Право първи курс 2009-2010г
Re: Право първи курс 2009-2010г
Усещам, че витае някаква радиация около този 51-ви блок
) Мише, включвай антените ;Р
Годо?
-
kaloyand
- От дъжд на вятър
- Специалност: Право
- Курс: трети
- Адрес в галерията на СУ: http://www.snimka.bg/?album;aid=154318
дам,има резултати по ОУД.Аз искам да питам дали някой от вас има конспекта по ИБДП?
Право,3 курс,13гр
- iodine
- Драскач
- Курс: първи
- Адрес в галерията на СУ: iodine
Колеги, които вече сте били на изпит по История, кажете, моля ви, колко време оставя приблизително проф. Токушев да си развиеш въпроса на лист, поне като план, ако изобщо остава (чувал съм, че го прави).
В името на потока! Втория!
-
svetlio.varna
- Легендарен флуудър
- Курс: четвърти
На сайта на ЮФ ги има всички конспекти:kaloyand написа:дам,има резултати по ОУД.Аз искам да питам дали някой от вас има конспекта по ИБДП?
http://www.law.uni-sofia.bg/Kat/T/IBDP/ ... %D0%BE.pdf
- Ivanxou
- В началото бе словото
- Курс: втори
- Обратна връзка:
Хайде, колегите от 3-та група, чакаме Ви да разказвате и Вие
.
- _sonrisa_
- Флъдзила
Днеска се засякох с 3 група в университета ( техният изпит беше от 13 часа) Първата група беше влязла към 12.30, бяха си изтеглили въпросите и Токушев ги беше оставил да си пишат ( под надзора на Цекова) половин час. Той се завърна в 13 часа. Така че си е напълно достатъчно времето да си нахвърляш въпросите.. ако имаш знания, които да нахвърляш де..

-
nqkoisi
- В началото бе словото
Ами относно изпита при Токушев днес да ви кажа че има само една 2ка.Но това не го прави по приятен.Токушев постоянно се заяжда и направо те кара да блокираш.НО НЕ МУ СЕ ВРЪЗВАЙТЕ.Ако сте хладнокръвни се минава лесно.А основно оценките са 4 ки и петици.И дори да грешите говорете уверено.Едно момиче говори и по двата въпроса верни неща ,а я скъса защото говореше тихо и неуверено. И честно казано притеснението изчезва в момента , в който седнеш пред него.Е поне при мене беше така.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!!!!!
УСПЕХ НА ВСИЧКИ!!!!!!!
Може би някой вече се е интересувал, но как се определя редът на изпитване?
Годо?
-
RA[sgB]
- Да живей словото
Групата си го определяте....Иначе много се радвам че отидох на ППУ,почти всички от 1 поток имаме петици,което си е една нормална,дори висока оценка за нашия факултет...Мрачните прогнози не се сбъднаха и сега с кеф престрашилите се да отидат и на ППУ няма да записваме 2 избираеми втория семестър 
- iNCodE
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
е защо да не запишем ? 
-
eiffel
- В началото бе словото
Дам за ППУ добре че отидохме-аз лично бях на косъм да се откажа,но действам на принципа "никога не променяй началните условия"
а на Токушев не мога да разбера каква му е логиката да къса хората,които най-много знаят и по тази причина най-много се притесняват-логично е че като нищо не знаеш не ти дреме особено,а чакаш на късмет или на божията/токушевата/милост..та да -обикновено преподавателите се кефят като хем знаеш,хем си от притеснителните..а той на обратно..добре е че аз не съм нито от най-знаещите,нито от най-най-притеснителните

Beat the machine that works in your head
-
RA[sgB]
- Да живей словото
Е който иска да записваа
Важното е че няма да е задължително да ходиш на 2 изпита по избираеми 
- iNCodE
- От дъжд на вятър
- Специалност: право
в даскало беше така, но тук не е така.. и аз съм от доста притеснителните..не знам какво ще правя ;(
имам 1 въпрос. Някой случайно да знае кога и къде трябва да си дадем книжките за подпис от проф. Пантев... ПО-късно трябва да си заверя семестъра и да си платя таксата...дали ще ми направят проблем при заверяването, че нямам подпис от професор Пантев. Къде да го намеря...не мога да го намеря :/ Реших да си напиша оценката ( след като я видях в протокола ест.) и да си я оставя в методическия,а те ми казаха, че няма да я приемат ... проф. Пантев "не им бил наредил да събират каквито и да е книжки"...и така останах с оценка без подпис
ПОмагайте хора..
няма да успея да си заверя the damned семестър 
имам 1 въпрос. Някой случайно да знае кога и къде трябва да си дадем книжките за подпис от проф. Пантев... ПО-късно трябва да си заверя семестъра и да си платя таксата...дали ще ми направят проблем при заверяването, че нямам подпис от професор Пантев. Къде да го намеря...не мога да го намеря :/ Реших да си напиша оценката ( след като я видях в протокола ест.) и да си я оставя в методическия,а те ми казаха, че няма да я приемат ... проф. Пантев "не им бил наредил да събират каквито и да е книжки"...и така останах с оценка без подпис
- Dessy
- От дъжд на вятър
- Курс: трети
Incode, не се притеснявай-семестъра ще ти го заверят и без всички подписи, едно момиче ми каза, че си го заверила още миналата седмица - само трябва да си платиш таксата за втория семестър. А за книжките Пантев каза да му ги занесем в първата сряда от втория семестър в Деканата (за приемното му време обаче не се сещам)
- _sonrisa_
- Флъдзила
от 13-15 часа му е приемното време