на ниво. Съжалявам, че съм ви подвел, като казвам, че СУ не е №1. Целта ми беше да покажа, че СУ не е единственият университет в България!
Capitan Clegg
В началото бе словото

Мнение от Capitan Clegg »

iliyan, гифчето на линка на подписа ти е егати дебилията :lol: :lol: :lol:
Напомня на посланията на Атака
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Мълчи бе, мълчи!
Отивай във форумите на онези вузове и се кефи.
Аре - сложих го и другия, да ги е яд такива като тебе.
Че и хора с доста мнения във форума се опитват... да кажат нещо, ама с опитите си остават :twisted: :twisted:
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

cappuccino написа:БСУ, ако под него се има предвид Бургаски Свободен Университет, е един гигантски цирк, в който са и продължават да се перат много пари. А знаете ли защо е свободен - защото всеки преподавател е свободен сам да определи цента на взетия изпит при него :lol:
Ало... ти сега ще кажеш, че във великия СУ преподавателите не са корумпирани. Учил съм в СУ и мога да ти гарантирам, че поне половината от даскалите не идваха на лекции, защото отиваха да преподават "в големите циркове"...
Говорите, говорите, без да знаете...
Ок, сградата ви е крива и тя... В Стопанския факултет на СУ обаче забелязах, че една от стените там ахаа още малко и ще падне...
СУ има богата история, но в днешно време за един държавен университет е много тежко да се конкурира с частните вузове... няма пари- слабо образование!
"Като вълци сме сред стадото овце" Кристиан "Варг" Викернес
Изображение
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

iliyan написа:Мълчи бе, мълчи!
Отивай във форумите на онези вузове и се кефи.
Аре - сложих го и другия, да ги е яд такива като тебе.
Че и хора с доста мнения във форума се опитват... да кажат нещо, ама с опитите си остават :twisted: :twisted:
Илиянчо, не знам, но май имаш сериозни проблеми... Ти, разбира се, имаш право да се заблуждаваш, че СУ е единственият университет, но нямаш право да си налагаш мнението. А в момента демонстрираш една глупава показност. Като искаш да учиш там, влизай, ама така както ми зачеркваш останалите университети... Сигурен съм, че оттам излизат много по- добри специалисти, отколкото от СУ!
Или ти живееш само за да се изфукаш къде учиш? Обикновено това е манталитет на хората от "дълбоката провинция". Добре, че повечето отидоха в София, че тук стана по- добре... хехехе :wink:
Последно промяна от post-mortem на 06 Май 2006, 19:53, променено общо 1 път.
Изображение
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

cappuccino написа:БСУ, ако под него се има предвид Бургаски Свободен Университет, е един гигантски цирк, в който са и продължават да се перат много пари.
Този цитат го слагам в третия си гиф :lol: :lol: :lol:
Досетих се с какво ще бъде.... аааадски гот.
Аватар
post-mortem
Пишете, о, братя
Обратна връзка:

Мнение от post-mortem »

Хаха, Илияне, хората ти се смеят на простотиите. То бива лапешки истории. Защо не помолиш Биолчев да те осинови... :)
Аве не знам кви хора сте... Всеки може да учи, където си иска.
Ама то какво да очакваш от фанатизирани студенти от су... те само с това си остават, ама рядко имат покритие на приказките си! :lol:
Изображение
Capitan Clegg
В началото бе словото

Мнение от Capitan Clegg »

iliyan написа:Аре - сложих го и другия, да ги е яд такива като тебе.
Не ме е яд, ами просто се съдирам от хилеж. Вторят гиф също е толкова смешен, та даже и повече. От такива селски изцепки, като "СУ - Само за маниаци" изглежда повече, като реклама царевични пръчици, правени в забутан цех в долно-нанагорнище. А твърдение, като "София - единствената столица на България => СУ - единствен университет" е изцяло лишено от смисъл. Май-добррите университети в света са далече от столицата на съответната държава. За справка - провери в гугъл.
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Capitan Clegg написа:Май-добррите университети в света са далече от столицата на съответната държава. За справка - провери в гугъл.
За какво правиш офтопици? Знаеш, че никога не мога да си загубя дар словото.
Ти не млъкна ли, както ти казах?
И какво ме интересува в света? Това че са сбъркани, си е техен проблем и че в селата имат университети. Ама това мен въобще не ме засяга.
Аватар
got
Легендарен флуудър

Мнение от got »

Човече, извинявай, но направо си се комплексирал. :lol:
Само се чудя - ако човек наистина е уверен в това, което казва и се чувства добре - супер!; но ще има ли нужда така да го демонстрира? :wink:
Аз като харесвам СУ, не ми е пречка да уважавам другите университети.Едното не ми налага да плюя другото...
Аватар
iliyan
Вазов
Обратна връзка:

Мнение от iliyan »

Тема: Има ли желаещи да учат право?

Пост:
got написа:Човече, извинявай, но направо си се комплексирал. :lol:
Само се чудя - ако човек наистина е уверен в това, което казва и се чувства добре - супер!; но ще има ли нужда така да го демонстрира? :wink:
Аз като харесвам СУ, не ми е пречка да уважавам другите университети.Едното не ми налага да плюя другото...
no comment...
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Е, ама не ви е срам наака.те ми темата. :evil: Кви са тея спорове сега, кажете нещо за правото... наблюдения, забележки, струва ли си, добри ли са преподавателите, има ли реализация... Ето такива неща. :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”