имам някои познати мъже, които много обичат да си приказвате с мене за гримове ( понеже аз с езанимавам с това) , фризиорство, прически, марки козметика и това е повече отколкото приятелките ми обсъждат тези неща .
ЗА БОГА!!!!!!! КАКВО ИМА СТАВА НА ТЕЗИ МЪЖЕ ?????????
и се чувствах меко казано неловко и смешно....
О и аз се запознах с един такъв мъж, асистент на Орифлейм и почти през цялото време седях с полуотворена уста и му обяснявах неща от сорта на:Не мога да повярвам , че се интересуваш от такива неща и знаеш толкова много за тези маски и за това как трябва да се гримират различните типове очи.. Това е много интересно!" Наистина беше интересно въпросното момче гримира,ползва много приятен лосион за тяло, маски и други такива и има мноого приятелки =) Лошо няма , аз бях впечатлена и беше много забавно, за първи път си говорех с момче за това как съм гримирала еди кой си и защо Мисля , че няма нищо лошо да има метросексуални мъже, те явно са си много симпатични.. Лошо е да има вманиачени относно външния си вид хора и да точно хора, защото има такива и жени, и мъже и мн странно , че говорите само за мъжете-нарциси лол. А дали е добре и жените по цял ден да се гримират, да ходят на по 1000 козметични процедури и да изглеждат нон-стоп като напудрени кукли, тип : Ох дай да те цункам, ама не се допирай до мен , че ще ми се разпадне лицето!
Последно промяна от gitty на 07 Май 2006, 10:56, променено общо 1 път.