Шоколадена тема
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
Re: Шоколадена тема
Как бе, бисквито? Тая с малините е един път... А ако я ядеш и с малиново вино

you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
- Bety_
- Летящите Пръсти
Ами не знам... Аз попринцип по-малко се кефя на тези с плодчести неща - с изключение на Ягодовия йогурт, поздрав за Иринка.
Та - може би твърде силно му усещам ароматизаторите и ми е прекалено ивскувствен.
Та - може би твърде силно му усещам ароматизаторите и ми е прекалено ивскувствен.
- fluffy cloud
- Легендарен флуудър
И на мен ми е твърде парфюмиран, ама не е толкова зле. И за Бос-а с пияни вишни ми е леко противоречиво мнението. Странен е някакси.
I wanna fall from the stars straight into your arms
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Днес не се сдържах и си купих гигантския Милка Шампиолад! Но в момента търпеливо ме изчаква в хладилника... и изобщо планирам да не го изям за един час, а да си го къткам поне няколко дни
(да бе, да)
(да бе, да)
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Ааа, забравих да кажа, че е 300 грама. Не изглежда никак гаден
обаче е адски калоричен и така, още се въздържам и не съм го опитала 
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Стига бе хора! Шоколад в хладилника! Това убива всичко!
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
ам чи то туй съ подразбира .. мене по малки мъй срам да си вземамMERCES_LETIFER написа:Ааа, забравих да кажа, че е 300 грама.
Ди .. какво му е на шоколада в хладилника
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Ооооох, много е хубаааааааааааааааааааав
- lunatic_moon
- Вазов
- Специалност: Компютърни науки
мда, студен наистина е прекрасен
Днес пробвах Милка с карамел. Мисля, че съм влюбена
Днес пробвах Милка с карамел. Мисля, че съм влюбена
- _Stella_
- Паисий
- Специалност: Международни отношения
- Курс: първи
Шоколадът е любимото ми нещо
Абсолютно всеки ден ям и не мога да живея без него, пристастена съмммм
Аз съм шокохолик!
Иначе най-вече обичам млечен шоколад, с лешници, абсолютно всички на Линдт, като казах Линдт днес си купих от шоколадовите сърчица, ммммммммм
Шоколаааааааааааааааааааад
La libertà è il diritto dell'anima di respirare.
Международни отношения, I курс
Международни отношения, I курс
- FloWersOfEviL
- Легендарен флуудър
- Специалност: Стопанско управление с френски език
- Курс: четвърти
- Обратна връзка:
Не може шоколадът да се чупи, троши или гризе, за да се яде. Не ми се връзва с разбиранията с предстоящото удоволствие.issoax написа:Ди .. какво му е на шоколада в хладилника.. аз такова животно не че съм виждал .. ама то щото ми отнема повече време да го занеса до там токолкото да го изям
Той се отчупва със съвсееем леко усилие. След това парченцето се взима и започва да летиии към устата, като усещаш как преглъщаш, защото знаеш какво предстои. И когато вече си мислиш, че ще се изцапаш, понеже почва да се топи по пръстите, то се озовава върху езика ти и се разстила в копнянанта наслада. И чак след като я изсмучеш цялата, си готов да преглътнеш, даже няколко пъти и да се насочиш към следващото отчупване.. И така 15 пъти, освен ако не си с компания
Our best dreams are not dreamed alone, but together.
- Crippled Alice
- Легендарен флуудър
- Специалност: Италианска филология
- Курс: трети
леле толкова е красивоFloWersOfEviL написа:Не може шоколадът да се чупи, троши или гризе, за да се яде. Не ми се връзва с разбиранията с предстоящото удоволствие.issoax написа:Ди .. какво му е на шоколада в хладилника.. аз такова животно не че съм виждал .. ама то щото ми отнема повече време да го занеса до там токолкото да го изям
Той се отчупва със съвсееем леко усилие. След това парченцето се взима и започва да летиии към устата, като усещаш как преглъщаш, защото знаеш какво предстои. И когато вече си мислиш, че ще се изцапаш, понеже почва да се топи по пръстите, то се озовава върху езика ти и се разстила в копнянанта наслада. И чак след като я изсмучеш цялата, си готов да преглътнеш, даже няколко пъти и да се насочиш към следващото отчупване.. И така 15 пъти, освен ако не си с компания
моят любим е на милка ноазет, няма равен...
преди години милка бяха пуснали един бял с горски плодове, КЪДЕ по дяволите изчезна?
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Даа, сещам се. Ами като много други Милки -- лимитирана версия. Произвеждал се е няколко месеца и е спрял... може да си намериш останки от някоя партида в някое малко магазинче, ама вероятността не е много голяма 
Охххх, на мен тоя Шампиолад автоматично ми застана в топ-класацията на Милка под номер 1
страшееен ееее!!!... кремчето е много хубаво (пише: млечно с аромат на карамел), има хрупкави парченца може би крокан и формичка (топка) на всяко парченце, в която пак има нещо хрупкаво, може би вафличка. Абе страшен ееее! Дори и Виктор, който не харесва толкова много сладко, му се изкефи страшно много.
Пък другите ми любими милки си остават Марципана (!!!), ягодката и бисквитките 
Охххх, на мен тоя Шампиолад автоматично ми застана в топ-класацията на Милка под номер 1