Къде ще празнувате, абитуриенти?

Архив на темите от няколко КСК - 2004-05-06. Колегите преди вас са писали по всички въпроси, които ви интересуват. Използвайте перфектната ни търсачка, за да намерите необходимата ви информация. Успех на изпитите!

Модератори: svetlio.varna, Boromir

Заключено
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Мнение от Johana Jotkova »

Абе, разписахме се, да. Сега остана и в СУ да се разпишем и ще сме ОК. Оф, как не ми се завършва :cry: и как не ми се ходи на изпити....
It's better to have loved and lost than never to have loved at all.
http://www.pleven.bg/index.php
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Вие поне знаете каква музика да очаквате..Аз и представа нямам какво ме чака.В хетела мисля че ще имаме DJ ама каква музика ще пуска зависи от него..Само да не стане като слуховете дето чувам от миналата година-някой като ходел да си поръчва пени и той само ги разкарвал и си пусла каквото знае.Само не искам никакво техно...Това просто не го понасям и не се връзва никак за бал..
Пък и един съученик ни предупреди да носим момичетата два чифта обувки че щял да ни скъса от танци,така че днао и музиката предразполага:))))
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

И аз не знам:) Нямам идея даже каква е организацията за самия ден на бала,нито кога е изпращането,нищичко... роклята,с която май ще бъда все още е в процес на шиене,за нея обувки нямам иииии мисля,че съм леко обезпокоена! :evil:
Изображение
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

ra4e^f написа:И аз не знам:) Нямам идея даже каква е организацията за самия ден на бала,нито кога е изпращането,нищичко... роклята,с която май ще бъда все още е в процес на шиене,за нея обувки нямам иииии мисля,че съм леко обезпокоена! :evil:
Нз ама тоя бал взе да ми носи вече отрицателни емоции, а не положителни. Все нещо имам да купувам ,все нещо се притеснявам и т.н.
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Нормално си е:) Малко ми заприлича на изпита, колкото по се приближава, толкова по се притесняваме :)
Изображение
Аватар
Johana Jotkova
Драскач
Обратна връзка:

Ми то като се замислиш за тоя бал се подготвяш месеци наред. То рокли, обувки, бижута, бельо, шалове, чанти, козметици, фризьори, трето - пето, пфу... пиман става човек. :roll: И то да беше само това...
Аватар
Мила
Легендарен флуудър
Обратна връзка:

Мнение от Мила »

ugly_girl написа:Вие поне знаете каква музика да очаквате..Аз и представа нямам какво ме чака.В хетела мисля че ще имаме DJ ама каква музика ще пуска зависи от него..Само да не стане като слуховете дето чувам от миналата година-някой като ходел да си поръчва пени и той само ги разкарвал и си пусла каквото знае.Само не искам никакво техно...Това просто не го понасям и не се връзва никак за бал..
Пък и един съученик ни предупреди да носим момичетата два чифта обувки че щял да ни скъса от танци,така че днао и музиката предразполага:))))

дж-то на такива сАбития си знае работата и обикновенно пуска по нещо за всекин - на бала на най-добрата ми приятелка пускаха както чалга така и рок и техно и хип хоп

абе админите
що не мога да пиша запетайки и точки
а и удивителни също :!: :!: :!:
you have to keep
breaking your heart
until it opens
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Някой/и да има/т намерение да ходя/т във В.Търново 29/30/31 Май? Втората ни вечер ще е там,та реших да поразпитам ;) Смятам през деня да пообиколя пак баирите и крепостите:)Надявам се да се върна жива и здрава :angel12:
Изображение
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Cappuccino,по принцип си права,би трябвало да си знаят ранотата,ама този DJ бил на вълна техно,което не мисля е най-разпространената и обичана от всички музика,затова казах че се надявам да не ни се падне някакъв такъв егоист...

А относно Търново,раче,добре сте ни дошли :lol: Надявам се да си изкарате хубаво тук..Относно баирите-просто си вземи удобни обувки :wink: Иначе какъв е плана като сте тук знаеш ли?Къде ще сте??
and than she`d say:It`s OK,I got lost on the way...but i`m a supergirl,and supergirls don`t cry!!!
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

:oops: ugly-4ke, никаква идея какъв е плана:) Знам само,че ще гледаме крепостите през нощта,нали ги осветяват..само това знам :cry: Иначе аз от сега съм си направила план и не ми пука къде искат да ни влачат,аз ще се катеря и ще разглеждам през деня :lol:
А какви заведения има за танци-манци? :) :twisted:
Изображение
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Заведения има,не много,но се намират.Препоръчвам Scream,Organza i Dejavu(което до едно време е клуб после става и дискотека,ама лично аз съм го посещавала само като клуб и ми хареса де,още е новичко),може да искат да ви водят в Бали,там незнам как е,защото са ми казвали че има мн мутри...Зависи и кои дни ще сте тук,защото в дискотеките дето казах всеки ден е различно парти.
Иначе има мн готини клубчета-Deep,Teqila,Pepi`s,Bacardi,Djak,City pub,ако има метали-Улица..Абе определено има къде да се отида...Ако сте само един клас може да се поберете в караоке-бар.
Откъм дискотеки има и доста чалготеки,ама тях не ги споменавам,защото не са ми присърце.
Ако имаш други въпроси-питай:)))
А официалната ви вечер в Интера ли е?
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

Много ти благодаря за подробната информация :) Нямам никаква представа дори в кой хотел ще сме.Ние преди като идвахме спахме в нещо мн странно...малко над града беше,загубихме се с рейса,на пътя имаше мъртво куче,което се наложи да видим 4 пъти.. :roll: :twisted: Дано сега да е по-хубаво:) Ще щурмуваме дискотеките 2 нощи.А не мисля,че ще сме по калсове,кой където му видят очите.Нашия клас сме 22 момчета и 4 момичета..те от са говорят какво да смесят,че да се напият "най-яко" :idea: :lol: :evil:
Изображение
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

Въххх още ли??!!На наще момчета тази мания им мина към 10ти клас..
Надявам се този път да си изкарате по-яко,все пак ви е бала:) А на кои дати сте тук че не разбрах нещо??
Аватар
ra4e^f
Форумно зомби

Мнение от ra4e^f »

29 30 и 31 Май :)
Изображение
Аватар
ugly_girl
От дъжд на вятър

Мнение от ugly_girl »

На 29ти се връщам от морето,току виж се засечем из града :wink:
Заключено

Обратно към “КСК 2004-05-06”