Помощ и съвети всякакви
Модератори: FloWersOfEviL, Smoking Mirror, Мила, thegirl
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Специалност: Право (р)
- Курс: пети
- Обратна връзка:
Re: Помощ и съвети всякакви
В настройките на браузъра трябва някъде да имаш място, където той помни за кои сайтове да не дава повече възможност за запомняне на паролата. Просто изтриваш сайтовете от списъка и следващия път като се логнеш, ще ти излезе прозорчето.
А Виктор просто да затваря прозорчето от хиска или да дава Not now, или каквото там излиза в Гугъл Хром. Не знам точно, аз ползвам ФФ =)
А Виктор просто да затваря прозорчето от хиска или да дава Not now, или каквото там излиза в Гугъл Хром. Не знам точно, аз ползвам ФФ =)
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.
Всъщност почти като при истинските хора.

options -> personal stuff -> offer to save passwords
от show saved passwords -> exceptions менажираш тия за които вече е дадено да не ги запазва
от show saved passwords -> exceptions менажираш тия за които вече е дадено да не ги запазва
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Точно така ми е, имам тикче, и имам запазени пароли за всички сайтове, които посещавам.
Но не ми ги прилага автоматично, а все трябва да се логвам.
Четох в интернет за някакъв tweak 'Dev Channel', който помагал, но когато се опитам да го инсталирам, ми дава: this file may harm your computer, та не смея

Но не ми ги прилага автоматично, а все трябва да се логвам.
Четох в интернет за някакъв tweak 'Dev Channel', който помагал, но когато се опитам да го инсталирам, ми дава: this file may harm your computer, та не смея
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Ами, вариант е да изчистиш privacy data за паролите и за 10мин да цъкнеш навсякъде и да си ги въведеш наново.
И да държиш хора далеч от компютъра си
И да държиш хора далеч от компютъра си
Целта на Истинската котка е да си живее живота мирно и тихо, с възможно най-малка намеса от страна на човешките същества.

тествах и при мен работи .. запазих парола ... дадох невер фор тхис сите /за друг/ .. после се върнах на първия и ми я пазеше /ако правилно съм разбрал така се случва при тебе
/
версия 3.0.195.38 на хрома погледни си за ъпдейти а това дето искаш да го инсталл май по добре недей
версия 3.0.195.38 на хрома погледни си за ъпдейти а това дето искаш да го инсталл май по добре недей
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Адрес в галерията на СУ: http://gallery.uni-sofia.bg/index.php?cat=10094
- Обратна връзка:
Добър ли е Хорма?
//Извинявам се на Иво, обаче както е посочил по-долу, съм цъкнала грешното бутонче. Мила
//Извинявам се на Иво, обаче както е посочил по-долу, съм цъкнала грешното бутонче. Мила
дам на мене ми харесва има си speed dial като в операта и inspect element като на мозилата .. какво повече му трябва на човек 
- MidwinterSun
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Иво, май че е до лично предпочитание. Аз с ФФ до момента не съм имала проблеми. Изпробвах хрома още когато излезе и изобщо не ми хареса. Но пък познавам хора, които си го харесват. Мила например доста дълго време беше с него. Пък и най-лесно е да го деинсталираш след като не ти е допаднал.

- chaplata
- Танцуващия с клавиатури
- Курс: втори
Всъщност зависи от системата вероятно. На мен Хромът ми върви идеално, бърз е, надежден е, освен това лесно се работи с него. ИЕ ми дава чести дефекти, не ми зарежда страниците като хората, плюс това е супер бавен. ФФ пък на мен въобще не ми тръгна като хората, а ми е труден за свикване. Така че ви давам +1 за Хром 
+1. Аз като една фенка на google, не мога да не споделя, че това е най-перфектния браузер, който някога съм ползвала. Даже преводът на български не е много ужасен. В един момент, като свикнеш на Хром и всичко друго ти изглежда куцо и тежко.
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
Хахахахахаха, кой натисна "промени" вместо "цитирай"?Jamesmagno написа:Аз го обожавам, не съм ползвала по-добър.
Споко, на мен също ми се случва
ИзвинявайJamesmagno написа:Хахахахахаха, кой натисна "промени" вместо "цитирай"?Jamesmagno написа:Аз го обожавам, не съм ползвала по-добър.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Споко, на мен също ми се случва
Оправи си го, ако искаш
you have to keep
breaking your heart
until it opens
breaking your heart
until it opens
-
Cecilia Lisbon
- Легендарен флуудър
Още един глас за Хроум. Не забива и има прелестни скинове
(моят е с цветенца и сърчица)
-
Jamesmagno
- Легендарен флуудър
- Обратна връзка:
А, мноу ми пука на мене. Пък и така е по-якоМила написа:ИзвинявайJamesmagno написа:Хахахахахаха, кой натисна "промени" вместо "цитирай"?Jamesmagno написа:Аз го обожавам, не съм ползвала по-добър.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Споко, на мен също ми се случва![]()
Оправи си го, ако искаш
- pora_e_priqtel
- Легендарен флуудър
- Специалност: PR
- Курс: друг
- Обратна връзка:
Да не повярваш чакMERCES_LETIFER написа:Още един глас за Хроум. Не забива и има прелестни скинове![]()
![]()
![]()
(моят е с цветенца и сърчица)
Само че има един голям минус - липсата на бутон "Стоп".